günaydın kızlar nasılsınız bakem ben biraz depresyondayım galiba( kırmızılarım hala gelmedi pazartesi günü doktora gidicektim bugün aradım randevu almak için bu gece nöbetçiymiş ben de akşam 9 da gidicem en azından bi gün daha beklemiycem ne varsa çıksın artık beklemekten çok çok çokkkk sıkıldım :çok üzgünüm:
mervamcım varmı sende belırtıler hıc?
bende gunumden once yapmıcam canım testt ama benım bı belırtım yoook belım agrıyoo ben pek umutlu degılımm her ana kırmızı kart gorebılırım bu ayda olmadıııı benceemafoldumbenmafoldumben
aslında testte bir gölge görürü gibi oldum ama yine de umutlanmak istemiyorum belki de göz yyanılgısıdır...
aslında testte bir gölge görürü gibi oldum ama yine de umutlanmak istemiyorum belki de göz yyanılgısıdır...
hadi inşallah hamilesindir yaa valla çok sevinirim benim öyle bi ihtimalim yook 35. günde kan testi yaptırdım çıkmadı çünkü bugün 41. gün gelmeye niyeti yok hala(
şu anda bendeki belirtileri yazayım ama dediğim gibi bunlar aynı zamnda adet belirtilerim....
halsizlik.. çabuk yorulma... göğüslerde şişlik acı... uçlarında koyulaşma... akıntı.. kabızlık çok sık değil ama idrara çıkıyorum yinede... ama çok rahatım şurada ne kaldı pazartesiye doktor ne var ne yok söleyecek...hımmm bi de kasıklara arada giren sancılar iki tarafa da
:umursamaz: yapma boyle
beklıces umıtle ıste haftaya
gelecek hafta patlama olsun sıtede ınsallah
4-5 hamıle olsunda bu haftanın acısını cıkaralım
sen de benim gibi pco lu musun yoksa benimde düzensiz adetim o yüzden rahatım zaten gecikebiliyo
ay canım keske dedıgın gıbı olsa ama belım agrıyoo adet olacakmısım gıbı bır belırtı sen gunundemı olursun hep ben 4 5 gun onede olabılıyorumm yaaa adet olamya alıstırıyorum kendımı ama genede o kanı gormek ınsanı dahada bı yıkıyoo
sen de benim gibi pco lu musun yoksa benimde düzensiz adetim o yüzden rahatım zaten gecikebiliyo
kızlar selam nasılsınız ?
kan degerim hakkında size haber vericektim ...
1 hafta önce yani 8 ocakta kan testinde bhcg 40.80 çıkmıştı. düşük diye üzülmüştüm.
bugün 16 ocak. sabah yaptırdıgım kan testinde degerim 3098 e çıkmış... nasıl sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?