gunaydın... ya ben de kar yagsın ıstıyorum ama hıc de yagacak gıbı degıl burda havalr...
eskısehır de bıle yagmamıs ıstanbula zor yagar :1no2:
ama sureklı kar olsa o da sıkıcı olur haklısın ...
ben de dısarıda olucam arkadaslarla bugun hazırlansam ıyı olur yavastan
Burda tam 3 Haftadir Kar var gidecek gibide durmyo hala...akannehir
kızlar yaa beni gaza getirmeyin... sabah çişimi de kaçırdım zaten... bugün iğnenin 9. günü çıkmaz zaten çişte
çok acıktım kendime çay yaptım ama yanına ne yapcam bilmiyorum tost yemek istemiyorum dünde yumurta yedim canım fena ankara simiti istiyo ama burda yapmıyolar
Aaa bu arada kızlar ben dün doktoru aradım dedim progestana devam ediyorum 20sinde bitecek. tamam dedi ondan sonra ya adet olacaksın yada olmayacaksın. eğer olmazsan hemen gel bHCG bakalım dedi.
ayyy canım benim ben sana göndereyim sabah almıştım da opuyorumnanaktan
Aaa bu arada kızlar ben dün doktoru aradım dedim progestana devam ediyorum 20sinde bitecek. tamam dedi ondan sonra ya adet olacaksın yada olmayacaksın. eğer olmazsan hemen gel bHCG bakalım dedi.
hadi mendilleri hazırlayın :teytey:Aaa bu arada kızlar ben dün doktoru aradım dedim progestana devam ediyorum 20sinde bitecek. tamam dedi ondan sonra ya adet olacaksın yada olmayacaksın. eğer olmazsan hemen gel bHCG bakalım dedi.
tekrar geldim kızlar teşekkürler
yaa bilemiyorum 2 gündür akşamları kötü oluyorum
şimdi wcde ishal gibi oldum sanırım üşüttüm
gaye progestanı günde 2 tane mi alıyosun
günaydın canım... kimsecikler kalmamış sanırım... bende face de farmville oynuyorum bi yandanherkese günaydına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?