Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlar samsak çok iyi yapmışsın diyerek konuya dalayım dedim benim kayınvalidemgilde haftaya geliyolar birkaç hafta kalırlar ama çok iyiydir sağolsunlar buzdolabımı bile açmaya çekinir ama ben aç anne yemekler yapta biraz rahat görelim deyince kadın akşama yemekler yapar ohh gelince mis gibi oluyo valla bide ben işteyken annemde sıkılmasınlar diye yanlarına uğrar....

allah bozmasın...
bizimkilerde öyledir
allah kimsenin ağzının tadını bozmasın

bence eşinde dediyse git diycem ama ya hamişsen sağuna sorun olmaz mı. bence riske atma.

dogru
dusuge neden oluyor
ben papatya ıcıp cıcek acmayı beklıcem

:roflol: puhahahah olsun şekerim benimde cüssem küçük sayılmaz... ikimiz birden oturursak üstüne geçeriz 100 kiloyu.... yıkamayız ama sarsarız en azından :)

:lepi: ay superrrrrrrrrr

tek tek isim yazamadım bayanlar.. hepinize günaayydddııınnnnn tekrardaann opuyorumnanaktan

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:roflol: puhahahah olsun şekerim benimde cüssem küçük sayılmaz... ikimiz birden oturursak üstüne geçeriz 100 kiloyu.... yıkamayız ama sarsarız en azından :)
:roflol::roflol:

tek tek isim yazamadım bayanlar.. hepinize günaayydddııınnnnn tekrardaann opuyorumnanaktan

gunaydın sana daa

gunaydın canım ...
masallah de aman bu kadr kaynanadan dertlı ınsan varken kıymetını bıl zemuszemus
bıde sanırım uzak olmak ıyı genelde yakın olanlar fazla yuz goz oluyo...
uzak olunca yuzgoz olmuyosun ama sorun yoksa bıle samımı de olamıyorsun maalesef

dogru canımcım
kocamda dun dedı
bugun ıcın
gıt sauna ya sonra masaja
adamcagz benı dusunuyorda karısı delı ıste napsın kafamçokkarıştı

Gaye benim karasimsek cok guzel oldu dun
cok enteresan sekılde guzel oldu
ben sevmezdım
ama yapınca bayıla bayıla yedım
sende yap bırgun
pratıkte

Mugişcim masaja git ama saunaya gitme. tansiyonun çıkar ve eğer hamişsen hiç iyi gelmez... ayrıca masaj yaptırırsan da karın bölgene yaptırma sakın. sadece sırt omuz bacaklar...

Dün eşime sordum mercimek severmisin diye yaparsan yerim sorun değil dedi :)
sen tarifini yaz aklımda bulunsun şekerim.

barays, EKAKAL, gyshnky+, kvrck, lapaci, lorkee, mugmug1+, samsak+ kızancıklarr hepinize günaydıın ve öpücüklerr ankaradann heuheuheu sabah programı gibi oldu

bitte, EKAKAL+, gyshnky+, kvrck+, lapaci+, lorkee+, mugmug1+, samsak+
hepinize tekrardan günaydın kızlarrrrrrr

samsak canım iyi yapmışsın walla ağzını açsan o ağzını kapatmak bilmez
olduğu gibi bırak ben genelde yorum yapmamayı tercih ediyorum direk sorunlarımı eşime söylüyorsum annesi sonuçta o çözümlesin di mi:))))))))))

kızlar dün akşamda kötü oldum
bugün sıcak su torbası alacamda karnımda tutacam sanırım mideyi üşüttüm

yok evet gıtmıcem
yuruyus muruyus bugun kafamı dagıtmam lazım

ıste tarıf

SEBZELI MERCIMEK YEMEGI

MALZEMELER:
1 su bardagı mercımek
1 adet kırmızı bıber
1 sogan
1 yemek kasıgı domates salcası
1 havuc
1 patates
1 kucuk boy ayva
3 yemek kasıgı zeytınyag
tuz

YAPILISI
Mercımeklerı bır kapta 2 saat ıslıyorsun...tencerede yagda soganı ve salcayı kavur. kup kup kesılmıs bıberı ıle kavur, sonra kup kup kesılmıs ayva havuc ve patatesı ekle, kavur, sonra mercimegi ekle 2 dk kavur, cok az tuz serp, uzerını gececek kadar sıcak su koyup, 30 dk kapagı kapalı kısık ateste patatesler pısene kadar pısır

AFIYET OLSUN CANLARIM

eda ve bitte hoş geldiniz. edacımbence de kaynananın kıymetini bil tatlım. tabi o da seninkini bilsin.
ya kızlar ben rüyamı anlattım bişi demediniz((

Uğurlu perşembe geldi ama test yapan yok :)) keşke sabah çişimi saklasaydım... ben yapardım test. en azından boş geçmiş olmazdı koskoca perşembe

kızlar ben cıkıyorum sonra gelırım
bıraz gerılımı azaltıyım gelırım yıne
mucxxxxxxxxxxxx
I LOVE U ALL

Aaaa geçmiş olsun canım... Dikkat et kendine... bak bünyen zayıf düşmüş herhalde çabuk hastalanıyorsun... sıcak tut kendini... meyve ye bol bol...

barays, EKAKAL, gyshnky+, kvrck, lapaci, lorkee, mugmug1+, samsak+ kızancıklarr hepinize günaydıın ve öpücüklerr ankaradann heuheuheu sabah programı gibi oldu

gunaydın hosgeldınnn

kız sıcaksu trobası ıyı olur ama karnına koyma annem hep oyle der ıyı degıl ya ayagına koy yada poponun alltına ...
aman dıkkat et yanma benım gıbı delikafadulden

eda ve bitte hoş geldiniz. edacımbence de kaynananın kıymetini bil tatlım. tabi o da seninkini bilsin.
ya kızlar ben rüyamı anlattım bişi demediniz((

hayır olsun inşallah samsaaakkk... inşallah güzel şeylerin müjdecisidir rüyaların boshayallersmile

kızlar 21 ocak uğurlu perşembe listesini kim hazırlıyordu. kimler var ve beni de ekler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…