Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım tarihini verde ekleyeyim seni listeye
ben listeden sorumlu yönetmenim:))))))))))

sebin anne gelmmişş
hoşgeldin.. nasılsın sebni... bebiş nassııllllll? hissettiriyo mu kendini çok?

hoşbulduk canımmmmm :1hug: duygusal dalgalanmalar yaşıyorum bazen kaydirigubbakcemile3 bir sırıtıyorum bir surat asıyorum.şekercim aslında pek de hissedemiyorum henüz.inş. iyidir mucizem :) akşamları erkenden uyuyorum.dra bugüngidecektik ama pazartesi akşama kaldı.zaten 4 kere tarih değişti hayırlısı olsun dedim.kaç gündür giremedim sizi çoook özledim

bazı topiclerde okudum da göğsüme deyemiyorum sütyen giyemiyorum feci acı oldu göğüslerimde falan yazmışlar bende onları okuyunca bende belirti falan yok dedim kendi kendime.

yok o kadarda rahatsız edici acı olmadı.tabi kişiden kişiye de değişebilir.

aralık sonu ve ocak ayında işte...
bencede etkileniyor insan...
hakkımızda hayırlsıı.. allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :Saruboceq:

duyguların normal
2 canlısın ve hormonlar cok etkılenıyor
ınsallah hemen pztesı gelır senın ıcınnn

Mucize bebeğimiz o bizim
o sohbetin geçtiği gün aklıma geldi
sanslı nerelerdeki? O sohbetin içindeydi:)

ben hamile kalsam her gün ağlarım sanırım =)))))))) mutluluktan, karışık duygulardan falan... =)))
allaha emanet miniğin.. inşallah bir sıkıntısı yoktur, sessizce annesiyle ilk buluşmasını bekliyodur o da...

bazı topiclerde okudum da göğsüme deyemiyorum sütyen giyemiyorum feci acı oldu göğüslerimde falan yazmışlar bende onları okuyunca bende belirti falan yok dedim kendi kendime.

gayecim.. herkesde aynı belirtiler olmaz... dün bir yazı göndermiştim burada... 3,5 ay sonra hamile olduğunu anlamış bir anne vardı...
belirtiler aramak çok doğru değil... kimisinde hiç olmaz kimisinde çok belirgin olur... bir insanın 2 gebeliği bile aynı belirtileri göstermezmiş.. yerimseniben

Sebinim nasılsın canım? Dr a gidememişsin haftaya kalmış canım
nasıl bebişli hayat anlat bakalım?

ayselcim valla henüz hiç bir şey anlayamadım.hala bir garip geliyor hatta testleri saklamıştım dün akşam çıkardım baktım tekrar.bazen acaba diyorum.annem de hadi biri yanlıştı üç farklı markada pozitif çıktı. kandaki değerin yüksekti hata yoktur dedi.her işte bir hayır vardır dedim bekliyorum pazartesiyi

canım benim... bebiş karnında... göbişinde işte... her şekilde belli etti kendini.. testlerde çıktı... endişe etme sen...
bir arkadaşımda aynı şekilde hamileydi ama hiç inanmıyordu =) hiç belirti yok, değişiklik yok diyordu hep =)))

Mucize bebeğimiz o bizim
o sohbetin geçtiği gün aklıma geldi
sanslı nerelerdeki? O sohbetin içindeydi:)

evet bak ondan da ses seda yok.tuğba vardı bir de tek06 mıydı nicki.o da hamileyim dedi kayıplara karıştı.umarım sorunsuz bir hamilelik yaşıyordur

Allah mutluluktan ağlıyacağın o günü de nasip edecek canım.tabi insan bir an önce olsun istiyor ama sizin için en güzel zamanda olur inş.

evet bak ondan da ses seda yok.tuğba vardı bir de tek06 mıydı nicki.o da hamileyim dedi kayıplara karıştı.umarım sorunsuz bir hamilelik yaşıyordur

evet şanslı beklemeye aldı ama girmiyorda göremiyorum
tek0633 hamişlik ve iş yoğunluğundan giremiyor sanırım
inş. sorunsuz hamilelik geçiriyordur
mercan76 yı merak ediyorum riskliydi en son girdiğinde öyle yazmıştı umarım risk kalkmıştır

sebinin bebişi karnında sebinin bebişi karnında ama o sevinmiyor telaşlı onun yerine biz seviniyoruz doya doya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…