Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

barays+, bitte, EKAKAL, gyshnky, lapaci+, mugmug1, samsak

gunaydın hepınızeeee

ben bıraz stres yaptım kendıme herlade
panık atak ıle kalktım yataktan
nasıl sıkıntı ıcımde kalp carpıntısı
passıflora dıye bıtkılsel bır rhatlaıcı var
kullansammı acaba kızlar

kız ıcme bence ondan samsak demıs sanırım ya papatya ıc yada rezene anason ıcenbılırsın

lapacım evet okuldayım misafirlerim gitti ama çok yoruldum akşam saat 2 yattım sabah 6,30 kalktım ama gittiler ya rahatladım. eğer akşam burdaki arkadaşlar olmasaydı küçük çaplı bi aile faciası yaşayacaktık ama şükürler olsun sayenizde soğukkanlı davrandım. sizi çooook seviyorum

maalesef sureklı alttan almamız gerekıyor onları
sen en ıyısını yaptın
ses etmemek en guclu anlatım

kızlar gece rüyamda yine bebişimin olduğunu gördüm. ya birisi bana sen niye canını sıkıyosun zaten hamilesin diyordu. o yüzden bi heyecanla uyandım. uyanmaz olsaydım kendimi lavaboya zor attım daha adete bi haftadan fazla var ve ben adete yakın artan mide bulantıları yaşıyorum. yani anlayacağınız adet belirtisi ve hayalkırıklığı içinde geldim okula

samsak'cım istersen kaynananı bigün ikimiz bi köşede sıkıştıralım kaydirigubbakcemile3 klava:

mugiş sana şöyle aromatik yağlarla güzel bi masaj lazım. sonra üstüne güzel bi limonlu çay yada papatya çayı ohh. ay anlatırken bile kendimi iyi hissettim

gaye kadın 100 kilo ona göre köşe bulmak biraz zor olur ama teklifin için sağol:))
ay öldüm gülmekten

mugiş sana şöyle aromatik yağlarla güzel bi masaj lazım. sonra üstüne güzel bi limonlu çay yada papatya çayı ohh. ay anlatırken bile kendimi iyi hissettim

dogru canımcım
kocamda dun dedı
bugun ıcın
gıt sauna ya sonra masaja
adamcagz benı dusunuyorda karısı delı ıste napsın kafamçokkarıştı

gaye kadın 100 kilo ona göre köşe bulmak biraz zor olur ama teklifin için sağol:))
ay öldüm gülmekten

hauyyyyy masallahhh
dıkkat etsın ya
yası kackı?
az yedırın
yoksa cok guzel yemeklermı yapıyorsun da sana gelıp sısıyor

Gaye benim karasimsek cok guzel oldu dun
cok enteresan sekılde guzel oldu
ben sevmezdım
ama yapınca bayıla bayıla yedım
sende yap bırgun
pratıkte

okudum geçmişi..gördüm orda... sabırlı davranmışsın alkisalkisalkis
doğru olanı yapmışsın...
benimde kayınvalideler evde.... istanbul dışında oturuyolar.. geldiler şimdi 2-3 hafta kalacaklar... bende çok yoruluyorum sıkılıyorum bazen ama ne yapayım işte... hoş tutmaya çalışıyorum... ne de olsa büyükler..saygıyı elden bırakmamak lazım...

yok canım benden önce de böyleydi hep böyle kalacak daha 52,53 yaşında ama eski kafa zannediyor ki kilolu olmak güzel, sağlıklı bişi. bana da sürekli kilo al deyip duruyor sanki matah bişi

ay öldüm gülmekten

:roflol: puhahahah olsun şekerim benimde cüssem küçük sayılmaz... ikimiz birden oturursak üstüne geçeriz 100 kiloyu.... yıkamayız ama sarsarız en azından :)

Gaye benim karasimsek cok guzel oldu dun
cok enteresan sekılde guzel oldu
ben sevmezdım
ama yapınca bayıla bayıla yedım
sende yap bırgun
pratıkte

valla ben cok severım ...lıse de yatılı okulda okurken hsonu eve gelecegım zaman annem sorardı ne yapayım dıye ben de ya mercımek yada patlıcan ısterdım

canım bıde bencede saunaya falan gıtme suan ...baska sekılde rahatlamaya calıs sıcak ıyı gelmeyebılır ıns hayırlısı ıle hamıleysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…