Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Burda tam 3 Haftadir Kar var gidecek gibide durmyo hala...akannehir

çok acıktım kendime çay yaptım ama yanına ne yapcam bilmiyorum tost yemek istemiyorum dünde yumurta yedim canım fena ankara simiti istiyo ama burda yapmıyolar

kızlar yaa beni gaza getirmeyin... sabah çişimi de kaçırdım zaten... bugün iğnenin 9. günü çıkmaz zaten çişte

kızlar yaa beni gaza getirmeyin... sabah çişimi de kaçırdım zaten... bugün iğnenin 9. günü çıkmaz zaten çişte

bende onu diyorum. daahha çooookkk erken.. sakın gaza gelme =) beklemeye devam et... adet gününden önce test yapma.. inşallah bekleyebilirsin şeytana uymazsın kötükedihüso

Aaa bu arada kızlar ben dün doktoru aradım dedim progestana devam ediyorum 20sinde bitecek. tamam dedi ondan sonra ya adet olacaksın yada olmayacaksın. eğer olmazsan hemen gel bHCG bakalım dedi.

çok acıktım kendime çay yaptım ama yanına ne yapcam bilmiyorum tost yemek istemiyorum dünde yumurta yedim canım fena ankara simiti istiyo ama burda yapmıyolar

ayyy canım benim ben sana göndereyim sabah almıştım da opuyorumnanaktan

tekrar geldim kızlar teşekkürler
yaa bilemiyorum 2 gündür akşamları kötü oluyorum
şimdi wcde ishal gibi oldum sanırım üşüttüm

Aaa bu arada kızlar ben dün doktoru aradım dedim progestana devam ediyorum 20sinde bitecek. tamam dedi ondan sonra ya adet olacaksın yada olmayacaksın. eğer olmazsan hemen gel bHCG bakalım dedi.

hadi bakalım.. inşallah güzel sonuçların tüm bu emeklerin bekleyişin... boshayallersmile

gayeciğim inş. bu ay bebişin göbüşünde olacak bitanem sende gelip burada bu gerçekten hamileyim nidası atacaksın :)))))(bi ara şaka yapmıştın unutmadım)

kızlar birazdan facede bir video paylaşıcam... öldüm gülmekten... sizde bakın mutlaka

hadi mendilleri hazırlayın :teytey:
inşallah canım ya İNŞALLAHHHHHHHHHHHH

tekrar geldim kızlar teşekkürler
yaa bilemiyorum 2 gündür akşamları kötü oluyorum
şimdi wcde ishal gibi oldum sanırım üşüttüm

canım sakın karnına sıcak su koyma çok çok çok tehlikeli bagırsaklarda yapışma yapıyomuş ve tedavisi yok çok kötü bişi ayaklarının altına koy doktor öyle demişti bana çok tehlikeliymiş diger aman sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…