canım bizim birçok testlerde bilgimiz yoktu burada öğrendim çoğunu. Aslında dediğin gibi bazı testleri yaptırmak lazım. ben zaman kaybetmek istemiyorum çünkü.
18 ay oldu evleneli hayırlısı bakalım
evet canım öle benimde aklıma takılıyor zaman mı kaybediyoruz diye..sonuçta prolaktin deilen süt hormonu kanda yüksek çıkarsa insanın çocuğu olmayabiliyor hatta eskiler süt tutar loğusalıkta kaorunmaya gerek yok süt veriyorsun ya derlermiş mesela o hormonumuz yüksekse ilaçla geçiyor nie bekleyelim ki aman ne bileyim ya dediğin gibi hayırlısı sen bu ay hastalandın mı yoksa beklemedemisin
merhaba kızlar beni de yazın listeye adet tarihi 21 ocak.bekliyorum sabırsızlıkla inşallah bu ay tamamdır..
valla testlerı yaptırmak lazım
benımde doktorum 6 ay deneyın dedı
nısan da gıdecegız bakalım o zamana kadar olmazsa
bu surec cok yorucu
bekleyın dıyorlar sonra aklınızdan cıkarın dıyorlar. sonra stres olmayın dıyorlar
nasıl olacak bu 3 ü yaw?
valla testlerı yaptırmak lazım
bu surec cok yorucu
bekleyın dıyorlar sonra aklınızdan cıkarın dıyorlar. sonra stres olmayın dıyorlar
nasıl olacak bu 3 ü yaw?
al bende de o kadar yani yumurtlama günlerini takip et adet zamanını takip et sonrada aklından çıkar nası oluyor o demesi kolay tabi yaşayan bilir benim eşim bu konularda çok anlayışlı ama o bile anlayamaz yani benim ne çektiğimi sizinkilerde anlayamaz bunu kadın hisseder dün ben belki 40 kere baktım altıma oldum mu diye sonrada gördüm üzüldüm tabi insanın o an gitti bir ay daha çöpe diye hayal kırıklığına uğraması her ay heyecanla beklemesi çok zor çokkk bizi ancak biz anlarız
siz testleri yaptırdınız mı merak ettim. benim de bebeği ilk düşündüğümde gittiğim doktorum folik asit verip yolladı. içim rahat etmeyince soluğu başka doktorda aldık. doktorum yeni evliler için bir sorun olmasa bile -yaşa göre- bir yıla kadar bekleme süresi olabileceğini söyledi. ama dedi ki mesela sen bir yıl dener, beklersin, olmaz, o zaman geldiğinde yaparız testleri bu sefer de senin bir yıl zaman kaybın olur dedi. ki haklıymış. testlerde prolaktinim yüksek çıktı ve tedavi görüyorum şimdi. baştan önlemleri almak lazım galiba. ayrıca hamile kalmadan önce kan testinin kesinlikle yapılması gerektiğini düşünüyorum. hem bebeğimiz hem de bizim sağlığımız için.
ben kan testı yaptırdım
ancak hormon ffalan fılan kapsadıgını dusunmuyorum
bakalım beklıyoruz
doktor bekleyın dedı beklıces
nısana kadar
siz testleri yaptırdınız mı merak ettim. benim de bebeği ilk düşündüğümde gittiğim doktorum folik asit verip yolladı. içim rahat etmeyince soluğu başka doktorda aldık. doktorum yeni evliler için bir sorun olmasa bile -yaşa göre- bir yıla kadar bekleme süresi olabileceğini söyledi. ama dedi ki mesela sen bir yıl dener, beklersin, olmaz, o zaman geldiğinde yaparız testleri bu sefer de senin bir yıl zaman kaybın olur dedi. ki haklıymış. testlerde prolaktinim yüksek çıktı ve tedavi görüyorum şimdi. baştan önlemleri almak lazım galiba. ayrıca hamile kalmadan önce kan testinin kesinlikle yapılması gerektiğini düşünüyorum. hem bebeğimiz hem de bizim sağlığımız için.
cnm bişi sorcam sana bu prolaktin tedavisi nası yapılıyor hap mı alıyosun ve ne kadar zaman alıcan
kızlar selam evde değilim görümcemin iş yerindeyim fazla kalamayacağım.. güzel haber var mı bugün hiç?
kızlar selam evde değilim görümcemin iş yerindeyim fazla kalamayacağım.. güzel haber var mı bugün hiç?
ben hastalandım gaye ya ama olsun buda güzel bi haber olamyanları düşününce tek yumurtalıkla bile hastalana bilemeye sevinmek ne kadar güzelse o kadar güzel bi haber var benden yana
tabiiki canım... şimdi en azından hesabını yapıp yeniden çalışmalara başlarsın... yerimseniben
hoşgeldin.umarım topikimiz uğurlu gelir sanaMerhaba arkadaşlar bende beklemedeyim..Umarım buay çift çizgi görebilirim..güzel haberlerinizi bekliyorum..
canım cok gecmıs olsun. ama biz burda neee mucizeler gördük. hepimiz gülenlerden olacağız inşallahHoşbulduk cnm...dündü canım adet günüm tam gününde de oldum işte..akşam misafir vardı ağlayamadım da onlar gidince kapıyı kapar kapamaz boşaldı göz yaşlarım eşim teselli etti sağolsun en azından şükretmeliyiz aşkım tek yumurtalığın var ve düzenli çalışıyor bu da çok önemli bişey dedi.Kızlar bişi sorcam her ay adet olmak demek yumurtalamak anlamına mı geliyor öle değil dimi yumurta oluşmasa da adet oluyomuyuz yani...
hoşgeldin. geçmiş olsun. umarım bu ay hepimizi mutlu ederisnmerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 6 ay önce bi düşük yaşadım bakalm bu ay belirtiler var inşallah hamileyımdir pisıkolojik degıldır rabbim isteyen herkese versin inşallah
hadı hayırlısı haftaya cosucazzz varmı belirtinmerhaba kızlar beni de yazın listeye adet tarihi 21 ocak.bekliyorum sabırsızlıkla inşallah bu ay tamamdır..
kızlar beni bayadır biliyorsunuz topiktenvalla testlerı yaptırmak lazım
bu surec cok yorucu
nasıl olacak bu 3 ü yaw?
tabiiki canım... şimdi en azından hesabını yapıp yeniden çalışmalara başlarsın... yerimseniben
hoşgeldin.umarım topikimiz uğurlu gelir sana
canım cok gecmıs olsun. ama biz burda neee mucizeler gördük. hepimiz gülenlerden olacağız inşallah
hoşgeldin. geçmiş olsun. umarım bu ay hepimizi mutlu ederisn
hadı hayırlısı haftaya cosucazzz varmı belirtin
kızlar beni bayadır biliyorsunuz topikten
2,5 senelik evliyim 6 aysonra dr a gittim hiç sallamadı kan testi yaptı folik asit verdi 6 yada 8 ayda olmazsa gel dedi. aylar gectı bıey yok tabı bu sefer 1 sene gectı baska doktoralar onlara 3-5 olur gencsınız muamelesı yaptı sonra esımdende ıstedıler
işte hormon testleri, hsg derken sperm azlıgı ve hareket porbleminden olduğu anlaşıldı. boşuna gectı yanı zaman. keske en basında ogrenseydık... belkicoktan gelmişti.
ama işte herseyde bir hayır var.. yapıcak bişey yokboshayallersmile
kızlar nasılsınız bakem samsakın adet tarıhı 24 ocak dımı test ıcın bence cok erken mugmugcum senınle adetımız aynıı sen test yapmayı dusunuyomusun
kızlar beni bayadır biliyorsunuz topikten
2,5 senelik evliyim 6 aysonra dr a gittim hiç sallamadı kan testi yaptı folik asit verdi 6 yada 8 ayda olmazsa gel dedi. aylar gectı bıey yok tabı bu sefer 1 sene gectı baska doktoralar onlara 3-5 olur gencsınız muamelesı yaptı sonra esımdende ıstedıler
işte hormon testleri, hsg derken sperm azlıgı ve hareket porbleminden olduğu anlaşıldı. boşuna gectı yanı zaman. keske en basında ogrenseydık... belkicoktan gelmişti.
ama işte herseyde bir hayır var.. yapıcak bişey yokboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?