Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Uğurlu perşembe geldi ama test yapan yok :)) keşke sabah çişimi saklasaydım... ben yapardım test. en azından boş geçmiş olmazdı koskoca perşembe

GAYEEE ÇOK DATLISIN YAA GÜLDÜRDÜN HE BENİİ YAP SEN YİNEDE BOŞ GEÇMESİN ÇİŞ DEDİĞİN NEDİR KİŞeniz

kızlar 21 ocak uğurlu perşembe listesini kim hazırlıyordu. kimler var ve beni de ekler misiniz

ben yapıyorum canım eklerim şimdi...

doktorum da konuk doktor zahıdeye asılıyo resmen haa :mymeka:

ayy evet gıcık oldum... adamın tipini gördün mü zahideye bakışını... resmen ağzı açık bakıyo... azmış mıdır nedir kaydirigubbakcemile3

günaydın kıslaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay ben müge ye bakıyodum kaçırdım hangisi mor gömlekli mi asılıyo

ben yapıyorum canım eklerim şimdi...
ayy evet gıcık oldum... adamın tipini gördün mü zahideye bakışını... resmen ağzı açık bakıyo... azmış mıdır nedir kaydirigubbakcemile3

evet resmen acıktı agzı onu gorunce yazdım zaten aytug da yandan yandan adama bakıo sureklı aklinialirimsmile

kızlar önemli olan şu acaba zahide gıcık oldu mu?

valla bılemıcem de caktıramaz sanırım program da..
cok guzelsınız gercekten dıyınce teskkur ettı sadce nabsın sositososito

kızlar ben iyi bilirim doktorlar acayip çapkın olur benden söylemesi

aramızda suan hamıle yok ama aklımızda olsun taze zencefıl yemek ve cayını demlemek hamılelık bulantısına ıyı gelıyormus

günaydin kizlar ben geldimmm...Nasilsiniz bakim? Ben hala kendime gelemedim uykum var Bide bu havalar insan hic disari cikasi gelmiyor. Heryer kar...

evet ya genelde bunun soylentısı hep olur...
okulda asıstanlar la vs kötükedihüso
aman Allah korusun

eşim beni istemeye geldiginde aman allah korusun onlara selam versen hamile kalırsın kim bilir kaç kişiyle yatmıştır demiştim ki
ugraşıyoruz ugraşıyoruz şimdede bebiş olmuyo büyük konuştum galiba

günaydin kizlar ben geldimmm...Nasilsiniz bakim? Ben hala kendime gelemedim uykum var Bide bu havalar insan hic disari cikasi gelmiyor. Heryer kar...

gunaydın... ya ben de kar yagsın ıstıyorum ama hıc de yagacak gıbı degıl burda havalr...
eskısehır de bıle yagmamıs ıstanbula zor yagar :1no2:
ama sureklı kar olsa o da sıkıcı olur haklısın ...
ben de dısarıda olucam arkadaslarla bugun hazırlansam ıyı olur yavastan

geliyomuş kar istenabula... bulgaristandan.. edirnede bileklere kadar kar vardı akşam tv de izledim... istanbula gelcekmiş ordan:1ninca:

gayecım hazır elınde test varken yap bakım kızzzzz gebelık testı belkı cıkaaar:1rolleyes::1rolleyes:

bence çok erken... yapma =)
önce kanda yükselecek hcg değeri ordan idrara geçecek ve testte çıkacak...
boşuna ziyan etme testini bence yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…