ben bıraz stres yaptım kendıme herlade
panık atak ıle kalktım yataktan
nasıl sıkıntı ıcımde kalp carpıntısı
passıflora dıye bıtkılsel bır rhatlaıcı var
kullansammı acaba kızlar
barays+, bitte, EKAKAL, gyshnky, lapaci+, mugmug1, samsak
gunaydın hepınızeeee
kız ıcme bence ondan lapacı demıs sanırım ya papatya ıc yada rezene anason ıcenbılırsın
lapacım evet okuldayım misafirlerim gitti ama çok yoruldum akşam saat 2 yattım sabah 6,30 kalktım ama gittiler ya rahatladım. eğer akşam burdaki arkadaşlar olmasaydı küçük çaplı bi aile faciası yaşayacaktık ama şükürler olsun sayenizde soğukkanlı davrandım. sizi çooook seviyorum
mugiş sana şöyle aromatik yağlarla güzel bi masaj lazım. sonra üstüne güzel bi limonlu çay yada papatya çayı ohh. ay anlatırken bile kendimi iyi hissettim
mugiş sana şöyle aromatik yağlarla güzel bi masaj lazım. sonra üstüne güzel bi limonlu çay yada papatya çayı ohh. ay anlatırken bile kendimi iyi hissettim
gaye kadın 100 kilo ona göre köşe bulmak biraz zor olur ama teklifin için sağol:))
ay öldüm gülmekten
lapacım evet okuldayım misafirlerim gitti ama çok yoruldum akşam saat 2 yattım sabah 6,30 kalktım ama gittiler ya rahatladım. eğer akşam burdaki arkadaşlar olmasaydı küçük çaplı bi aile faciası yaşayacaktık ama şükürler olsun sayenizde soğukkanlı davrandım. sizi çooook seviyorum
gaye kadın 100 kilo ona göre köşe bulmak biraz zor olur ama teklifin için sağol:))
ay öldüm gülmekten
:roflol: puhahahah olsun şekerim benimde cüssem küçük sayılmaz... ikimiz birden oturursak üstüne geçeriz 100 kiloyu.... yıkamayız ama sarsarız en azından :)
Gaye benim karasimsek cok guzel oldu dun
cok enteresan sekılde guzel oldu
ben sevmezdım
ama yapınca bayıla bayıla yedım
sende yap bırgun
pratıkte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?