- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
kızlar yaaa ne yemek yapacaksınız? ben bişey bulamadım... evde kereviz vardı eşim almıştı sanırım onu patatesli havuçlu falan sıcak yemek yapıcam...
kerevizi de hiç sevmem
Bende esimle izliyorum kurtlari ama bugün yarin ki sinava hazirlanmam lazim izleyemiycem:umursamaz:
benım askı memnu gecem bu aksam
valla canım sıze caktırmıyorum ama fenayım
su torbası battanıye
kucagımda laptop yatıyom
annem geldı ... ana da suraya yazıyorum hamılesın dedı gıttı
ay annem taktı bana :gitme: mafoldumben
ben hamılemafoldumben degılsem napıcam ya
dün ne oldu biliyormusunuz.bana bir kargo geldi.ablam göndermiş.bir açtım içinden miniminnacık atlet ve kilot çıktı :))
bende öğlen ıspanak yedim sebin:))
akşama dünden kalma tavuk var ama eşime dedim lahmacun yaptırıp yiyelim diye canım çekti bol acılı ve soğanlı ohhh :))))))))
nasılsın mugmugcuum bırazsakın gordum senı sankım ben adet olacamm basladı agrılar ben 4 5 gun once olurumda hep:sinifsinif::sinifsinif:
Canım mugişcim benim... anneler bazen anlarlar ve inşallah senin annenin söylediği de doğru çıkar. Tamam artık bu kadar kafana takma topu topu 1 haftamız kaldı canım. 1 hafta sonra zaten anlayacağız bebişlerimiz geldi mi gelmedi mi diye.
Lütfen bu kadar yıpratma kendini.biraz rahat ol. Ben saldım artık... belirti melirti de yok zaten...
Ne yaplım Rabbimiz ol dediyse olmuştur. Herşeyin bir zamanı var.
valla canım sıze caktırmıyorum ama fenayım
su torbası battanıye
kucagımda laptop yatıyom
annem geldı ... ana da suraya yazıyorum hamılesın dedı gıttı
ay annem taktı bana :gitme: mafoldumben
ben hamılemafoldumben degılsem napıcam ya
dün ne oldu biliyormusunuz.bana bir kargo geldi.ablam göndermiş.bir açtım içinden miniminnacık atlet ve kilot çıktı :))
Kızlar ben kaçtım yemek için hazırlanayım. öptüm... uğrarım yine.
ay nekadar tatlidir onlar minicik kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?