bi çoğumuz öyleyiz şekerim... kaydirigubbakcemile3 mesela ben ve supreme...
keşke daha önceden bilseydim en azından 4 sene korunmazdım 2. çocuk için(
bende bu siteden aldım tarifini yapanların çoğunda olumlu etkıler yaratmışki çoğu hamile kalmış. bi kaseye gözkararı bal 1 tatlı kaşığı tarçın bi tatlı kaşığı dövülmüş çörek otu koyup karıtırıyosun. adetın 2. günü başlayıp 12. güne kadar her sabah aç karnına bır çay kaşığı bıde yatmadan bi çay kaşığı yiyosun. çörek otunu ezemedım ben. çiğnedim artık yerken. yumurtaları geliştiriyomuş.ben bu ay yumurtladığımı hissettim ilk defa.
canım hoş geldin ne kadardır evlisin...ve ne kadardır çocuk istiyosun..ayrıca ben kestane balıyla yapılacak diye duymuştum ya yanlış mı yaptım iki gündür..offffSELAM KIZLAR TOPİĞE YENİ KATILDIM opuyorumnanaktanBENDE ARTIK HAMİLE KALMAK İSTİYORUMÇÖREKOTLU TARÇINLI KARIŞIMIN HAS ÇAM BALI İLE YAPILMASI GEREKİYORMUŞ.....
bnm arkadaşım var pco lu oda hep hapla oluyor zor iş walla ama soğan suyundan çok fayda gören var bi dene istersen ilaçla birlikte kullanılabiliyor yan etkisi olan birşey değilkızlar doktorum nöbetçi diye akşam gittim muayene olmaya adet olmamıştım 41 gün olmuştu kan testi negatif ve pcos hastalığı çıktı şimdi farlutal içip adetimin gelmesini bekliycem aranızda pcolu olan var mı(
arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var ben demiştim size pcoluyum diye adetim gecikti ama kist oluştu galiba diye bakın test yaptım yine bişey yok..... bi de dün öğlen idrar sonrası çok az bi kaç damla kan geldi.... ama hala bişey yok... akıntım oluyo ama kan yok.. ben dedim eyvah geldi kırmızılar ama yok... ne olabilir geliyorum mu dedi acaba.............
kız kaçmış mugiş. hafta sonu kimse olmuyor topicte. neyse yarın konuşuruz bacılar.
Prayfor u
guzel annecık nasılsın?
ultroson fotolarını gordum nasıl mutlu oldum anlatamam
sağol tatlımm... darısı tez vakitte tüm kızlara... opuyorumnanaktan
karnım balon gibi, ufaklıkta sepette. canı sıkıldıkça ipleri çekiyor sanki.. bir oram bir buram çekiliyor.. erkek gibi geliyor bu boncuk bana, kız olursa bu yaramazlıkla ayrı yandık tabiii.. gamyoncuiremsu
biz iyiyiz sizde ne var ne yokk
mugişim ben de arkadaşlarla dışardaydım yemk falan yedik.
dünden beri adet olacakmışım gibi sancım var bu ay adet olmak istemiyorum.
hamile kalmak istiyorum
olsun canım sırf eşim istiyor diye birşey yapmayalı çok uzun zaman oldu. bu durumu da bazen yaşamak lazım
mugişim şuan sancılarım başladı. ya kesin adet olucam ben 3,4 güne kadar tabii hamile olunca olmuyor mu onu da bilmiyorum ma çok sıkıntılı bi bekleyiş yahu.
sen yarın test yapacakmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?