Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

işte böyle aramıza yeni katılanlar sizi takip ediyordu ve aranıza katılmak istedim dediklerinde çoook mutlu oluyorum demek ki dışarıdan güzel bir ortamımız olduğu belli oluyor.İnş. daha çooook hamile haberi alıcaz ve bunların içinde sen de olacaksın.

biri bizi gözetliyodu demeeekkk kaydirigubbakcemile3
ee sende hoşgeldin aramıza...
inşallah hepimiz güzel haberleri alırız... topicimizin adı "şen hamileler" olacak =)))) hepimiz hamile kalıcaz vakti zamanı gelince =)))

canım 2 akşamdır mide sorunum var
neden bilmiyorum gece yatağa yattığımda midem bulanıyor. Ne varsa çıkarıyorum
onun harici iyiyim

canım ya neden oluyoki bak sakın etkileme kendini akışına bırak lütfen
ama benim ilk anladıgım belirtilerim gece yasadıgım mide agrısıydı =))

barays kuzu liste nerde? Beni ekledinmi? Birde bişi soracağım benim akıntım 2 gündür sanki kireçli su gibi gelmeye başladı 21. Günüm ve 11. Gün tahminen yumurtaldım(gıt gıt gıdak) neden olabilir ki

canım liste sayfa 1de ekledim seni
akıntına gelince bilemiyorum

mrb barays hanım önerileriniz için sonsuz tşkler uygulamaya başlıcam inşallah etkili olurda bebişime kavuşurum bir an önce

krounmayı bıraktığımızdan beri benim de adetlerim çok düzensizdi.inş. kasıklarındaki ağrı da meleğinin habercisidir.:Saruboceq:

evet katiliyorum sana canim normalde 32-33 gunde olurdum fakat korunmayi birakinca ilk ay 36gunde oldum ikinci ayda 45gunde oldum ama o ay bazi kotu olaylarda yasamistik uzuldumde yani, ondan bu ay ne zaman olurum hic bilemiyorum ama normalde 18 ocakta olmam gerek bakalim hayirlisi.

aman sebınım maşallah sana ya ben sabahları cok ögürüyorum ve bulanıyorum
bulantılar zaten 8-16 haftalardaymıs benımki erken mi başladı ne =)))
olsun hamdolsun saglıkla gelsinde

anneler çok saoluunnn... bizi de unutmayıp dua ediyosunn :sinifsinif:
allah kabul etsinnn dualarınızı :Saruboceq: hepimizin duaları kabul olsuunnnnn
:1hug:

canım ya neden oluyoki bak sakın etkileme kendini akışına bırak lütfen
ama benim ilk anladıgım belirtilerim gece yasadıgım mide agrısıydı =))

CANIM ZATEN DAHA PITLAMA GÜNÜME TAHMİNEN 2 GÜN VAR
YANİ HAMİLELİK BELİRTİSİ DEĞİLDİR SANIRIM FARKINDA OLMADAN ÜŞÜTTÜM ODA YEMEK YEDİĞİMDE KENDİNİ ÇOK BELLİ EDİYOR.

yeğenimizi 2.kez görmüşsün ayy ne güzel yaaa
keşke bizde görebilsek yeğenimizi:)
eltimin hamileliğinde onun bebeğin kalp sesini duyduğumda ağlamamak içinkendimi zor tutmuştum ki daha evli bile değildim
şimdi olsa hüngür hüngür ağlardım

Birde bişi soracağım benim akıntım 2 gündür sanki kireçli su gibi gelmeye başladı 21. Günüm ve 11. Gün tahminen yumurtaldım(gıt gıt gıdak) neden olabilir ki

45 günde adet olduğunda kendiliğinden mi oldun? ilaç yada bitkisel birşey kullandınmı?
benim bugün 46. günüm.. doktora gittim progestan verdi içtim civanperçemi çayıda içiyorum adet söktürücü özelliği varmış ama hala adet olamadım yaaa
senağlama

mrb barays hanım önerileriniz için sonsuz tşkler uygulamaya başlıcam inşallah etkili olurda bebişime kavuşurum bir an önce

Hoşgeldin;
canım teşekkürler ama bu tebriği prayforu arkadaşımız adına kabul ediyorum. İlk hamişimiz den önerilerdi. Umarım faydasını görüp çizgi görmek nasip olur .

Birde bişi soracağım benim akıntım 2 gündür sanki kireçli su gibi gelmeye başladı 21. Günüm ve 11. Gün tahminen yumurtaldım(gıt gıt gıdak) neden olabilir ki

birçok nedeni olabilir...
bunu ancak doktor belirleyebilir muayene sonrası... tekrar ederse bir sonraki adet döneminde falan doktora gittiğin bi ara sorarsın bunu da...

rahat ol yeter eminim zaten adetlerinde düzenli senin. sadece rahat ol lütfen.
mide bulantısı idrar yolundan da olabilir yada stressten. aglama ya kıyamam =((
bende ekranda görünce ay bu küçücük dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…