Selam Handecim...Hamis oldugunu bilmiyordum canim yeni ögrendim. Cok sevindim. Hala inanamiyorum ya...:) Ne güzel sen ve sebin belki gayede öyledir bekliyoruz. Geriye ayselcim kaldi :)
kızlar benide aranıza alırmısınız( çok ihtiyacım var
iyiyim canlarım bebişte iyi bugün gördüm yine =))
ya sizleri görünce kesinlikle daha iyi oluyorum ben ya =))
napıyosunuz ne var ne yok. giremedim kan tahili falan filan vardı kansızmışım baya ya nasıl yükselticem bu kanı bilmiyorum =((
selam kizlar, benide araniza alirmisiniz?ocak ayinda cift cizgiyi gormek isteyenlerdenim.
kızlar benide aranıza alırmısınız( çok ihtiyacım var
selam kizlar, benide araniza alirmisiniz?ocak ayinda cift cizgiyi gormek isteyenlerdenim.
iyiyim canlarım bebişte iyi bugün gördüm yine =))
ya sizleri görünce kesinlikle daha iyi oluyorum ben ya =))
napıyosunuz ne var ne yok. giremedim kan tahili falan filan vardı kansızmışım baya ya nasıl yükselticem bu kanı bilmiyorum =((
oyy masallahhhhhhhhhhhhhhh
yaaaa kan ıcın suruplar var
doktor 1sey tavsıye etmedımı
canım insallah sen ve diger arkadaşlarım ocak ayında çift çizgiyi görürler:Saruboceq:
doktor kan sonuclarını görünce beni kovalıyodu az daha yok bunlar senin degil diyip durdu =))
bidaha kan verdim bugün demire falan bakıcak ona göre de destek vericek aman ben iyiyim ama bebişte iyi olsun onu etkilemesin inşallah
hosbulduk canim. oncelikle benide kabul ettiginiz icin tesekkur ederim. 1.5 senelik evliyim, bu ay 3. ayimiz olucak. son adet tarihim 15 aralik. fakat benim adetlerim biraz duzensiz. bir haftadir kasiklarimda agri var, normalde hic olmazdi anlamazdim bile adet oldugumu.
canımcım sen zor olan kısmı geçtin.. bundan sonrası için allah yardım edecektir ikinize de.... ilaçlarla destekleyerek değerlerini yükseltirler... en zor koşullarda gebeliğini devam ettirebilen bir sürü anne var.. allah nasip ettiyse o minişi size hiç merak etme o gelir zaten yerimseniben
Bekar değilim değiştiremedim medeni durumumu:))7 aylık evliyim bende hamile kalmaya çalışıyorum.Prolaktinim yüksek çıktı 3 ay önce doktorum dostinex verdi klomen+çatlatma iğnesi verdi bu 3.ayım pzt günü iğnemi oldum yumurtalarım gelişmiş:))
kızlar dua edin bu ay hamile kalayım psikolojim bozuldu valla
Bekar değilim değiştiremedim medeni durumumu:))7 aylık evliyim bende hamile kalmaya çalışıyorum.Prolaktinim yüksek çıktı 3 ay önce doktorum dostinex verdi klomen+çatlatma iğnesi verdi bu 3.ayım pzt günü iğnemi oldum yumurtalarım gelişmiş:))
kızlar dua edin bu ay hamile kalayım psikolojim bozuldu valla
hosbulduk canim. oncelikle benide kabul ettiginiz icin tesekkur ederim. 1.5 senelik evliyim, bu ay 3. ayimiz olucak. son adet tarihim 15 aralik. fakat benim adetlerim biraz duzensiz. bir haftadir kasiklarimda agri var, normalde hic olmazdi anlamazdim bile adet oldugumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?