merhaba cici anneler:) yok bebişim inmedi yok yoğuramadım derken 40+2de canım kızım ep.normal doğumla aramıza katıldı:) ne harika bir duyguymuş bu ya:) doğumum kolay oldu çok şükür plesenta çıkma kısmı zor oldu biraz.hemen kalktım ayağa dikişlerimde geçmek üzere bugün 8.gün.Allahım herkese kolay doğumlar iyi doktorlar nasip etsin ben doktorumdan çok memnun kaldım çınarlı hastanesindende.
Fadiming Hayirli olsun canim sesin cikmayinca anladim Ben:):)
Guzel olmaz olur mu hic evlat bu..
Benim suni sanci ve bebegin cikmasi zor olmustu.pleasanta kolaydi..
Kac kilo dogdu bebegin?
kızlar gece karnım agrımaya basladı bugunse doktor kontrolum vardı gıttım karnım agrıyor dedım. muayene ettı 1 cm acıklık var ama cabuk acılmayacak gıbı gorunuyor 1 hafta surmez gelır persembe gunu sabah gel goreyım dedı. cok heyecanlandım :) saunda hıc agrım sızım yok persembeye kadar gelır mı yawww :):)
mrb kızlar uzun zaman oldu giremedim foruma, ben de doğum yaptım, 40+5 te geldi kızım. doğumun son anları benim için çok zordu ağrılar çok zorladı beni, normal doğum yaptım çok şükür. bu sabah kızım 2 haftalık oldu, bebek bakımı değil de uykusuz kalmak zorluyo baya. doğum yapan herkesi tebrik ederim
Fadiming Hayirli olsun canim sesin cikmayinca anladim Ben:):)
Guzel olmaz olur mu hic evlat bu..
Benim suni sanci ve bebegin cikmasi zor olmustu.pleasanta kolaydi..
Kac kilo dogdu bebegin?
aysuasya çok geç yazdım farkındayı. bebek bakımı zormuş gerçekten, hayatım bi hayli değşti. zordu gerçekten doğumum sancılarım acı vericiydi oldukça. 3600 gr doğdu bebeğim.
Maasallah canim Allah bagislasin iyi beslemissin bebegini.
Ben ilkini iyi besleyemedim diyordum.ikinciyi besledim.ikiside yakin kilolarda dogdular. Demekki herkesin bir dogurma kapasitesi var.:)