hosgeldın o zaman tekrrdan a.s.
ya bugun bnede dısarıdaydım uzun sure dahıl olamadım muhabbete sımdıde yemegımı koydum yenı oturdum...
sız de ne var bakalım aksam yemekte kızlar...
gaye neler dokturddun bugun
zemuszemus
lorke aysel hoşgeldiniz benim dünden yemeğim var yanına pilav yapıcam o yüzden çok rahatım. bi de test yapsam mı acaba diyorum gayeden heveslendim,
hosgeldın o zaman tekrrdan a.s.
ya bugun bnede dısarıdaydım uzun sure dahıl olamadım muhabbete sımdıde yemegımı koydum yenı oturdum...
sız de ne var bakalım aksam yemekte kızlar...
gaye neler dokturddun bugun
zemuszemus
yahu gaza geldim kocişime ısmarladım dayanamıycam ya sabah yapıcam silik de olsa 2. çizgiyi görsem ah ah
yap şekerim en azından benim gibi içindeki sesi sustur. ne kaybedersin ki... kaybedeceğin tek şey 3 tl test parası... zaten tek çizgi çıkarsa erken yapmanın da etkisi vardır der geçersin.
lorke aysel hoşgeldiniz benim dünden yemeğim var yanına pilav yapıcam o yüzden çok rahatım. bi de test yapsam mı acaba diyorum gayeden heveslendim,
ayy tam ne döktürsem diye düşünüyordum hatta eşimi aradım ne istersin dedim.. Eşimin ortağı kayınpederimi ziyaret etmek ve geçmiş olsun demek istemiş.Oraya gideriz dedi. Benimde çok işime geldi. Bugün akşam sizden uzak kalacağım maalesef.
Dün kerevizi büyük kuşbaşı doğradım havuç ve patates doğradım zeytinyağlı yaptım. aynen pırasanın zeytinyağlısı gibi. pirinç falan da koydum. ayrıca 2 limon + 1 portakal sıktım içine.
birde evde biraz ıspanak vardı onu soğan ve biraz kıyma ile kavurdum rulo seklinde yufkaya sardım üstüne yumurta sürüp fırında kızarttım ve üstüne sarımsaklı yoğurt döküp yedik. sosyete mantısı gibi bişey oldu :)
sebin gitmiş sanırım. özelden de mesaj attım ama inşallah doktoruna ulasır..
kahverengi lekelenmeler olabiliyor ama takviye hormon vb iğne falanda gerekebiliyor. belk iistirahat bile alman gerekebilir..için ferah tut lütfen
kürlerle ilgili :
hamile olmadıgınızdan emin olmadan hiçbişeye başlamayın. şahsi kanaatim budur...
gülüş eğer yoğun çalışıyorsan olabilir tatlım ben saat 5 e doğru evde oluyorum o yüzden de yemek yapmak durumundayım yani mazeretim yok
kızlar ben kaçar. yarın sabah test sonucumla buradayım (sabah derken 1 den önce değil tabiki)
dua edin ne olur kızlar. ben de bu mutluluk dolu heyecanı yaşayım.
öpüyorum hepinizi.
ağzım sulandı gayee kız bu tarafa göndersene özellikle şu ıspanaklı olanını
kızlar ben kaçar. yarın sabah test sonucumla buradayım (sabah derken 1 den önce değil tabiki)
dua edin ne olur kızlar. ben de bu mutluluk dolu heyecanı yaşayım.
öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?