- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
bu ay içindemi e süper... Ben başka topikte resmen demoralize olmuştum hatta ilk defa eşimle korunmamıştık hemen test yaptım ki normal olarak negatif çıktı ama ben resmen yıkıldım... Komik evet ama ortam çok etkiliyor...:hulya:
sebin anne gelmmişş
hoşgeldin.. nasılsın sebni... bebiş nassııllllll? hissettiriyo mu kendini çok?
Karnimi doyurdum geldim tekrar. ooo sebincimde gelmis. Nasilsin canim? Bebis nasil bakim?
bazı topiclerde okudum da göğsüme deyemiyorum sütyen giyemiyorum feci acı oldu göğüslerimde falan yazmışlar bende onları okuyunca bende belirti falan yok dedim kendi kendime.
bu ay içindemi e süper... ben başka topikte resmen demoralize olmuştum hatta ilk defa eşimle korunmamıştık hemen test yaptım ki normal olarak negatif çıktı ama ben resmen yıkıldım... komik evet ama ortam çok etkiliyor...:hulya:
canım tarihini verde ekleyeyim seni listeye
ben listeden sorumlu yönetmenim:))))))))))
hoşbulduk canımmmmm :1hug: duygusal dalgalanmalar yaşıyorum bazen kaydirigubbakcemile3 bir sırıtıyorum bir surat asıyorum.şekercim aslında pek de hissedemiyorum henüz.inş. iyidir mucizem :) akşamları erkenden uyuyorum.dra bugüngidecektik ama pazartesi akşama kaldı.zaten 4 kere tarih değişti hayırlısı olsun dedim.kaç gündür giremedim sizi çoook özledim
hoşbulduk canımmmmm :1hug: duygusal dalgalanmalar yaşıyorum bazen kaydirigubbakcemile3 bir sırıtıyorum bir surat asıyorum.şekercim aslında pek de hissedemiyorum henüz.inş. iyidir mucizem :) akşamları erkenden uyuyorum.dra bugüngidecektik ama pazartesi akşama kaldı.zaten 4 kere tarih değişti hayırlısı olsun dedim.kaç gündür giremedim sizi çoook özledim
bazı topiclerde okudum da göğsüme deyemiyorum sütyen giyemiyorum feci acı oldu göğüslerimde falan yazmışlar bende onları okuyunca bende belirti falan yok dedim kendi kendime.
Sebinim nasılsın canım? Dr a gidememişsin haftaya kalmış canım
nasıl bebişli hayat anlat bakalım?
ayselcim valla henüz hiç bir şey anlayamadım.hala bir garip geliyor hatta testleri saklamıştım dün akşam çıkardım baktım tekrar.bazen acaba diyorum.annem de hadi biri yanlıştı üç farklı markada pozitif çıktı. kandaki değerin yüksekti hata yoktur dedi.her işte bir hayır vardır dedim bekliyorum pazartesiyi
duyguların normal
2 canlısın ve hormonlar cok etkılenıyor
ınsallah hemen pztesı gelır senın ıcınnn
Mucize bebeğimiz o bizim
o sohbetin geçtiği gün aklıma geldi
sanslı nerelerdeki? O sohbetin içindeydi:)
ben hamile kalsam her gün ağlarım sanırım =)))))))) mutluluktan, karışık duygulardan falan... =)))
allaha emanet miniğin.. inşallah bir sıkıntısı yoktur, sessizce annesiyle ilk buluşmasını bekliyodur o da...
evet bak ondan da ses seda yok.tuğba vardı bir de tek06 mıydı nicki.o da hamileyim dedi kayıplara karıştı.umarım sorunsuz bir hamilelik yaşıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?