- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
Sebincim ben olsam bukadar sabredemezdim canim ya :)
allah bir sabır veriyor herhalde canım ya.geçen hafta daha bir sabırsızdım ama yapacak bir şeyim yok.ya başka dr.a gidicem ya da kendi dr.umu beklicem.kendi drçumu beklemeyi tercih ettim.allah sağ salim kucağıma almayı nasip etsin isteyen arkdaşlarıma tüm kadınlara tez zamanda bu duyguyu yaşatsın diye dua ediyorum şimdi.
sebinin bebişi karnında sebinin bebişi karnında ama o sevinmiyor telaşlı onun yerine biz seviniyoruz doya doya...
lapaci bende ağlarım dayanamam ve heyecandan uyku uyuyamam sanırım
Samsak nasılsın keyifler yerine geldi mi?
Ayy var yaa böyle sohbet ederken hamişlerde var aramızda ama kızmayın canım
türk kahvesi çekti ohhhh nefis içerdik di mi ne güzel olurdu
Samsak nasılsın keyifler yerine geldi mi?
Ayy var yaa böyle sohbet ederken hamişlerde var aramızda ama kızmayın canım
türk kahvesi çekti ohhhh nefis içerdik di mi ne güzel olurdu
al benden de o kadar yerimseniben
ayaklarım yere basmaz... elim karnımda dolaşırım (evde tabii) heyecandan kalbim deli gibi çarpar.. inanamam..sürekli ağlarım =))
allah inşallah o günleri gösterir... :Saruboceq: hepimize de...
seviniyorum sevinmez miyim ama garip bir duygu yani havada aslında duygularım.bazen akşamları salak gibi elimi kasığımla karnımın arasına koyup kalbini duyabilirmiyim diye öööle bekliyorum :roflol: sonra da kendime saçmalama duyulur mu böyle diyorum
kızlar ya kahveleri bensiz içeceksiniz artık ben çıkıyorum eve gitcem. bugün kurtlar vadisi var yani kocam illa yanımda otur gitme bi yere demeyecek diziye dalacak eğer kendimi temizliğe vermezsem akşam görüşürüz
al benden de o kadar yerimseniben
ayaklarım yere basmaz... elim karnımda dolaşırım (evde tabii) heyecandan kalbim deli gibi çarpar.. inanamam..sürekli ağlarım =))
allah inşallah o günleri gösterir... :Saruboceq: hepimize de...
kızlar yaaa ne yemek yapacaksınız? ben bişey bulamadım... evde kereviz vardı eşim almıştı sanırım onu patatesli havuçlu falan sıcak yemek yapıcam...
kerevizi de hiç sevmem
mugmug nasılsın canım.. iyi hissediyomusun kendini??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?