Doğuma Hazırlık OCAK ayında doğum yapacaklar nerdesiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
devletteki doktor benımde moralimi bozmuştu gecen hafta küçük bebek diye.bakalım benımkı nasıl doğcak

kızlar ben çok korkuyorum gün geçtikçe nasıl doğurcam diye psikolojim bozuldu valaya doğuramazsam..

Kizlar Merhaba cok kotu sartlarda 2 gun gecirdim.dun sabaha karsi 4 de kizimi dunyaya getirdim,butun sancim kactigi icin de suni sanciyla oldu dogumun tamami..cok zor Birsey allah sizlere de kolaylik versin..
Ocak annesi oldum:)idda yatti:)

yaa demek aldın bebeğini kucağına, ne güzell darısı başımıza inş. zor geçmesine üzüldüm ama bebeğini alınca kucağına hepsini unutmuşundur büyük ihtimalle. gözün aydın canım

nstde bi kez 90ı geçmiş bugun benım sancı. hadi hayırlısı:) kilosu gecen haftaya göre baya farketmiş bakalım nası doğcak

bnde kontrole gdiyorm bkalm ne oluck ne kadar olmus bnm bıdık nst ne alemde onu cok merak ediyorm.

Kizlar Merhaba cok kotu sartlarda 2 gun gecirdim.dun sabaha karsi 4 de kizimi dunyaya getirdim,butun sancim kactigi icin de suni sanciyla oldu dogumun tamami..cok zor Birsey allah sizlere de kolaylik versin..
Ocak annesi oldum:)idda yatti:)

aysssuuu tebrikler çok sevindim Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza:)))ben bugün gittim tahmini doğum tarihim dündü alttan muayene etti daha hiç bir belirti yok dedi hafif kanamam olmuştu bir nstde ilk defa hafifte olsa sancı çıktı eve gönderdi boşuna suni vermeyelim biraz daha bekleyelim bebk sağlıklı dedi:)herkes dalga geçio manda yoğurdu mu yedin diye sanırım senin şu doğuramama meşhurluğun bana geçti

canım senin ne zamandı beklenen doğum tarihi, kaç gün geçti

iyi dilekler için tskler kızlar . kucağıma kizimi aldığım an herşeyi unuttum desem yalan olur çünkü hala sancılarim var. zannediyorum ki suni sancıyı hızlı verdikleri için.kıvrım kıvrım kivir iyo beni sancılar.cand y allah sabır vers'n ne diyim:) korkan arkadaşlar da kor kmayin herkes benim gibi olacak değil.allah kolay doğum nasip etsin .

selamlar benim de beklenen son tarihim 1 şubat ama o tarihe kalacağını hiç sanmıyorum ilk kızım 37 haftalık doğmuştu bu kızım da öyle olursa 1 hafta ancak kaldı gibi bakalım hayırlısı

ben çok sıkıldım artık kızlar ya hayırlısıyla doğursam ocak anneleri hep gününümü beklıyor ne

ben çok sıkıldım artık kızlar ya hayırlısıyla doğursam ocak anneleri hep gününümü beklıyor ne

bugün hastanede gördüğüm herkesin günü gelmiş yada geçmiş nerdeyse bnmde nasip olursa çarşamba günü kızlar sezeryan olucak allahın izniyle bi bitseydi..

bugün doktora kontrole gittim ve sancım çıktı hatta bi ara 100 e çıktı dr kontrol dedi ve çatı muayenesi yaptı 1 cm açılma varmış korkmaya başladım doğum olur mu acaba ben sezeryan istiyorum ablam gelicek ufff stres oldum

Cimcime yakinda dogum yaparsin o zamn sen..
Biraz daha skilin kizlar sonra skilmaya vakit kalmiyor:)

ama ben hiç sancıyı hissetmiyorum adet ağrısı gibi ağrım biraz da kasılmalarım vardı Allah hepimize yardım etsinçok gerginim bu aralar sizlerde de var mı ?

dün kontrole gitmiştim kızlar nst de 1 kez sancım çıkmış, o da bebeğimin hareket ettiği kısa bi süre içinde, çoğunda hareketsizdi. bugün tekrar gittim, ve bugün günüm doldu 2-3 gündür kasılmaları hisseder oldum, denildiği gibi karnım taş gibi ve sivri, şişik oluyo. ağrılarım da oluyo ama düzenli değil ne yazık ki, zaten bana anlayamıycam gibi geliyo ya bu doğum sancılarını :18:

merhaba kızlar 37+3 üm şu anda 2 gün önce kasılmalarla hastaneye gittim nst de sancı çıktı ama açılmam yoktu doktor serum verdi durdurmak için şimdide pre par diye bi ilaç verdi 2 hafta daha dursun dedi benim gibi bu haftalarda ilaç kullanan var mı? bebeğimde hiç bi sorun yok niye kullanıyorum anlamadım yan etkisi de çok bana

aynen canım. benımde 2 gune doluyor

kızlar doğum sancısı anlaşılmayacak birşey değil muhakkak anlarsınız..
free blue bu haftada neden böyle bir ilaç veriyo ki doktorun doğum yapabilirsin gayet normal.cimcime sancılar kişiden kişiye değişebilir bu arada ben doğum yaptım 1 ocakta.
bende bel agrisi ve kasık agrisi ile gittim düzenli sancı yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…