Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Canım bu güzel bir belirti çünkü sebinin de adetten 10 gün önce böyle belirtiler başlamış ben sormuştum... Belki bebişin gelmiştir...:Saruboceq:inşallah

Slm kızlar bende ocak 18 İ beklİyorum İnŞallah gelmez kırmızılar hepİmİz İÇİn rabbİm hayırlısını versİn ve hayırlısıyla meleklerİmİz kısa zamanda gelsİn İnŞ.
Umarım gelmez kırmızıların. Pazartesi heyecanlı bir başlangıç olacak haftaya.

sebin naptı acaba kanamadan sonra doktora gidicekti bi haber var mı ondan

Canım bende merak ediyorum... valla evinin adresini bilsem dayanıcam kapısına. keşke alsaymışım numarasını falan... hiç sesi çıkmadı o günden sonra.

SELAM KIZLAR TOPİĞE YENİ KATILDIM opuyorumnanaktanBENDE ARTIK HAMİLE KALMAK İSTİYORUM ÇÖREKOTLU TARÇINLI KARIŞIMIN HAS ÇAM BALI İLE YAPILMASI GEREKİYORMUŞ.....

ben gittim özel aldım balı... hakiki çam balı... ama bende hiç işe yaramadı aksine yumurtalar 12 13 cm de kaldı bi de o ay adet olamadım... ilaçla adet olmak zorunda kaldım.

gaye canım nasılsın bugün fazla görüşemedik
çift çizgi göreceğini düşünüyorum

İnşallah ayselcim... belirtim yok hiç... göğüslerim normal... kasık batması değilde rahmimde ve yumurtalıklarıma doğru arada batmalar oluyor... bide ateşim 36,9 ile 37,3 arasında değişiyor. bunlardan başka hiç bişi yok bende.... bu da sinirimi bozuyor... herkeste 10 gün önce batmalar göğüs şişmesi ve ağrıları uyku hali v.s. oluyor bende tık yok eyvahedigeldismile

ben gittim özel aldım balı... hakiki çam balı... ama bende hiç işe yaramadı aksine yumurtalar 12 13 cm de kaldı bi de o ay adet olamadım... ilaçla adet olmak zorunda kaldım.
BENDE NİYETLENMİŞTİM YAPMAYA AMA DEMEK İŞE YARAMIYOR benimde adetim ilaç kullanmadan gelmiyor zaten

canım 2 aydır 28 günde oluyorum adetimi hemde akşam 9 buçukra dakika sekmiyo bu güzel bişi ve geçen ay tam 14.gün sol kasığımda fena sancı olmuştu bu ay da 14.gün sag kasıgımda oldu agrı geçen ay da 10 gün önceden gögüslerim agrımaya başlamıştı hatta fena damarlanma olmuştu bu ay da 10 gün önceden agrımaya başladı ama farklı olarak kaşınma ve kasık agrısı var sanki yarın adet görücekmişim gibi ama geçen ay adet gördüm bu ay da bu yüzden canım sıkıldı kısmet

Evet canım tamamen kısmet. Belkide bizim bebişler sinsi sinsi gelip yerleşip biz geldik diye sonradan belirti verecekler... şakacı şeylerrr...

canım nasılsın
gayeden bende umutluyum hemde çok

kızlar inşallah umutlarınız boşa çıkmaz... bende çok istiyorum bu ay hamiş olmayı... önümüzdeki ay yoğun geçecek sanırım... hem annem hem kayınvalidem önümüzdeki ay ameliyat olabilirler... o arada bebişim benimle olursa daha iyi olur... doktora git gel yapmamış olurum en azından...
Şimdi düşünüyorum da eğer bu ay olmadıysa önümüzdeki ay bu enerjiyi nasıl bulucam kendimde... boshayallersmile

lorke canım burdasın ama hiç sesin soluğun çıkmıyo napıyosun anlatsana

lorke canım burdasın ama hiç sesin soluğun çıkmıyo napıyosun anlatsana

kıvırcığım yine ikimiz kaldık sanırım...
Eşim zaten işten geç çıkmıştı tam geldi arabayı park ediyordu ortağı aramış yolda kalmış yardıma çağırmış... bende bekliyorum ki park edip yukarı gelecek... beni aradı ben tekrar gidiyorum dedi açım ve yalnızım :çok üzgünüm:

kız ne guzel yaa hergun umıdımızı arttırıyosun hadı hayırlısı bakalım :lepi:

Valla ben nedense ümitlenemiyorum... daha doğrusu oturduğum yerde ümidimi kıracak birşey buluyorum mutlaka... Tabii herşeyi zamanı gelince anlayacağız belki gelmiştir bebişim...

Sen nasılsın canım?

Valla ben nedense ümitlenemiyorum... daha doğrusu oturduğum yerde ümidimi kıracak birşey buluyorum mutlaka... Tabii herşeyi zamanı gelince anlayacağız belki gelmiştir bebişim...

Sen nasılsın canım?

ne olsun esımın bıraz kırgınlıgı var erken yattı bende kaldım bı basıma uykum yok hıc
bende ıncır kurune devam ...
ya benım yumurtalar normalden buyuk dıodu dr genelde ama bu kur ıyıce sıkıntı yaparmı kı
sence

canım valla eğer etkisini gösterir de daha da büyütürse yumurtanı kiste neden olabilir.

kızlar doktorum nöbetçi diye akşam gittim muayene olmaya adet olmamıştım 41 gün olmuştu kan testi negatif ve pcos hastalığı çıktı şimdi farlutal içip adetimin gelmesini bekliycem aranızda pcolu olan var mı (

bi çoğumuz öyleyiz şekerim... kaydirigubbakcemile3 mesela ben ve supreme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…