hosbulduk canim. oncelikle benide kabul ettiginiz icin tesekkur ederim. 1.5 senelik evliyim, bu ay 3. ayimiz olucak. son adet tarihim 15 aralik. fakat benim adetlerim biraz duzensiz. bir haftadir kasiklarimda agri var, normalde hic olmazdi anlamazdim bile adet oldugumu.
sen benden sonra öğrendin benden önce gördün maşallah.gerçi neredeyse 2 hafta da öndesiniz bizden :) vitamin kan ilacı vs. vermedi mi dr? kaç mm olmuş?kalbini duydun mu?
kızlar nasılsınız bakim
ben kan testimi tekrarladım
değerim katlanmış çok şükür
2 gün önce 207
bugün 576
Handeeeee
tubiş hoşgeldinniz
bende bugün praforu ya diyordum hamişlerimiz gelmiyor diye
başka bir şey Mİ dileseydiM acaba:))
şekerler nasılsınız bakam
hoşgeldinn ayşe annneeee hihoyyyt
ohhh maşaallaahhhhhdevamıda böyle güzel olur inşaalahh...
anneler toplandı =))))
darısı bizlerin başına inşaallaahhh.. rabbim dualarımızı kabul eyleee :Saruboceq: hepimize hayırlı, miniminnacık, sağlıklı evlatlar nasip ett :Saruboceq:
oyy sebinimmm napıyosun nerelerdesin vitamin ve kan ilacı yarın vericek sanırım.
bebişle 2.karsılaşmamız oldu bugün kalp atışlarını gecen hafta duymuştuk, bugünde baktık iyi gözüküyo dedi doktor. teyzesi bugün 10.4mm gecen hafta 5.7di
ya sen napıyosun anlatsana
anneler toplandı =))))
darısı bizlerin başına inşaallaahhh.. rabbim dualarımızı kabul eyleee :Saruboceq: hepimize hayırlı, miniminnacık, sağlıklı evlatlar nasip ett :Saruboceq:
çok şükür Rabbime.dra.gittin mi?
Yaaa bebişkom evet bende şimdi farkettim geriye kalan benim((
halbuki ilk topiği açtığımda çok umutluydum o ay hamile kalacağıma
ama aradan 4 ay geçti nerdeyse
hayırlısı ne zamansa o zaman gelir bebiş:)
aysel tatlım nasılsın ? Biz iyiyiz teyzesi bugün ikinci kez gördüm bebişi =) gecen haftadan 2 kat büyümüş =))
napıyosun
cok iyisiniz kizlar, insallah herkesin en kisa zamanda hamilelik haberlerini aliriz burdan. uzun zamandir sizi sessiz takip ediyodum, iyi haberlerdede kotu haberlerdede birbirinize cok guzel destek oluyonuz, kiskandim bende yazmaya karar verdim, hem belki dediginiz gibi ugurlu gelirsiniz banada.
anneler toplandı =))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?