Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kızlar geldim yemeğimi yedim acil işle uğraştım ve geldim
samsak neyin var canım pıtlama günün mü yoksa şekerim?
Lapaci canım dr tekrar bi gitsen bak 47 gün olmuş uzun bir gecikme oldu canım benim
veee umutsuz bizim burda bir parolamız var
no panik no umutsuzluk yes heyecan
yani paniklemek umutsuzluğa kapılmak yok ama heyecan her daim var:)

doktora gittim işte geçen hafta.. progestan verdi..bitince 1 hafta içinde adet olmanı bekliyoruz dedi.. bende bekleme aşamasındayım.. haftaya kadar olmazsa giderim tekrar..

umutsuz sayfanın en üst kısmına çık orada kullanıcı paneli car ordan profilinde değişiklik yapabilirsin.

haklısın walla canım

bunca sıkıntılı günün sonunda bir halay çekseydik yavv sırnaşık şey
ne güzel olurdduu :jeyyar:

kızlarrrr......... nedenmiş yafu ben iyiyim şahsen... ilk defa bir topikte kendimi yeni gelmiş gibi hissetmedim artı umutsuz kadın topluluğu değilsiniz...süpersiniz.... bebek ortak konu ama sürekli ağlamak yok... en güzeliiii

sebincim sende göğüs ağrısı var mıydı ve ne düzeydeydi? ayrıca adetine ne kadar süre kala başladı ağrın?
adetime 10 gün kala ağrı değilde acıma oldu.önce göğüs uçlarımda başladı sonra tüm göğsüm acıdı ve kaşındı ki hala da öyle.ama öyle çok rahatsız edici bir acı değil.dokununca acıyor.ara da bir de sızlama oluyordu

sebin anne gelmmişş
hoşgeldin.. nasılsın sebni... bebiş nassııllllll? hissettiriyo mu kendini çok?

bunca sıkıntılı günün sonunda bir halay çekseydik yavv sırnaşık şey
ne güzel olurdduu :jeyyar:

ayyy evet süper olurdu
di mi
ama kimseden ses çıkmadı
arkadaşlar geliyorlar isim yazıdırıp gidiyorlar
hayır merak ediyoruz sonucu haber verseler çok iyi olacak

umutsuz yaşanmaz ki...
bu ay o kadar çok hamile arkadaş çıktıki bu topicden... umuyorum hepimiz aynı sevinci yaşatacağız =))

bazı topiclerde okudum da göğsüme deyemiyorum sütyen giyemiyorum feci acı oldu göğüslerimde falan yazmışlar bende onları okuyunca bende belirti falan yok dedim kendi kendime.

umutsuz yaşanmaz ki...
bu ay o kadar çok hamile arkadaş çıktıki bu topicden... umuyorum hepimiz aynı sevinci yaşatacağız =))

bu ay içindemi e süper... ben başka topikte resmen demoralize olmuştum hatta ilk defa eşimle korunmamıştık hemen test yaptım ki normal olarak negatif çıktı ama ben resmen yıkıldım... komik evet ama ortam çok etkiliyor...:hulya:

Sebinim nasılsın canım? Dr a gidememişsin haftaya kalmış canım
nasıl bebişli hayat anlat bakalım?

bazı topiclerde okudum da göğsüme deyemiyorum sütyen giyemiyorum feci acı oldu göğüslerimde falan yazmışlar bende onları okuyunca bende belirti falan yok dedim kendi kendime.

ruh ıkızım
belırtı ıkızım
benım de goguslerımde brsey yok
offfffffffffff
ALLAHIM goguslerımızı agrırt amın

bilmiyorumkismile

sen takıl bize şekeri her ay bizde mutlaka 1 hamiş çıkıyor... hatta Ocak ayı süper bereketli geçti... İnşallah sonuna doğru bizler de müjdeli haber veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…