Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

hayır benim yok... bilmeden birçok şey kullanmakda doğru değil... bitkisel şeyler karıştırılınca ters etki yapabiliyor...

canım bu konu ile ilgili tavsiye erkekler için ilk sayfada yer alıyordu

bu sefer gerçekten kaçtım.. iyi haftasonları bayanlarr..
sımsıcak bir haftasonu dilerim siizeee opuyorumnanaktan

kızlar bana yardım edinnnnnnnn

demıs cıkmıs arkadas galıba hayyuırdrı

Lorkeee kız nerelerdesİn
fazla takımıyorsun bu aralar bİzİ ekme Şekerİm

kız valla okuyorum tum mesajları ama gec geldım ya eve yemek vs telası oldu arada bakıp bakıp kacıom
ama ıstesemde ekemem sanırım artık sızı merka etme gune bırlıkte baslıyoruz kaydirigubbakcemile5

valla ılk sayfadakı kurler vs olan yazının altında bı ılac adı vermıstı pryaforu sankı buna benzer bıseydı bı bak ıstersen benım bılgım yok acıkcası..
bıtkılerden yanayım

kızlarrrr.... bende gider... pazartesi görüşmek gülüşmek üzere....

SPERM ÜRETİMİNİ ARTIRMAK VE KALİTELİ HALE GETİRMEK İÇİNALINMASI GEREKEN VİTAMİNLER , YİYECEKLER
DOMATES , DOMATES ÇORBASI, * KARPUZ * ÜZÜM * ÇİLEK *AVAKADO
Bunları içeren Vitamin hapı :
(L- ARGININE MONOHYDROCHLORIDE:
ÇİNKO SELENYUM A VİTAMİNİ E VİTAMİNİ KIRMIZI KORE GİNSENGİ)
ÇAKŞIR KÖKÜ SUYU

ÖNERİ : gnc for men Fertility Blend (İÇİNDE ÇİNKO SELENYUM VB VİTAMİNLER VAR) veya eczacının önerdiği buna eşit başka bir hap

sağol canıcım... aman eşimin bu çocuk olayı hiççç derdi değil... bir ara izin alacakta...ki bu sene yıllık izin alamayan adam...gelecekte sperm sayımına gidecek.. ben diyim 2 yıla gider: geniş benim kocamda...bebek olmazsa olmuşlardan alırız diyor

her ada m bır olmuyor ıste bazısı cocuga duskun bazısı degıl....
ama emınım olunca anlar daha once olsaymıs der Edut

Lorkee saĞol canım benım bende alıŞtıĞım ısımler olmayınca merak edıyorum
nerde dıye? ınsanlık halı herŞey olabılıyor

ıyı olmana sevındım

her ada m bır olmuyor ıste bazısı cocuga duskun bazısı degıl....
Ama emınım olunca anlar daha once olsaymıs der edut

evet birde çocuk olunca herkes aynı şeyi söylüyor keşke daha önce olsaymış diye di mi:)
bizimde ilk bebişimiz olacak walla hasretle bekliyoruz

evet birde çocuk olunca herkes aynı şeyi söylüyor keşke daha önce olsaymış diye di mi:)
bizimde ilk bebişimiz olacak walla hasretle bekliyoruz

valla ben normalde cocuklara karsı cok ılgılı bı ınsan degılım
esım cok sevıo ama hıc bısey demedı bana sımdıye kadr hadı olsun dıe ben actım konuyu ılk onun sevdıgını bıldıgım ıcın ..
o yınede bekleyelım bıraz dedı hazrı olduguna emınmısın falan dedı ..
sımdı de ıstıyom ya ınsan bı aklına sokunca fıkrı alısıo demekkı
allah o hormon hareketını verıyo valla
opuyorumnanaktan

bende öyleyimdir ilgisizdim öyle çok yaklaşmazdım çocuklara şimdi ise merakla inceliyorum tavırlarını hareketlerini
acaba diyorum benim bebişim nasıl olacak?
Erkek olursa eşim gibi olmasını istiyorum mesela

bende erkek ıstıyorum hanı kız olur babaya duskun olur babalr da kızlara ben unutulurum belkı
akannehir
saka bı yana erkek cocukları daha cok dıkkatımı cekıo daha sevımlı gelıolar bana ...
yegenım oldu tam esımle tanıstıgımız gun o yuzden ona karsı cok farklı hıssedıyorum ...cok tatlı bı erkek cocugu bende onun gıbı oglum olsun ıstıyorum
hayılrısı tabı Rabbım ne verırse beklıoz

kızlar doktordan geldim tahlil sonucumu aldım prolaktin 16,79 fsh 4,61 yazıo
doktor herşey yolunda dedi pazartesi tekrar gidicem ya pazartesi yada çarşamba iğneyi yaparız dedi ama eğer olmazsa eşinde iltihap olabilir dedi ona bakmamız gerekebilir sonra rahim filmi isterim dedi inşallah olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…