iki gündür fena gögüslerim kaşınıyordu seviniyodum sebin in de aynı olmuştu diye bugün gögüslerim ve kasıklarım agrımaya başladı aMA DAHA nerdeyse 10 gün var adetime moralim bozuldu
tubiş e çok sevindim valla
seninde yumurta rüyasına opuyorumnanaktan
Umarım gelmez kırmızıların. Pazartesi heyecanlı bir başlangıç olacak haftaya.Slm kızlar bende ocak 18 İ beklİyorum İnŞallah gelmez kırmızılar hepİmİz İÇİn rabbİm hayırlısını versİn ve hayırlısıyla meleklerİmİz kısa zamanda gelsİn İnŞ.
sebin naptı acaba kanamadan sonra doktora gidicekti bi haber var mı ondan
SELAM KIZLAR TOPİĞE YENİ KATILDIM opuyorumnanaktanBENDE ARTIK HAMİLE KALMAK İSTİYORUMÇÖREKOTLU TARÇINLI KARIŞIMIN HAS ÇAM BALI İLE YAPILMASI GEREKİYORMUŞ.....
gaye canım nasılsın bugün fazla görüşemedik
çift çizgi göreceğini düşünüyorum
BENDE NİYETLENMİŞTİM YAPMAYA AMA DEMEK İŞE YARAMIYOR benimde adetim ilaç kullanmadan gelmiyor zatenben gittim özel aldım balı... hakiki çam balı... ama bende hiç işe yaramadı aksine yumurtalar 12 13 cm de kaldı bi de o ay adet olamadım... ilaçla adet olmak zorunda kaldım.
Canım bu güzel bir belirti çünkü sebinin de adetten 10 gün önce böyle belirtiler başlamış ben sormuştum... Belki bebişin gelmiştir...:Saruboceq:inşallah
Umarım gelmez kırmızıların. Pazartesi heyecanlı bir başlangıç olacak haftaya.
Canım bende merak ediyorum... valla evinin adresini bilsem dayanıcam kapısına. keşke alsaymışım numarasını falan... hiç sesi çıkmadı o günden sonra.
canım nasılsıngaye canım nasılsın bugün fazla görüşemedik
çift çizgi göreceğini düşünüyorum
canım 2 aydır 28 günde oluyorum adetimi hemde akşam 9 buçukra dakika sekmiyo bu güzel bişi ve geçen ay tam 14.gün sol kasığımda fena sancı olmuştu bu ay da 14.gün sag kasıgımda oldu agrı geçen ay da 10 gün önceden gögüslerim agrımaya başlamıştı hatta fena damarlanma olmuştu bu ay da 10 gün önceden agrımaya başladı ama farklı olarak kaşınma ve kasık agrısı var sanki yarın adet görücekmişim gibi ama geçen ay adet gördüm bu ay da bu yüzden canım sıkıldı kısmet
canım nasılsın
gayeden bende umutluyum hemde çok
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:Evet canım tamamen kısmet. Belkide bizim bebişler sinsi sinsi gelip yerleşip biz geldik diye sonradan belirti verecekler... şakacı şeylerrr...
lorke canım burdasın ama hiç sesin soluğun çıkmıyo napıyosun anlatsana
kız valla geldım gecmısı okudum anca esım kızmadan kactım sonra sositosositolorke canım burdasın ama hiç sesin soluğun çıkmıyo napıyosun anlatsana
ateşim 37.1 boshayallersmile
kız ne guzel yaa hergun umıdımızı arttırıyosun hadı hayırlısı bakalım :lepi:
Valla ben nedense ümitlenemiyorum... daha doğrusu oturduğum yerde ümidimi kıracak birşey buluyorum mutlaka... Tabii herşeyi zamanı gelince anlayacağız belki gelmiştir bebişim...
Sen nasılsın canım?
ne olsun esımın bıraz kırgınlıgı var erken yattı bende kaldım bı basıma uykum yok hıc
bende ıncır kurune devam ...
ya benım yumurtalar normalden buyuk dıodu dr genelde ama bu kur ıyıce sıkıntı yaparmı kı
sence
kızlar doktorum nöbetçi diye akşam gittim muayene olmaya adet olmamıştım 41 gün olmuştu kan testi negatif ve pcos hastalığı çıktı şimdi farlutal içip adetimin gelmesini bekliycem aranızda pcolu olan var mı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?