Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

lorke aysel hoşgeldiniz benim dünden yemeğim var yanına pilav yapıcam o yüzden çok rahatım. bi de test yapsam mı acaba diyorum gayeden heveslendim,

bizde yemekte fırında tavuk var dünden kalma :)
yanın da eşim seviyor mantı vardı pişireyim onu
birde salata tamamdır :)

ben de 23 ünü fazladan yazdırdım büyük ihtimalle 20 ila 23 arasında olacağım pazar yada pazartesi yapayım bari

yahu gaza geldim kocişime ısmarladım dayanamıycam ya sabah yapıcam silik de olsa 2. çizgiyi görsem ah ah

ayy tam ne döktürsem diye düşünüyordum hatta eşimi aradım ne istersin dedim.. Eşimin ortağı kayınpederimi ziyaret etmek ve geçmiş olsun demek istemiş.Oraya gideriz dedi. Benimde çok işime geldi. Bugün akşam sizden uzak kalacağım maalesef.

Dün kerevizi büyük kuşbaşı doğradım havuç ve patates doğradım zeytinyağlı yaptım. aynen pırasanın zeytinyağlısı gibi. pirinç falan da koydum. ayrıca 2 limon + 1 portakal sıktım içine.
birde evde biraz ıspanak vardı onu soğan ve biraz kıyma ile kavurdum rulo seklinde yufkaya sardım üstüne yumurta sürüp fırında kızarttım ve üstüne sarımsaklı yoğurt döküp yedik. sosyete mantısı gibi bişey oldu :)

yahu gaza geldim kocişime ısmarladım dayanamıycam ya sabah yapıcam silik de olsa 2. çizgiyi görsem ah ah

yap şekerim en azından benim gibi içindeki sesi sustur. ne kaybedersin ki... kaybedeceğin tek şey 3 tl test parası... zaten tek çizgi çıkarsa erken yapmanın da etkisi vardır der geçersin.

yap şekerim en azından benim gibi içindeki sesi sustur. ne kaybedersin ki... kaybedeceğin tek şey 3 tl test parası... zaten tek çizgi çıkarsa erken yapmanın da etkisi vardır der geçersin.

haklısın gayem yarın sabah yaparım artık sonucu paylaşırım ne olur dua edin kızlar benim için

lorke aysel hoşgeldiniz benim dünden yemeğim var yanına pilav yapıcam o yüzden çok rahatım. bi de test yapsam mı acaba diyorum gayeden heveslendim,

sanslısın hadı ıyı bakalım bence daha yapma dıcektım testı ama artık sıparıs vermısın esıne neyse yap bakalım ama daha erken cıkmazsa can sıkmak yok aklinialirimsmile

ohh bı sanslı daha bızım de burda kımsemız yokkkı yemege cagıran :sinifsinif:
ben de bı haftadır sebzeden bıktım etlı kurufasulye yaptım yanına da pılav yapıcam bıde hosaf kaynattım bıde tursu ...
aman daha ne olsun cok sukkur dımı ama
kerevız ben hıc yemem esımde sevmıo..bazen bol yogurtlu sarımsaklı salatasını yerım ama coook nadır...

valla bizimki yemek iki günlük olunca başlarda yemiyodu huysuzlanıyordu ama dayanamdım artık 1 günlük yemek yapıyorum ertesi gün yine aynı zahmet alışıyo yavaş yavaş.
lorkem üzülürüm ama az üzülürüm merak etme:))

gülüş eğer yoğun çalışıyorsan olabilir tatlım ben saat 5 e doğru evde oluyorum o yüzden de yemek yapmak durumundayım yani mazeretim yok

kızlar benimde şahsi fikrim aynı sakın denemeyin olur mu olur tutar falan geç döllenme falan olmuştur ot mot içip sakata sokmayın bi doktora gidin öle için ne içecekseniz....

kızlar ben kaçar. yarın sabah test sonucumla buradayım (sabah derken 1 den önce değil tabiki)
dua edin ne olur kızlar. ben de bu mutluluk dolu heyecanı yaşayım.
öpüyorum hepinizi.

gülüş eğer yoğun çalışıyorsan olabilir tatlım ben saat 5 e doğru evde oluyorum o yüzden de yemek yapmak durumundayım yani mazeretim yok

bende eşimden önce gidiyorum eve genel olarak pratik yemek yapıyorum
bazen canım istemiyor yapmak ama mutfağa girince kendime geliyorum :)

kızlar ben kaçar. yarın sabah test sonucumla buradayım (sabah derken 1 den önce değil tabiki)
dua edin ne olur kızlar. ben de bu mutluluk dolu heyecanı yaşayım.
öpüyorum hepinizi.

kalbimiz ve dualarımız seninle canımmm
çok gecikme merakta bırakma canım benimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…