kızlar ben bugün GNc ye uğradım.2 tane ilaçları var...erkek ve bayan için etken maddesi L-arginine amino asidi, kan damarlarını genişletmeye yarıyormuş kadın sperm ve yumurtalık için destek kalite arttırıcı dedi ama bence bu sadece mantık olarak cinsel performansa etkisi olur gibi geldi...mantıksız geldi almadım...konu ile ilgili bilgisi olan varmı?
kızlar ben bugün GNc ye uğradım.2 tane ilaçları var...erkek ve bayan için etken maddesi L-arginine amino asidi, kan damarlarını genişletmeye yarıyormuş kadın sperm ve yumurtalık için destek kalite arttırıcı dedi ama bence bu sadece mantık olarak cinsel performansa etkisi olur gibi geldi...mantıksız geldi almadım...konu ile ilgili bilgisi olan varmı?
tam bilmiyorum ama yumurtlama olana kadardı sanırım... ilk 10 gündü yanılmıyosam...
ilk sayfadaki tavsiyelerde yazmıyormu???[/QUOT)
doğru diyorsun oraya bakmadım hiç...ya benim bu unutkanlığımı napıcaz onu bilmiyorum şu soğan kürü...2 gün yapıyorum 1 gün unutuyorum... bir gün yapmışmıydım emin değilim... şirkette hazırlamak bir dert... aman kuşlar yafuCADIARZU
kızlar bana yardım edinnnnnnnn
Lorkeee kız nerelerdesİn
fazla takımıyorsun bu aralar bİzİ ekme Şekerİm
tam bilmiyorum ama yumurtlama olana kadardı sanırım... ilk 10 gündü yanılmıyosam...
doğru diyorsun oraya bakmadım hiç...ya benim bu unutkanlığımı napıcaz onu bilmiyorum şu soğan kürü...2 gün yapıyorum 1 gün unutuyorum... bir gün yapmışmıydım emin değilim... şirkette hazırlamak bir dert... aman kuşlar yafuCADIARZU
ben saraçoğluna yazdım çalışıyorum nasıl yapıcam diye.. işte cevabı
Merhaba,
Soğan kürünü arzu ederseniz sabah-akşam, akşam yemekten önce ve gece uyumadan önce,öğleden evvel ve öğleden sonra, aralarında 3 saat fark olmak şartı ile aç karnınıza ve ılık olarak içebilirsiniz.
Sağlıklı günler dileriz.
Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.
ben saraçoğluna yazdım çalışıyorum nasıl yapıcam diye.. işte cevabı
Merhaba,
Soğan kürünü arzu ederseniz sabah-akşam, akşam yemekten önce ve gece uyumadan önce,öğleden evvel ve öğleden sonra, aralarında 3 saat fark olmak şartı ile aç karnınıza ve ılık olarak içebilirsiniz.
Sağlıklı günler dileriz.
Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.
bu adam ısının ehlı valla herkes kabullenmıs Allah razı olsun herkeesde cevap yazıo bıldıgım kadarıyla..
bu adam ısının ehlı valla herkes kabullenmıs Allah razı olsun herkeesde cevap yazıo bıldıgım kadarıyla..
cennetlik adam...
canım soğan kürünü bir arkadaşım yurtdışında sabah ve akşam yapıyor oda çalışıyor ve saraçooğlu ile birebir görüşüyor arkadaşımın başka sıkıntıları vardı onun için başka bazı bitkilerde göndermişti yani 3 öğün yapmana gerek yokmuş canımtam bilmiyorum ama yumurtlama olana kadardı sanırım... ilk 10 gündü yanılmıyosam...
SPERM ÜRETİMİNİ ARTIRMAK VE KALİTELİ HALE GETİRMEK İÇİNALINMASI GEREKEN VİTAMİNLER , YİYECEKLER
DOMATES , DOMATES ÇORBASI, * KARPUZ * ÜZÜM * ÇİLEK *AVAKADO
Bunları içeren Vitamin hapı :
(L- ARGININE MONOHYDROCHLORIDE:
ÇİNKO SELENYUM A VİTAMİNİ E VİTAMİNİ KIRMIZI KORE GİNSENGİ)
ÇAKŞIR KÖKÜ SUYU
ÖNERİ : gnc for men Fertility Blend (İÇİNDE ÇİNKO SELENYUM VB VİTAMİNLER VAR) veya eczacının önerdiği buna eşit başka bir hap
her ada m bır olmuyor ıste bazısı cocuga duskun bazısı degıl....
Ama emınım olunca anlar daha once olsaymıs der edut
evet birde çocuk olunca herkes aynı şeyi söylüyor keşke daha önce olsaymış diye di mi:)
bizimde ilk bebişimiz olacak walla hasretle bekliyoruz
valla ben normalde cocuklara karsı cok ılgılı bı ınsan degılım
esım cok sevıo ama hıc bısey demedı bana sımdıye kadr hadı olsun dıe ben actım konuyu ılk onun sevdıgını bıldıgım ıcın ..
O yınede bekleyelım bıraz dedı hazrı olduguna emınmısın falan dedı ..
Sımdı de ıstıyom ya ınsan bı aklına sokunca fıkrı alısıo demekkı
allah o hormon hareketını verıyo valla
opuyorumnanaktan
bende öyleyimdir ilgisizdim öyle çok yaklaşmazdım çocuklara şimdi ise merakla inceliyorum tavırlarını hareketlerini
acaba diyorum benim bebişim nasıl olacak?
Erkek olursa eşim gibi olmasını istiyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?