Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

samsak kendine iyi bak şekerim
aynı durum bizde olacak kurtlar vadisi ve kocam başbaşa kalırsa ben de topikte olurum::)

ya benım dunden yemekler var
sadece ısıtması var yanı
benım dunkı mercımek 6 kısılık oldu resmen
bır bereket sormayın

Bende bugün yemek yapmiyorum esim dil kursu vardi orda disarda yerim dedi bende isyerinde yedim bugün icin kurtuldum :)

ben de yemek yapmıcam.öğlen yemekte ıspanak vardı.yemek yapan abla bir kaba koymuş biraz akşam evde yersin dedi saolsun

Canım mugişcim benim... anneler bazen anlarlar ve inşallah senin annenin söylediği de doğru çıkar. Tamam artık bu kadar kafana takma topu topu 1 haftamız kaldı canım. 1 hafta sonra zaten anlayacağız bebişlerimiz geldi mi gelmedi mi diye.
Lütfen bu kadar yıpratma kendini.biraz rahat ol. Ben saldım artık... belirti melirti de yok zaten...
Ne yaplım Rabbimiz ol dediyse olmuştur. Herşeyin bir zamanı var.

bende öğlen ıspanak yedim sebin:))
akşama dünden kalma tavuk var ama eşime dedim lahmacun yaptırıp yiyelim diye canım çekti bol acılı ve soğanlı ohhh :))))))))

dün ne oldu biliyormusunuz.bana bir kargo geldi.ablam göndermiş.bir açtım içinden miniminnacık atlet ve kilot çıktı :))

bende öğlen ıspanak yedim sebin:))
akşama dünden kalma tavuk var ama eşime dedim lahmacun yaptırıp yiyelim diye canım çekti bol acılı ve soğanlı ohhh :))))))))

aslında enelde supreme ile başımıza aynı şeyler gelirdi ama bu öğlen demek ikimiz aynı şeyi yemişiz.benim canım etten çok sebzeli şeyler istiyor.cokacimcoook

nasılsın mugmugcuum bırazsakın gordum senı sankım ben adet olacamm basladı agrılar ben 4 5 gun once olurumda hep:sinifsinif::sinifsinif:

haydaaaa
umıdı kesmeyelım lutfen
tam 21 ı mı senın sımdı?
1 hafta kaldı... 4-5 gun degıl yaw

anneler anlar bılırım bende
hemıde benım annısımının altıncı hıslerı cok kuvvetlı
kadıncagız delı gıbı ıstıyor
bızde oyle
dogru HERSEY ALLAHTAN
belkıces
bırseycıkler kalmadı

ayy canım benim yaa... inşallahh inşallahhh annen haklıdıırrr :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…