Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Selam Handecim...Hamis oldugunu bilmiyordum canim yeni ögrendim. Cok sevindim. Hala inanamiyorum ya...:) Ne güzel sen ve sebin belki gayede öyledir bekliyoruz. Geriye ayselcim kaldi :)

selam kuşum ya olsun bende yeni ögrendim sayılır zaten hepimiz cok şaşırdık delikafadulden
nerdeyse 8 hafta olucak ben 1 hafta önce ögrendim napıyosun kuşum ne var ne yok ??

selam kizlar, benide araniza alirmisiniz?ocak ayinda cift cizgiyi gormek isteyenlerdenim.

oyy masallahhhhhhhhhhhhhhh

yaaaa kan ıcın suruplar var
doktor 1sey tavsıye etmedımı

canımcım sen zor olan kısmı geçtin.. bundan sonrası için allah yardım edecektir ikinize de.... ilaçlarla destekleyerek değerlerini yükseltirler... en zor koşullarda gebeliğini devam ettirebilen bir sürü anne var.. allah nasip ettiyse o minişi size hiç merak etme o gelir zaten yerimseniben

oyy masallahhhhhhhhhhhhhhh

yaaaa kan ıcın suruplar var
doktor 1sey tavsıye etmedımı

doktor kan sonuclarını görünce beni kovalıyodu az daha yok bunlar senin degil diyip durdu =))
bidaha kan verdim bugün demire falan bakıcak ona göre de destek vericek aman ben iyiyim ama bebişte iyi olsun onu etkilemesin inşallah

handecim iyim bende cnm. Ne olsun calismalara devam:) Yarin son günüm iyi degerlendirmem lazim kaydirigubbakcemile3

Canim senin kacincida geldi bebisin?

ahanda tubiloshh annede gelmişşşşş hihoyyyt
siz nasılsınız bakalım bebişin ve sen... halayları çektik sonra kayboldun.. nasılsın iyisin inşallah?

Bekar değilim değiştiremedim medeni durumumu:))7 aylık evliyim bende hamile kalmaya çalışıyorum.Prolaktinim yüksek çıktı 3 ay önce doktorum dostinex verdi klomen+çatlatma iğnesi verdi bu 3.ayım pzt günü iğnemi oldum yumurtalarım gelişmiş:))

kızlar dua edin bu ay hamile kalayım psikolojim bozuldu valla

hosbulduk canim. oncelikle benide kabul ettiginiz icin tesekkur ederim. 1.5 senelik evliyim, bu ay 3. ayimiz olucak. son adet tarihim 15 aralik. fakat benim adetlerim biraz duzensiz. bir haftadir kasiklarimda agri var, normalde hic olmazdi anlamazdim bile adet oldugumu.

canım insallah sen ve diger arkadaşlarım ocak ayında çift çizgiyi görürler:Saruboceq:

sen benden sonra öğrendin benden önce gördün maşallah.gerçi neredeyse 2 hafta da öndesiniz bizden :) vitamin kan ilacı vs. vermedi mi dr? kaç mm olmuş?kalbini duydun mu?

sen merak etme canım
pozıtıf dusun hep

hayırla sonuclansın
ınsallah hamıssındır canım
lısteye ısmını eklesın Ayselcık
ugurlu gelırsın ınsallah topıgımıze

insallah canım ya saglıkla gelsinde =))
hadi güzel haber verinde şenlenelimm kaydirigubbakcemile5

bak kendini bu ay bu ay diye şartlandırırsan zaten baştan kaybedersin tatlım sana söyliyim.biz ekimde korunmayı bıraktık.ilk denemede olsun nolur dedim hooop 18 gün sonra bir daha regl oldum.kasımda nolur bu ay olsun dedim taaaa 37. gün regl oldum.bütün denge şaştı.Amaaan hayırlısı olsun takmıcam kafama dedim.annem rahatsızlandı falan filan derken dikkatimi başka şeylere verdim ve Aralığın son günü çift çizgiyi gördüm çok şükür.O yüzden diyorum kendini şartlama diye.hayırlısı ne zamansa (inş. en yakın zamandadır ) o zaman olsun:Saruboceq:

stres yapma..rahat olmak çok önemli.. inşallah güzel sonuç alırsın... ama bu tür tedavlerde herşey var... olumluda olabiliyo olumsuzda.. klomen alıp iğne olunca %100 sonuç alınamıyo ne yazıkki.. herşeye hazırlıklı ol.. sakin ol.. sabırlı ol, bekle.. hakkımızda hayırlısı... rabbim gönlümüze göre versin inşallah...

pison daha çok yeni 3. deneme.. sabırlı olup beklemek gerek...
ikinizde hoşgeldiniz...
inşallah hep birlikte güzel haberler alıp halaylar çekeriz burda :teytey:

ınsallah olmazssın canım bu tobıc sana ugur getırır rahat ol sen ınsallah hersey yolund agıder:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…