kızlar doğum sancısı anlaşılmayacak birşey değil muhakkak anlarsınız..
free blue bu haftada neden böyle bir ilaç veriyo ki doktorun doğum yapabilirsin gayet normal.cimcime sancılar kişiden kişiye değişebilir bu arada ben doğum yaptım 1 ocakta.
bende bel agrisi ve kasık agrisi ile gittim düzenli sancı yoktu.
sammer canim cok sevindim yaa:):)
allah anali babali buyutsun ama ben seni gectim bir gun farkla:):)
kac kilo dogdu bebegin?benimki 2910 gr dogdu..
ben yaptım canım carsamba günü allahın izniyle spinal anestezi sezeryanla kızımı kucağıma aldm darısı doğum yapıcakların başına.
Doğum yapanlara gözünüz aydın diyeyim Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla doğurmayı bize de nasip etsin
Bende hala tık yok 40+2 olduk valla kızımla. Çok şükür bir sorunumuz yok doktorum da bekleme taraftarı. P.tesiye kadar doğarsa doğar doğmazsa salı günü yine kontrole gideceğim. Ama doktorum ne suni sancı ne de sezaryen gibi yöntemleri düşünmedi düşünmemesi de beni mutlu etti ona daha çok güvenmemi sağladı. Bakalım zaman ne gösterecek.
Ilk kizim 40+1 de dogmustu beklemek cok zor Allah sabir versin..
Cilcik cok sevindim canim ya Allah anali babali buyutsun:)
Bu arada sormasak Soyleyecegin yok ask olsun:)
Sammer canim gecmis olsun minigine..insallah yakinda tamamen gecer..
Bizimde Gobegimiz iltihapmiati,doktor yakti baya agladi kuzum ama gecti sukur Gobegimiz dustu ama yine de temkinli davranip yikamiyorum,deri parcalari var uzerinde hala..
Cilcik canim benim dikisler de tam geçmedi.dogrudur senin ilk çocuk sanırım zorlanırsin ikinci olunca o kadar zorlanmıyor insan..
Ya bu arada Fadiming doğurdu galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?