- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
rahat ol yeter eminim zaten adetlerinde düzenli senin. sadece rahat ol lütfen.
mide bulantısı idrar yolundan da olabilir yada stressten. aglama ya kıyamam =((
bende ekranda görünce ay bu küçücük dedimm
45 günde adet olduğunda kendiliğinden mi oldun? ilaç yada bitkisel birşey kullandınmı?
benim bugün 46. günüm.. doktora gittim progestan verdi içtim civanperçemi çayıda içiyorum adet söktürücü özelliği varmış ama hala adet olamadım yaaa
senağlama
doktora gittim canim ama bi sorun olmadigini soyledi, ilac falan kullanmadim benimki tamamen psikolojikti. ama sogan kurunu yaptim ve adacayi ictim ve 12. gunu kendiligimden oldum. artik bu yaptiklarimin bir faydasi oldumu bilemiyorum. simdide hayit tohumunun kapsullerini iciyorum adet duzenlemeye yardimci oluyomus deniyeyim dedim.
işte böyle aramıza yeni katılanlar sizi takip ediyordu ve aranıza katılmak istedim dediklerinde çoook mutlu oluyorum demek ki dışarıdan güzel bir ortamımız olduğu belli oluyor.İnş. daha çooook hamile haberi alıcaz ve bunların içinde sen de olacaksın.
bebek sahibi olmaya karar verdigimizden beri kendimi bu konularin icinde buldum. birsuru topic okudum ama sizin yarattiginiz sicakligi baska bi yerde bulamadim, oysa ayni basliga benzer birsuru topic var. insallah nazar degmez topigimize ve hep boyle gider.
bende pcos var o yüzden adetim düzensiz.. bu ay olmayışımda o yüzden... ilacımıda içtim ama hala gelmiyor yaaa :çok üzgünüm:
ayy bayanlar saattt 17 yi geçmiş bilee...
akşam olur mesai biter
lapacı giderrr...
opuyorumnanaktan
herkeslere iyi akşamllaarrrrrr
yarın yine gelin anaccımmmm yerimseniben
canım bende de pco var hayıt falan denedin mi? hangi ilacı kullandın?
ayy bayanlar saattt 17 yi geçmiş bilee...
akşam olur mesai biter
lapacı giderrr...
opuyorumnanaktan
herkeslere iyi akşamllaarrrrrr
yarın yine gelin anaccımmmm yerimseniben
mesainin 5 de bitmesi nasıl bir duygu acaba?hiç yaşamadım :a015:
progestan verdi doktor adet olmam için.. içtim bitti... şimdi civanperçemi çayı içiyorum.. ama bişi yok hala =(((((
adet olabilsem soğan kürü yapıcam ve de bal+tarçın+çörek otu... sende aldım bu tavsiyeyi de
ama bi an önce adet olmak istiyorum artıkk... adet olmadan birşey yapamıyorum kii.. umut bile besleyemiyorum acaba hamilemiyim diye =((
valla canım sıze caktırmıyorum ama fenayım
su torbası battanıye
kucagımda laptop yatıyom
annem geldı ... ana da suraya yazıyorum hamılesın dedı gıttı
ay annem taktı bana :gitme: mafoldumben
ben hamılemafoldumben degılsem napıcam ya
ay valla okuyup gelem dedım sen de gıtmıssın bu sıraada sanırım neyse hamıle yokmus hakkaten ama yenı arkadaslar ve anneler dolmus topıge bugun masallah zemuszemuslorkee gel buraya gel
yen, bir hamiş haberimiz yok canım benim
yeni arkadaşlar katıldı aramıza o kadar:)))))
selam lorkee nasilsin? ben bugun yeni katildim araniza. sen ne kadardir bebek istiyosun? insallah bu ay hepimize ugurlu gelir kavusuruz meleklerimize. olmassada gelecek aya umutlari yitirmek yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?