Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım şeker ilacı dediğin glifor mu eski drum banada vermişti rahmi kuvvetlendirir diye ama yeni drum vermedi ben yinede almaya devam ediyorum belki yararı olur diye

pkosluların mutlaka sürekli şeker ilacı ve doğum kontrol ilacı kullanmaları şart.. yoksa kötü şeylere sebep olabiliyor bu pco belası.. bebek çalışmalarında sadece şeker ialcı alıyorum.. zaten gebeliğin ilk 3 ayındada kullandırtıyo doktorlar pkolulara....
ihmal etmeyin bayanlar.. doktor veriyorsa kullanmak gerek...

gaye kız kist falan yazmışın yoktur dimi arkadaşım ne bileyim bende bööle içimde kelebekler uçuşuyor ya bebek oluşuyodur belki diye kendi kendime eviniyordum...

gaye kız kist falan yazmışın yoktur dimi arkadaşım ne bileyim bende bööle içimde kelebekler uçuşuyor ya bebek oluşuyodur belki diye kendi kendime eviniyordum...

canım inşallah bebiş oluşuyordur... Valla bu ay geçmekbilmedi yaaa... yemin ederim içim şişti !!! ayy ne günler geçiyor ne saateler geçiyor... off yaaa..

gayecim topicde yazdım ama çıkmışsın sen çatlatma iğnesi olduğundan beri içimde bir his var ilk tedavinde hamile kaldığına dair stres yapma sakın rahat ol paylaşmak istedim iyi akşamlar

bende kaçıyorum bayanlarr.... erkenciyim bugünn
veee..lapacı gideeerrrrr
herkese iyi haftasonlarrııı
opuyorumnanaktan

gayecim topicde yazdım ama çıkmışsın sen çatlatma iğnesi olduğundan beri içimde bir his var ilk tedavinde hamile kaldığına dair stres yapma sakın rahat ol paylaşmak istedim iyi akşamlar

canım çok sağol... Umarım içinizden geçen bu güzel dilekler gerçek olur. İnşallah hepimiz hamiş oluruz... :lepi:

rabbim bize de en kısa zamanda sğlıklı bize Rabbime devletine milletine hayırlı olacak iyi şekilde yetiştirebileceğimiz mutluluğumzu arttıracak evlatlar nasip etsin inşallah

kızlar bugün fazla katılamadım bilgisayarımda sorun vardı
servis geldi hemen halleti ve gitti.
Bende tekrar aranıza döndüm sebin hemen gitmiş umarım sıkıntılı bir durum yoktur

kızlar bugün fazla katılamadım bilgisayarımda sorun vardı
servis geldi hemen halleti ve gitti.
Bende tekrar aranıza döndüm sebin hemen gitmiş umarım sıkıntılı bir durum yoktur

hosgeldın o zaman tekrrdan a.s.
ya bugun bnede dısarıdaydım uzun sure dahıl olamadım muhabbete sımdıde yemegımı koydum yenı oturdum...
sız de ne var bakalım aksam yemekte kızlar...
gaye neler dokturddun bugun

zemuszemus

gayecim senin 24 ocaktı yanlış hatırlamıyorsam günün acaba ben de mi test yapsam ya

canım ben 24 ünü fazladan yazdırdım... gidişata göre ayın 19 unda progestanım bitiyor ve muhtemelen 22sine kadar adetimi bekliicem. Ama ben ondan önce zaten tekrar idrar testi ve kan testi yaptırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…