Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ee sende gıdecektın
yanlısmı hatırlıyorum
ne zaman donecek
haftasonu yanlızmısın?

canım dr sana süre vermişti sanırım kaç aydı o süre doldu mu?

tümör belki tekrarlar diye korkuyoruz ya o sebepten 6 ay demiştik. 2 ay daha denicez bu ay 4. denememizdi bakalım.ama ben ondan sonrada doktorun dediği gibi direk tüp bebek yapmak istemiyorum aşılama falan yapsın cnm önce bi şansımızı deneyelim...dimi ama????

hosgeldın Mersel
adet gunun ne zamandı?
Allah herseye kadır canım
bırgun hepımızın bebısı olacak

Hoşbulduk cnm...dündü canım adet günüm tam gününde de oldum işte..akşam misafir vardı ağlayamadım da onlar gidince kapıyı kapar kapamaz boşaldı göz yaşlarım eşim teselli etti sağolsun en azından şükretmeliyiz aşkım tek yumurtalığın var ve düzenli çalışıyor bu da çok önemli bişey dedi.Kızlar bişi sorcam her ay adet olmak demek yumurtalamak anlamına mı geliyor öle değil dimi yumurta oluşmasa da adet oluyomuyuz yani...

canım 2 ayda herşey olabilir sen önemli günleri kaçırma çalışmalarına ddevam et
2 ay sonra düşünmeye çalış ne yapabiliriz
şimdiden stres yapma
bizim de 7. ay oldu bizde bekliyoruz hayırlı zamanlarda gelsin bebişlerimiz

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 6 ay önce bi düşük yaşadım bakalm bu ay belirtiler var inşallah hamileyımdir pisıkolojik degıldır rabbim isteyen herkese versin inşallah

siz de ne sorun var.bi tedavi görüyomusun canım sen

siz de ne sorun var.bi tedavi görüyomusun canım sen

canım ben haziranda korunmayı bıraktım temmuzda dr gittim
genel bi kontrol yaptı yumurtalarımı falan gösterdi sende de d.kontrol hapının etkisi kalmamış düzene girmişsin dedi
işte 8 ay normal deneyin dedin 8 ay sonra olmazsa gelin dedi
bizde her ay olur diye bekledik
8. aya yaklaştık

eşine bakıldı mı hiç bize doktor bakılsın dememişti ama biz kendimiz baktırdık sorun yok ben kendi isteğimle hsg çektirdim oda temiz aslında bu ayda lsh lh prolaktin falan yaptırcaktım ama beklemeye karar verdim normalde 1 yıl deneyip olmayınca yapıolar bu testleri ama beklemek yok mu o beklemek insanın aklına herşeyi getiriyor ne bileyim bu testleri yaptırayım en azından bi sorun varsa ilaçla tedavisi var onu yaptırırım dedim ama sabrettim beklicem bu ay daha çok erken çünkü....ne kadarlık evlisin cnm sen...

canım bizim birçok testlerde bilgimiz yoktu burada öğrendim çoğunu. Aslında dediğin gibi bazı testleri yaptırmak lazım. ben zaman kaybetmek istemiyorum çünkü.
18 ay oldu evleneli hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…