Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

prayım şans getirir belki dedim.tatlım senin yazdıklarını okuyunca çok heyecanlanıyorum rabbim bize de kısmet eder inşallah

gerçekten güzel duygular. her gün yasin okuyorum Alalh kabul ederse. hep arkadasından uzun bir dua ediyorum. inşallah hepinizin bebeiş haberini alırız bu ay. herkes birden oluverse ne güzel olacak.
eşim erkek istiyor gibi. ben sağlıktan başka bişey isteyemiyorum... etraf komple kız istiyor..........

resimler çok hoş hakikaten. ugurlu gelsin inşallah

canım benimde öyle sanki dünya yıkılmış ben de altında kalmışım. ben de perşembe test yağıcam uğurlu perşembe ya. aslında 20 sinden itibaren bekliyorum adeti en son 23 o yüzden 23 yazdırdım.

canım benimde öyle sanki dünya yıkılmış ben de altında kalmışım. ben de perşembe test yağıcam uğurlu perşembe ya. aslında 20 sinden itibaren bekliyorum adeti en son 23 o yüzden 23 yazdırdım.

bekliyorum deme tatlım, beklemiyorum desene yerimseniben

hadı bu ay topıcte patlama yaparız ınsallah
benım umıdım gıtgıde bıtıyor
cok erken baslıuyorum umıde heralde
hayırlısı ya
hepımız hak edıyoruz en guzelını
bu kadar ısteklı annelerı gorur ınsallah Rabbım

Bende beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum vbeklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum beklemıyorum

deli dolu en tatlı anneler burdaaa, pek yakında ayselin sinemasındaaaaa......
sağlıklı , kıpır kıpır bebişeleriyle birlikteeee

kız mugiş tamam anladık beklemiyosun ikimizde birlikte verelim bu ay müjdeyi. hım bide gaye var bu hafta 3 hamiş oo ne güzel olur

Hamıle oldugumu ogrenınce gecesınde kocama emzık hedıye edecegım
ama emzıgı bır kutuya koyacagım
onuda baska kutuya
onuda baska ktuya
yanı matruska bebekler gıbı
esas kutuya ulasıncaya kadar 4 kutu

kız mugiş tamam anladık beklemiyosun ikimizde birlikte verelim bu ay müjdeyi. hım bide gaye var bu hafta 3 hamiş oo ne güzel olur

ya ıste secret yapıyom
kotuyu degıl ıyıyı cagırıyorum
Gaye de gelsın
valla super olur
ınsallah becerılmısızdır eyvahedigeldismile

sağol tatlım ,her hamiş haberinde acaip mutlu oluyorum.. tekrar tekrar aynı heyecanı yasamak çok güzel..bu haftalarda da sizlerle yasarım inşallah

ama aklım sebincikte kaldı.. bi haber verseydi keşke... iy ihaberle gelsinde geç gelsin...

:gitme: cıddı nerelerde
umarım yakında guzel haberlerle gelır aramızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…