kızlar selam nasılsınız ?
kan degerim hakkında size haber vericektim ...
1 hafta önce yani 8 ocakta kan testinde bhcg 40.80 çıkmıştı. düşük diye üzülmüştüm.
bugün 16 ocak. sabah yaptırdıgım kan testinde degerim 3098 e çıkmış... nasıl sizce ??
belırtılern cok guzel
ınsallah hamılesındır
pztesımı doktor sımdı?
nasılmı?????
MUHTESEMMMMMMMMMMM
TEBRIKLER :lepi:
evet canım bu akşam bide yarın sabah da evde test yapcam :) :) :)
pazatesi inşallah güzel haber veririm sizler bu ay üye oldum uğurlu mu geldi bu kulüp acaba diyorum :)
selam arkadaşlar. yardım edin lütfen. benim sol kasığımda fena bi ağrı var belimede vuran.. göğüslerimde çok sızlıyor. el değincede çok ağrıyo daha adetıme 8 gün var ve bu ağrılar 2 gün önce başladı. ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü uygulamıştım acaba omu yaptı bu ağrıyı yoksa gebelıkmı. gebelık olsa bıle erken belirti verirmi.
teşekkürler tatlımm opuyorumnanaktan
içim çok rahatladı yaa :)
nekadarlıktır ki CADIARZU
4 düşüğüm oldu ve asla kalkmıyorım. daha 15 güne kadar dr a gitmicem. telefonla görüşüyoruz dr umla. yat gelme daha dedi. degerimi daha sölemedim dr uma... ben 650-700 civarı bekliodum açıkçası... çok şükür rabbime :Saruboceq:
selam arkadaşlar. yardım edin lütfen. benim sol kasığımda fena bi ağrı var belimede vuran.. göğüslerimde çok sızlıyor. el değincede çok ağrıyo daha adetıme 8 gün var ve bu ağrılar 2 gün önce başladı. ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü uygulamıştım acaba omu yaptı bu ağrıyı yoksa gebelıkmı. gebelık olsa bıle erken belirti verirmi.
cnm heveslendim walla bende senin adına belirtiler adetten çok hamileliğe benziyo bakalım nolcak kaç gün gecikti senin ki ne zaman başladı bu belirtiler.
kan değerin süper bence zemuszemus ultrasonda gördün mü bebişini anlatsana boshayallersmile
yok kuşum daha görmedim bebegimi opuyorumnanaktan
ama 10-15 güne görücem inşallah.
günümden 3 gün önce öğrendim hamileliğimi...
şimdi yaklaşık 1 haftam geçiyor...
nekadarlık oldugu konusunda pek fikrim yok. ama sorunlu hamileliklerim oldugu için full yatıyorum. kanı bile evde verdim düşünün
yok kuşum daha görmedim bebegimi opuyorumnanaktan
ama 10-15 güne görücem inşallah.
günümden 3 gün önce öğrendim hamileliğimi...
şimdi yaklaşık 1 haftam geçiyor...
nekadarlık oldugu konusunda pek fikrim yok. ama sorunlu hamileliklerim oldugu için full yatıyorum. kanı bile evde verdim düşünün
ya arkadaşlar şimdi ben pazartesi doktora gitcem ya bu kan değerinde hamile olduğumuzu nasıl anlıyoruz daha önce yaptırma fırsatım olmadıda hep hastalandımçok heyecanlıyım yani ney kaç olunca hamilelik oluyo
amann o zaman sakın kıpırdama ah canım ya kıyamam sana inşallah haftaya da bebeğin iyice tutunmuş olur bebişini de görürsün bilmiyorumkismile
inşallah kuşum...
bol bol ananas yiyorum bebişim tutunsun die. bide ayaklarımı yüksege koyyorum. inşallah bebişlim sımsıkı tutunur bana :Saruboceq:
rabbim isteyen herkeze versin en kısa zamanda inşallah :Saruboceq:
5 ten yukarı ıse hamılesın :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?