günaydın kızlar samsak çok iyi yapmışsın diyerek konuya dalayım dedim benim kayınvalidemgilde haftaya geliyolar birkaç hafta kalırlar ama çok iyiydir sağolsunlar buzdolabımı bile açmaya çekinir ama ben aç anne yemekler yapta biraz rahat görelim deyince kadın akşama yemekler yapar ohh gelince mis gibi oluyo valla bide ben işteyken annemde sıkılmasınlar diye yanlarına uğrar....
bence eşinde dediyse git diycem ama ya hamişsen sağuna sorun olmaz mı. bence riske atma.
:roflol: puhahahah olsun şekerim benimde cüssem küçük sayılmaz... ikimiz birden oturursak üstüne geçeriz 100 kiloyu.... yıkamayız ama sarsarız en azından :)
tek tek isim yazamadım bayanlar.. hepinize günaayydddııınnnnn tekrardaann opuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol: puhahahah olsun şekerim benimde cüssem küçük sayılmaz... ikimiz birden oturursak üstüne geçeriz 100 kiloyu.... yıkamayız ama sarsarız en azından :)
tek tek isim yazamadım bayanlar.. hepinize günaayydddııınnnnn tekrardaann opuyorumnanaktan
günaydın kızlar samsak çok iyi yapmışsın diyerek konuya dalayım dedim benim kayınvalidemgilde haftaya geliyolar birkaç hafta kalırlar ama çok iyiydir sağolsunlar buzdolabımı bile açmaya çekinir ama ben aç anne yemekler yapta biraz rahat görelim deyince kadın akşama yemekler yapar ohh gelince mis gibi oluyo valla bide ben işteyken annemde sıkılmasınlar diye yanlarına uğrar....
dogru canımcım
kocamda dun dedı
bugun ıcın
gıt sauna ya sonra masaja
adamcagz benı dusunuyorda karısı delı ıste napsın kafamçokkarıştı
Gaye benim karasimsek cok guzel oldu dun
cok enteresan sekılde guzel oldu
ben sevmezdım
ama yapınca bayıla bayıla yedım
sende yap bırgun
pratıkte
valla ben cok severım ...lıse de yatılı okulda okurken hsonu eve gelecegım zaman annem sorardı ne yapayım dıye ben de ya mercımek yada patlıcan ısterdım
canım bıde bencede saunaya falan gıtme suan ...baska sekılde rahatlamaya calıs sıcak ıyı gelmeyebılır ıns hayırlısı ıle hamıleysen
Mugişcim masaja git ama saunaya gitme. tansiyonun çıkar ve eğer hamişsen hiç iyi gelmez... ayrıca masaj yaptırırsan da karın bölgene yaptırma sakın. sadece sırt omuz bacaklar...
Dün eşime sordum mercimek severmisin diye yaparsan yerim sorun değil dedi :)
sen tarifini yaz aklımda bulunsun şekerim.
barays, EKAKAL, gyshnky+, kvrck, lapaci, lorkee, mugmug1+, samsak+ kızancıklarr hepinize günaydıın ve öpücüklerr ankaradann heuheuheu sabah programı gibi oldu
kızlar dün akşamda kötü oldum
bugün sıcak su torbası alacamda karnımda tutacam sanırım mideyi üşüttüm
barays, EKAKAL, gyshnky+, kvrck, lapaci, lorkee, mugmug1+, samsak+ kızancıklarr hepinize günaydıın ve öpücüklerr ankaradann heuheuheu sabah programı gibi oldu
eda ve bitte hoş geldiniz. edacımbence de kaynananın kıymetini bil tatlım. tabi o da seninkini bilsin.
ya kızlar ben rüyamı anlattım bişi demediniz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?