ana o sümüksü akıntıdan geçen gün bende de oldu hemde upuzun ve katıydı nasıl korkmuştum nedir bu diye ilk defa gördüm inşallah hayra alamettir
INSALLAH....
ooo kizlar slm bakiyorum herkes gelmis :)
hani yumurtanın beyazı azıcık pişer ya işte aynen öyleydi iki uzayan parça halinde geldi bu mu dur yani um utlanmalımıyım ki ne bende iltihaplanma var galiba bu ay da kaldı bebek demiştim:CüvCüv:
kociş çalışıyorum sanıyor.. bilse sohbet ediyorum kaydirigubbakcemile
hani yumurtanın beyazı azıcık pişer ya işte aynen öyleydi iki uzayan parça halinde geldi bu mu dur yani um utlanmalımıyım ki ne bende iltihaplanma var galiba bu ay da kaldı bebek demiştim
canım bence bebek olmamasıyla alakası yoktur sen üşüyüyor olabilirmisin acaba ayaklarını sıkı giy benceopuyorumnanaktanhehe...Benim Kocis disari cikmisti arkadaslari ile. Bende rahat rahat girebiliyorum simdi.:)
ya bisi sorcam size kizlar. Benim idrarimdan sürekli kan geliyo yani günde en az bikere oluyo bu ve yaklasik 3 yildir devam ediyo. Doktorlar bisi bulamadi önemli bisi gibide görünmüyor dediler. Zaten agrim felanda yok. Fakat benim simdi aklima takilan acaba bu yüzden bebisim olamayabilirmi? Yani etkisi olabilirmi? Bunu düsünüyorum kac gündür. Gerci bikere sormustu doktora alakasi yok demisti ama yinede aklima takildi.
kızlar hepinize iyi akşamlar. hatta iyi geceler. yarın görüşürüz.
canım bence bebek olmamasıyla alakası yoktur sen üşüyüyor olabilirmisin acaba ayaklarını sıkı giy benceopuyorumnanaktan
hehe...Benim Kocis disari cikmisti arkadaslari ile. Bende rahat rahat girebiliyorum simdi.:)
ya bisi sorcam size kizlar. Benim idrarimdan sürekli kan geliyo yani günde en az bikere oluyo bu ve yaklasik 3 yildir devam ediyo. Doktorlar bisi bulamadi önemli bisi gibide görünmüyor dediler. Zaten agrim felanda yok. Fakat benim simdi aklima takilan acaba bu yüzden bebisim olamayabilirmi? Yani etkisi olabilirmi? Bunu düsünüyorum kac gündür. Gerci bikere sormustu doktora alakasi yok demisti ama yinede aklima takildi.
kızlar bışey sorucam ama biraz utanıyorum :kedi::kedi:ama merak ediyorum ..... ilişkiden sonra bütün gidenler geri geliyor bunun sebebi ne olabilir sizce bilmiyorumkismileadet olamamamdan rahim ağzı tıkalı olabilirmi acaba:uhm::uhm:
canım dikkat et kendine bu üşümeler idrar yollarına zarar verir ben hep ayaklarımı sıkı giyerim he birde soğuk yerlere oturma yere betona falan beni hemen çeker yanma ağrı yapar sonra antibiyotikte nereye kadar opuyorumnanaktanEvet üsüyünce ve cok ayakda kalinca oluyo genelde zaten. Bu aralarda cok soguk havalar kar felan. Daha cok olmaya basladi.
gayecim popon ve karnın sıcak mı. bu da bi belirtiymiş...
canım dikkat et kendine bu üşümeler idrar yollarına zarar verir ben hep ayaklarımı sıkı giyerim he birde soğuk yerlere oturma yere betona falan beni hemen çeker yanma ağrı yapar sonra antibiyotikte nereye kadar opuyorumnanaktan
canım rahim filmi çektirdim son bir ay böyle oldu bende anlamadım :uhm:bu kadar çabuk gelmezdihiç duymadım daha önce tatlım.ama kan önemli bi husus. sebebi olmalı yani. ,
idrarla üreme sistemi farklı benim bildiğim. bebişle alakası yoktur kanımca....
rahim kanalı tıkalılığı için rahim filmi çekiliyor. o ancak öyle belli oluyor sanırım.
gidenler hemen geri gelmesin diye kalça altı yastık formülümüz var . hemmen sonrasında koyuyorsun işe yarıyor
bazende geri geldiğini sandıgın şey spermler olmayabilir. diğer akıntılar olabilirde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?