Doğuma Hazırlık OCAK ayında doğum yapacaklar nerdesiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hayırlı olsun annelik :) sunı sancıylamı dogurdun yoksa kendılıgınden mı dogumun basladı. dogum olana kadar nısan su gelmesı v.s yasadın mı

Fadiming Hayirli olsun canim sesin cikmayinca anladim Ben:):)
Guzel olmaz olur mu hic evlat bu..
Benim suni sanci ve bebegin cikmasi zor olmustu.pleasanta kolaydi..
Kac kilo dogdu bebegin?

kızlar gece karnım agrımaya basladı bugunse doktor kontrolum vardı gıttım karnım agrıyor dedım. muayene ettı 1 cm acıklık var ama cabuk acılmayacak gıbı gorunuyor 1 hafta surmez gelır persembe gunu sabah gel goreyım dedı. cok heyecanlandım :) saunda hıc agrım sızım yok persembeye kadar gelır mı yawww :):)

mrb kızlar uzun zaman oldu giremedim foruma, ben de doğum yaptım, 40+5 te geldi kızım. doğumun son anları benim için çok zordu ağrılar çok zorladı beni, normal doğum yaptım çok şükür. bu sabah kızım 2 haftalık oldu, bebek bakımı değil de uykusuz kalmak zorluyo baya. doğum yapan herkesi tebrik ederim

Miranda canım hayırlı uğurlü olsun zor muydu doğumun? Bebeğin kaç kilo doğdu,bir giren bir daha girmiyo bu başlığa

teşekkürler arkadaşlar.kendiliğinden başladı canım doğum,1 gece bekledim sancılarımı çektim ertesi gün 2de gittim doktoruma 3 cm olmuştu

Fadiming Hayirli olsun canim sesin cikmayinca anladim Ben:):)
Guzel olmaz olur mu hic evlat bu..
Benim suni sanci ve bebegin cikmasi zor olmustu.pleasanta kolaydi..
Kac kilo dogdu bebegin?

2950 doğdu canım minnoşum.suni sancı banada verdi doktor bebek doğum kanalında fazla beklemesin diye epidural olduğum için hissetmedim

IYI HADI BUYUR EMDIKCE..ILK KIZIM 2950 gr dogmustu,bu kizim 2910 dogdu:) biz tosun doguranlardan degiliz:)o kadarda iyi beslendim bu sefer..

Miranda canım hayırlı uğurlü olsun zor muydu doğumun? Bebeğin kaç kilo doğdu,bir giren bir daha girmiyo bu başlığa

aysuasya çok geç yazdım farkındayı. bebek bakımı zormuş gerçekten, hayatım bi hayli değşti. zordu gerçekten doğumum sancılarım acı vericiydi oldukça. 3600 gr doğdu bebeğim.

Maasallah canim Allah bagislasin iyi beslemissin bebegini.
Ben ilkini iyi besleyemedim diyordum.ikinciyi besledim.ikiside yakin kilolarda dogdular. Demekki herkesin bir dogurma kapasitesi var.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…