Kizlar Merhaba cok kotu sartlarda 2 gun gecirdim.dun sabaha karsi 4 de kizimi dunyaya getirdim,butun sancim kactigi icin de suni sanciyla oldu dogumun tamami..cok zor Birsey allah sizlere de kolaylik versin..
Ocak annesi oldum:)idda yatti:)
Kizlar Merhaba cok kotu sartlarda 2 gun gecirdim.dun sabaha karsi 4 de kizimi dunyaya getirdim,butun sancim kactigi icin de suni sanciyla oldu dogumun tamami..cok zor Birsey allah sizlere de kolaylik versin..
Ocak annesi oldum:)idda yatti:)
aysssuuu tebrikler çok sevindim Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza:)))ben bugün gittim tahmini doğum tarihim dündü alttan muayene etti daha hiç bir belirti yok dedi hafif kanamam olmuştu bir nstde ilk defa hafifte olsa sancı çıktı eve gönderdi boşuna suni vermeyelim biraz daha bekleyelim bebk sağlıklı dedi:)herkes dalga geçio manda yoğurdu mu yedin diye sanırım senin şu doğuramama meşhurluğun bana geçti
ben çok sıkıldım artık kızlar ya hayırlısıyla doğursamocak anneleri hep gününümü beklıyor ne
ben çok sıkıldım artık kızlar ya hayırlısıyla doğursamocak anneleri hep gününümü beklıyor ne
Cimcime yakinda dogum yaparsin o zamn sen..
Biraz daha skilin kizlar sonra skilmaya vakit kalmiyor:)
dün kontrole gitmiştim kızlar nst de 1 kez sancım çıkmış, o da bebeğimin hareket ettiği kısa bi süre içinde, çoğunda hareketsizdi. bugün tekrar gittim, ve bugün günüm doldu2-3 gündür kasılmaları hisseder oldum, denildiği gibi karnım taş gibi ve sivri, şişik oluyo. ağrılarım da oluyo ama düzenli değil ne yazık ki, zaten bana anlayamıycam gibi geliyo ya bu doğum sancılarını :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?