Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var ben demiştim size pcoluyum diye adetim gecikti ama kist oluştu galiba diye bakın test yaptım yine bişey yok..... bi de dün öğlen idrar sonrası çok az bi kaç damla kan geldi.... ama hala bişey yok... akıntım oluyo ama kan yok.. ben dedim eyvah geldi kırmızılar ama yok... ne olabilir geliyorum mu dedi acaba.............

cnm teşekkür ederim cevabın için başladımbakalım dün ne olcak bu ay

SELAM KIZLAR TOPİĞE YENİ KATILDIM opuyorumnanaktanBENDE ARTIK HAMİLE KALMAK İSTİYORUM ÇÖREKOTLU TARÇINLI KARIŞIMIN HAS ÇAM BALI İLE YAPILMASI GEREKİYORMUŞ.....
canım hoş geldin ne kadardır evlisin...ve ne kadardır çocuk istiyosun..ayrıca ben kestane balıyla yapılacak diye duymuştum ya yanlış mı yaptım iki gündür..offff
bnm arkadaşım var pco lu oda hep hapla oluyor zor iş walla ama soğan suyundan çok fayda gören var bi dene istersen ilaçla birlikte kullanılabiliyor yan etkisi olan birşey değil

canım ya belkide üzerine görüyosundur arkadaşım 2 aylık hamile onunda öle lekeler gelmiş sen bi ka tetsi yaptır bence yarın

Prayfor u
guzel annecık nasılsın?
ultroson fotolarını gordum nasıl mutlu oldum anlatamam

sağol tatlımm... darısı tez vakitte tüm kızlara... opuyorumnanaktan

karnım balon gibi, ufaklıkta sepette. canı sıkıldıkça ipleri çekiyor sanki.. bir oram bir buram çekiliyor.. erkek gibi geliyor bu boncuk bana, kız olursa bu yaramazlıkla ayrı yandık tabiii.. gamyoncuiremsu

biz iyiyiz sizde ne var ne yokk

mugişim ben de arkadaşlarla dışardaydım yemk falan yedik.
dünden beri adet olacakmışım gibi sancım var bu ay adet olmak istemiyorum.
hamile kalmak istiyorum

prayım şans getirir belki dedim.tatlım senin yazdıklarını okuyunca çok heyecanlanıyorum rabbim bize de kısmet eder inşallah

şimdi bi taraftan ütü yapıp bi taraftan size laf yetiştirecem geöç kalırsam kusuruma bakmayın

amın
tez zamanda basımıza da ınsallah
Allah gonlunuze gore versın
kız erkek hangısını gonlunuzden daha cok gecırıyorsanız
vala bızde de haftasonu mayısıklıgı
hıc sevmıyorum o tarz fılmlerı
sırf esım ıcın valla

mugişim ben de arkadaşlarla dışardaydım yemk falan yedik.
dünden beri adet olacakmışım gibi sancım var bu ay adet olmak istemiyorum.
hamile kalmak istiyorum

valla bende oyle
hıc mı hıc kırmızı gormek ıstemıyorum
nasıl dayanıcaz bu haftaya bılmem
resımın ugurlu gelsın sana
bende degıstırdım bakalım
ugurları gelsın :)

olsun canım sırf eşim istiyor diye birşey yapmayalı çok uzun zaman oldu. bu durumu da bazen yaşamak lazım
mugişim şuan sancılarım başladı. ya kesin adet olucam ben 3,4 güne kadar tabii hamile olunca olmuyor mu onu da bilmiyorum ma çok sıkıntılı bi bekleyiş yahu.
sen yarın test yapacakmısın

valla oyle
evlılıgın tanımını yasayacagız bu gece :kedi:
ee senın gelecek cmtesı degılmı canım?
valla gebelık regl belırtıler aynı dıye bende beklıyom
ben yarın degıl persembe tam gununde test yapacagım
gecen ay cok uzulmustum erken yapınca
sımdı tam gunumu beklıcem
ınsallah carsamba gelıp te bızı ıyıce husran a bogmaz kırmızılar

Valla gergınlık ne kelıme
butun hehey lerım uzerımde
esıme sureklı laf sokuyorum
kendıme sinir oluyorum boyle yapınca
ama hormonlarım su anda ters ıslıyor bılıyorum napayım bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…