Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar nasılsınız bakim
ben kan testimi tekrarladım
değerim katlanmış çok şükür
2 gün önce 207
bugün 576

krounmayı bıraktığımızdan beri benim de adetlerim çok düzensizdi.inş. kasıklarındaki ağrı da meleğinin habercisidir.:Saruboceq:

sen benden sonra öğrendin benden önce gördün maşallah.gerçi neredeyse 2 hafta da öndesiniz bizden :) vitamin kan ilacı vs. vermedi mi dr? kaç mm olmuş?kalbini duydun mu?

oyy sebinimmm napıyosun nerelerdesin vitamin ve kan ilacı yarın vericek sanırım.
bebişle 2.karsılaşmamız oldu bugün kalp atışlarını gecen hafta duymuştuk, bugünde baktık iyi gözüküyo dedi doktor. teyzesi bugün 10.4mm gecen hafta 5.7di
ya sen napıyosun anlatsana

Handeeeee
tubiş hoşgeldinniz

bende bugün praforu ya diyordum hamişlerimiz gelmiyor diye
başka bir şey Mİ dileseydiM acaba:))
şekerler nasılsınız bakam

kızlar nasılsınız bakim
ben kan testimi tekrarladım
değerim katlanmış çok şükür
2 gün önce 207
bugün 576

hoşgeldinn ayşe annneeee hihoyyyt
ohhh maşaallaahhhhh devamıda böyle güzel olur inşaalahh...
anneler toplandı =))))
darısı bizlerin başına inşaallaahhh.. rabbim dualarımızı kabul eyleee :Saruboceq: hepimize hayırlı, miniminnacık, sağlıklı evlatlar nasip ett :Saruboceq:

Yaaa bebişkom evet bende şimdi farkettim geriye kalan benim((
halbuki ilk topiği açtığımda çok umutluydum o ay hamile kalacağıma
ama aradan 4 ay geçti nerdeyse
hayırlısı ne zamansa o zaman gelir bebiş:)

Handeeeee
tubiş hoşgeldinniz

bende bugün praforu ya diyordum hamişlerimiz gelmiyor diye
başka bir şey Mİ dileseydiM acaba:))
şekerler nasılsınız bakam

aysel tatlım nasılsın ? biz iyiyiz teyzesi bugün ikinci kez gördüm bebişi =) gecen haftadan 2 kat büyümüş =))
napıyosun

cok iyisiniz kizlar, insallah herkesin en kisa zamanda hamilelik haberlerini aliriz burdan. uzun zamandir sizi sessiz takip ediyodum, iyi haberlerdede kotu haberlerdede birbirinize cok guzel destek oluyonuz, kiskandim bende yazmaya karar verdim, hem belki dediginiz gibi ugurlu gelirsiniz banada.

Mugi nasıl oldun canım?
Bende aldım evde yoktu sıcak su torbası akşam
eve gidince ayaklarımın ucuna koyup yan gelip yatacam:)))

amin Allahım aminnn:Saruboceq:

yesin onu teyzesi.canım ben bir türlü dr.a gidemedim.önce 6. haftayı bekleyelim dedik.sonra geçen salı gidelim dedim yok olmadı perşembe gidelim dedik.dr.um şehir dışına çıkmış en son gelecek pazartesiye kaldı.nasipse pazartesi akşam gidicez.heyecanlıyım tabi aslında bir an önce gitmek istiyorum ama kısmet işte vardır bir hayır.işler çok yoğun inadına.Allahtan bulantım falan yok.en azından şimdilik :)) böyle işte.kaç gündür giremedim foruma kızları özledim

hoşbulduk cnm
inş böyle güzel devam eder herşey
malum burası mahrumiyet bölgesi
en kısa zamanda darısı sizlere inanın her gece dua ediyorum

çok şükür Rabbime.dra.gittin mi?

çok şükür cnm ya
ctesi dra gidicez inş
kese görünmez sanırım ama ilk muayenemizi olalım
sonra dr ne zaman derse o zaman artık

Yaaa bebişkom evet bende şimdi farkettim geriye kalan benim((
halbuki ilk topiği açtığımda çok umutluydum o ay hamile kalacağıma
ama aradan 4 ay geçti nerdeyse
hayırlısı ne zamansa o zaman gelir bebiş:)

biz eşimle bebeğimiz olsun diye karar verdiğimizde bir arkadaşımda aynı düşüncede olduğunu söyledi... ilk ay ikimizdede birşey olmadı.. 2. ay o hamile kaldı... şu an akşam sabah doğurcak..saat sayıyo.. bende ise hiçbir şey yok :çok üzgünüm:
rabbim herkes için en iyisini bilendir... elbet zamanı geldiğinde bizede hayırlı evlatlar verir :Saruboceq:

aysel tatlım nasılsın ? Biz iyiyiz teyzesi bugün ikinci kez gördüm bebişi =) gecen haftadan 2 kat büyümüş =))
napıyosun

canım 2 akşamdır mide sorunum var
neden bilmiyorum gece yatağa yattığımda midem bulanıyor. Ne varsa çıkarıyorum
onun harici iyiyim

barays kuzu liste nerde? beni ekledinmi? birde bişi soracağım benim akıntım 2 gündür sanki kireçli su gibi gelmeye başladı 21. günüm ve 11. gün tahminen yumurtaldım(gıt gıt gıdak) neden olabilir ki

insallah canım insallah iyiki geldin
kafanı dagıtırsın paylaşırsın bizimle sende =))

tebrık ederım canım bol bol dınlen ınsallah hep buyuk buyuk katlanır degerlerın:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…