- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
aaa doğru.. çalışıyordun kaç gündür... nasıl geçti? iyi geçti mi?
dua etmiştik sana zihin açıklığı dilemiştik işe yaradı mı? =)
Biraz gec oldu gerci baya bi gec oldu ama yazamadim ksr bakma:) Sagolun hepiniz evet ise yaradi galiba canim. Gectim bitti bütün sinvalarim aldim diplomami :sm_cool:
selam kızlarrrr... bende bugün şeker ve kontrolümü yaptırmak için kan verim... malum şeker direnci bizim için önemli mevzuu..siz neler yaptınız dün gece meleğim küstü galiba bana
gülüş eğer yoğun çalışıyorsan olabilir tatlım ben saat 5 e doğru evde oluyorum o yüzden de yemek yapmak durumundayım yani mazeretim yok
valla ben hala iş yerindeyim saat 7de evde oluyorum hiçbirşey yapacak halim olmuyor yapsamda 9dan önce yiyemiyoruz kocişle rejimdeyiz resmen akşamları yemiyoruzbende eşimden önce gidiyorum eve genel olarak pratik yemek yapıyorum
bazen canım istemiyor yapmak ama mutfağa girince kendime geliyorum :)
biraz gec oldu gerci baya bi gec oldu ama yazamadim ksr bakma:) sagolun hepiniz evet ise yaradi galiba canim. Gectim bitti bütün sinvalarim aldim diplomami :sm_cool:
canımmm benimmm barays nicki nerden çıktı walla tanıyamıcaktım seni
:d
evet...çünkü çok telaşlıydı... pko u kanserle karıştırmış gibiydi:))) dün hiç bişi demeden çıkınca dedim yanlışmı anladı acaba...neyse
yok canım.. yanlış anlaşılcak bir durum yoktu...
dert etme.. geelcektir...
kendi telaşına düşmüştür... doktora gitmiştir falan...
gelsin alırız haberlerini artık..
edut sen folic asit içiyorsun değilmi?
değişiklik yapayım dedim canım
sen nasılsın baya oldu görüşmeyeli?
özletiyorsunuz walla kendinizi olmuyor böyleeee
çok düzenli olmasada içiyorum... bu arada ada çayı adım onu ne zaman başlamam lazım
ya sorma en son hamilelik olmayınca tepem attı gittiim annemlerin yanına balıkesire bi ay kendime tatil yaptım stres attım şimdi geldim işte bugünde kırmızı gördüm gene pazartesi başlıcaz tedaviye doktora gidicez gene bakalım herşeyin hayırlısı sebin hamileymiş ölemi duyunca çok sevindim senden ne var ne yok nasıl durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?