Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bende her ay adetten önce feci bulantım olur ama bu ay maşallah diyeyim hala bulantım yo. ben göğüs şişliğine ve damarlara takmıyorum her an mor damarlarım var ve göğüslerim hep şişer.
bi de kasığımda çekilme gibi bi ağrı var bakalım hayır mı yoksa öylesine şeyler mi görücez

kociş çalışıyorum sanıyor.. bilse sohbet ediyorum kaydirigubbakcemile

hehe...Benim Kocis disari cikmisti arkadaslari ile. Bende rahat rahat girebiliyorum simdi.:)

ya bisi sorcam size kizlar. Benim idrarimdan sürekli kan geliyo yani günde en az bikere oluyo bu ve yaklasik 3 yildir devam ediyo. Doktorlar bisi bulamadi önemli bisi gibide görünmüyor dediler. Zaten agrim felanda yok. Fakat benim simdi aklima takilan acaba bu yüzden bebisim olamayabilirmi? Yani etkisi olabilirmi? Bunu düsünüyorum kac gündür. Gerci bikere sormustu doktora alakasi yok demisti ama yinede aklima takildi.

kızlar bışey sorucam ama biraz utanıyorum :kedi::kedi:ama merak ediyorum ..... ilişkiden sonra bütün gidenler geri geliyor bunun sebebi ne olabilir sizce bilmiyorumkismileadet olamamamdan rahim ağzı tıkalı olabilirmi acaba:uhm::uhm:

hani yumurtanın beyazı azıcık pişer ya işte aynen öyleydi iki uzayan parça halinde geldi bu mu dur yani um utlanmalımıyım ki ne bende iltihaplanma var galiba bu ay da kaldı bebek demiştim

benim akıntım yumurtlamada oldu sonra bi ara kesildi sonra adet tarihine yakın tekrar basladı. ama günlerine hiç dikkat etmedim ... normalde kesilirdi yumurtlamadan sonra bidahada gelmezdi öbür aya kadar bilmiyorumkismile

canım bence bebek olmamasıyla alakası yoktur sen üşüyüyor olabilirmisin acaba ayaklarını sıkı giy benceopuyorumnanaktan

hiç duymadım daha önce tatlım.ama kan önemli bi husus. sebebi olmalı yani. ,
idrarla üreme sistemi farklı benim bildiğim. bebişle alakası yoktur kanımca....

rahim kanalı tıkalılığı için rahim filmi çekiliyor. o ancak öyle belli oluyor sanırım.
gidenler hemen geri gelmesin diye kalça altı yastık formülümüz var . hemmen sonrasında koyuyorsun işe yarıyor
bazende geri geldiğini sandıgın şey spermler olmayabilir. diğer akıntılar olabilirde...

Evet üsüyünce ve cok ayakda kalinca oluyo genelde zaten. Bu aralarda cok soguk havalar kar felan. Daha cok olmaya basladi.
canım dikkat et kendine bu üşümeler idrar yollarına zarar verir ben hep ayaklarımı sıkı giyerim he birde soğuk yerlere oturma yere betona falan beni hemen çeker yanma ağrı yapar sonra antibiyotikte nereye kadar opuyorumnanaktan

Sagol tatlim. Dikkat etmeye calisiyorum.

canım rahim filmi çektirdim son bir ay böyle oldu bende anlamadım :uhm:bu kadar çabuk gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…