cok iyisiniz kizlar, insallah herkesin en kisa zamanda hamilelik haberlerini aliriz burdan. uzun zamandir sizi sessiz takip ediyodum, iyi haberlerdede kotu haberlerdede birbirinize cok guzel destek oluyonuz, kiskandim bende yazmaya karar verdim, hem belki dediginiz gibi ugurlu gelirsiniz banada.
cok iyisiniz kizlar, insallah herkesin en kisa zamanda hamilelik haberlerini aliriz burdan. uzun zamandir sizi sessiz takip ediyodum, iyi haberlerdede kotu haberlerdede birbirinize cok guzel destek oluyonuz, kiskandim bende yazmaya karar verdim, hem belki dediginiz gibi ugurlu gelirsiniz banada.
canım 2 akşamdır mide sorunum var
neden bilmiyorum gece yatağa yattığımda midem bulanıyor. Ne varsa çıkarıyorum
onun harici iyiyim
barays kuzu liste nerde? Beni ekledinmi? Birde bişi soracağım benim akıntım 2 gündür sanki kireçli su gibi gelmeye başladı 21. Günüm ve 11. Gün tahminen yumurtaldım(gıt gıt gıdak) neden olabilir ki
krounmayı bıraktığımızdan beri benim de adetlerim çok düzensizdi.inş. kasıklarındaki ağrı da meleğinin habercisidir.:Saruboceq:
tebrık ederım canım bol bol dınlen ınsallah hep buyuk buyuk katlanır degerlerın:dance:
yesin onu teyzesi.canım ben bir türlü dr.a gidemedim.önce 6. haftayı bekleyelim dedik.sonra geçen salı gidelim dedim yok olmadı perşembe gidelim dedik.dr.um şehir dışına çıkmış en son gelecek pazartesiye kaldı.nasipse pazartesi akşam gidicez.heyecanlıyım tabi aslında bir an önce gitmek istiyorum ama kısmet işte vardır bir hayır.işler çok yoğun inadına.Allahtan bulantım falan yok.en azından şimdilik :)) böyle işte.kaç gündür giremedim foruma kızları özledim
Mugi nasıl oldun canım?
Bende aldım evde yoktu sıcak su torbası akşam
eve gidince ayaklarımın ucuna koyup yan gelip yatacam:)))
canım ya neden oluyoki bak sakın etkileme kendini akışına bırak lütfen
ama benim ilk anladıgım belirtilerim gece yasadıgım mide agrısıydı =))
evet katiliyorum sana canim normalde 32-33 gunde olurdum fakat korunmayi birakinca ilk ay 36gunde oldum ikinci ayda 45gunde oldum ama o ay bazi kotu olaylarda yasamistik uzuldumde yani, ondan bu ay ne zaman olurum hic bilemiyorum ama normalde 18 ocakta olmam gerek bakalim hayirlisi.
mrb barays hanım önerileriniz için sonsuz tşkler uygulamaya başlıcam inşallah etkili olurda bebişime kavuşurum bir an önce
canım ya hayırlı olsun saglıkla kucagınada alırsın inşallah ya =))
Birde bişi soracağım benim akıntım 2 gündür sanki kireçli su gibi gelmeye başladı 21. Günüm ve 11. Gün tahminen yumurtaldım(gıt gıt gıdak) neden olabilir ki
CANIM ZATEN DAHA PITLAMA GÜNÜME TAHMİNEN 2 GÜN VAR
YANİ HAMİLELİK BELİRTİSİ DEĞİLDİR SANIRIM FARKINDA OLMADAN ÜŞÜTTÜM ODA YEMEK YEDİĞİMDE KENDİNİ ÇOK BELLİ EDİYOR.
yeğenimizi 2.kez görmüşsün ayy ne güzel yaaa
keşke bizde görebilsek yeğenimizi:)
eltimin hamileliğinde onun bebeğin kalp sesini duyduğumda ağlamamak içinkendimi zor tutmuştum ki daha evli bile değildim
şimdi olsa hüngür hüngür ağlardım
cnm çok sağol sana belirti sora sora kafanı şişirmiştim ama bak boşa değilmiş miniğim gelmiş teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?