- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
ya kıslar cok kotu bı hava var bugunyaaaa bunaltıcı tobıcdede herkes dertlııı uffff ınsallah hersey duzelır:gitme::gitme: kıslarrrr
Kızlar geldim yemeğimi yedim acil işle uğraştım ve geldim
samsak neyin var canım pıtlama günün mü yoksa şekerim?
Lapaci canım dr tekrar bi gitsen bak 47 gün olmuş uzun bir gecikme oldu canım benim
veee umutsuz bizim burda bir parolamız var
no panik no umutsuzluk yes heyecan
yani paniklemek umutsuzluğa kapılmak yok ama heyecan her daim var:)
lapacı ben bugünlük ağlamamı tamamladım artık gülme vakti geldi benim için he he he
ayy şöyle bir bakıyorum..
Aysel mideyi üşüttü.. Kendini iyi hissetmiyor..
Mugmug kendini iyi hissetmiyor..
Samsak da öyle..
Umutsuz zaten iyi değil...
:çok üzgünüm:
Ne oldu böyle bayanlar... Hadi toplayın kendinizi... Pozitif olun.. "şen hamileler topiği" yapıcaz daha burayı :teytey:
adetime 10 gün kala ağrı değilde acıma oldu.önce göğüs uçlarımda başladı sonra tüm göğsüm acıdı ve kaşındı ki hala da öyle.ama öyle çok rahatsız edici bir acı değil.dokununca acıyor.ara da bir de sızlama oluyordusebincim sende göğüs ağrısı var mıydı ve ne düzeydeydi? ayrıca adetine ne kadar süre kala başladı ağrın?
bunca sıkıntılı günün sonunda bir halay çekseydik yavv sırnaşık şey
ne güzel olurdduu :jeyyar:
kızlarrrr......... nedenmiş yafu ben iyiyim şahsen... ilk defa bir topikte kendimi yeni gelmiş gibi hissetmedim artı umutsuz kadın topluluğu değilsiniz...süpersiniz.... bebek ortak konu ama sürekli ağlamak yok... en güzeliiii
adetime 10 gün kala ağrı değilde acıma oldu.önce göğüs uçlarımda başladı sonra tüm göğsüm acıdı ve kaşındı ki hala da öyle.ama öyle çok rahatsız edici bir acı değil.dokununca acıyor.ara da bir de sızlama oluyordu
umutsuz yaşanmaz ki...
bu ay o kadar çok hamile arkadaş çıktıki bu topicden... umuyorum hepimiz aynı sevinci yaşatacağız =))
bazı topiclerde okudum da göğsüme deyemiyorum sütyen giyemiyorum feci acı oldu göğüslerimde falan yazmışlar bende onları okuyunca bende belirti falan yok dedim kendi kendime.
bu ay içindemi e süper... ben başka topikte resmen demoralize olmuştum hatta ilk defa eşimle korunmamıştık hemen test yaptım ki normal olarak negatif çıktı ama ben resmen yıkıldım... komik evet ama ortam çok etkiliyor...:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?