Doğuma Hazırlık OCAK ayında doğum yapacaklar nerdesiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ne güzel gözün aydın Allahım bir de ben kurtarsaydım psikolojisi yetiyor...Evet geçen gecede sancıyla gittim nstde hiçbişey çıkmadı şaka gibi

arkadaşlar 2 ocak sabah 5:30 da sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım asyasuya dan haber beklerken benim prensesim süpriz yaptı annesine rabbim sizleride kurtarsın inş. hayırlı doğumlar versin

sammer canim cok sevindim yaa:):)
allah anali babali buyutsun ama ben seni gectim bir gun farkla:):)
kac kilo dogdu bebegin?benimki 2910 gr dogdu..

ben yaptım canım carsamba günü allahın izniyle spinal anestezi sezeryanla kızımı kucağıma aldm darısı doğum yapıcakların başına.

Doğum yapanlara gözünüz aydın diyeyim Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla doğurmayı bize de nasip etsin
Bende hala tık yok 40+2 olduk valla kızımla. Çok şükür bir sorunumuz yok doktorum da bekleme taraftarı. P.tesiye kadar doğarsa doğar doğmazsa salı günü yine kontrole gideceğim. Ama doktorum ne suni sancı ne de sezaryen gibi yöntemleri düşünmedi düşünmemesi de beni mutlu etti ona daha çok güvenmemi sağladı. Bakalım zaman ne gösterecek.

sammer canim cok sevindim yaa:):)
allah anali babali buyutsun ama ben seni gectim bir gun farkla:):)
kac kilo dogdu bebegin?benimki 2910 gr dogdu..

teşekkür ederim canım senin bebişinde allah analı babalı büyütsün ömrü uzun bahtı güzel olsun inş. benim kısçem 2810 doğdu bak 100 gr öndesin :))) ve 48 cm idi şimdi sarılığımız var onla uğraşıyoruz 1 haftadır hastaneye gidiyoruz bu gün çok şükür inişe geçmiş 11.8 çıktı inş.kısa zamanda atlatırız sağlıkla kalın ...

Cilcik cok sevindim canim ya Allah anali babali buyutsun:)
Bu arada sormasak Soyleyecegin yok ask olsun:)
Sammer canim gecmis olsun minigine..insallah yakinda tamamen gecer..
Bizimde Gobegimiz iltihapmiati,doktor yakti baya agladi kuzum ama gecti sukur Gobegimiz dustu ama yine de temkinli davranip yikamiyorum,deri parcalari var uzerinde hala..

Ilk kizim 40+1 de dogmustu beklemek cok zor Allah sabir versin..

cok tsk ederm cnm ama foruma grecek vaktm bile yok şaftım kaydı resmen dikislerimin acısida gecmedi hala cok zor oluyo.

Cilcik canim benim dikisler de tam geçmedi.dogrudur senin ilk çocuk sanırım zorlanırsin ikinci olunca o kadar zorlanmıyor insan..
Ya bu arada Fadiming doğurdu galiba..

Yok canm normal oldum ben.4 dikiş var sen sezaryen oldun anlaşılan..tabi o cok zordur allah kolaylikversin..
Herkes bir turlu zorluk yaşıyor ışte,benim de dogumum cok zordu..

ölçümlerime göre bende 29 Ocakta dogum yapacagım ınsallah. çatı muayenem yapıldı ınsallah normal dogum olacak. doktorum sancın olursa hemen gel evde cekme dedı. bende sancıda gıtmek ıstemıom sezeryana almasın dıye sizlerin doktorları nasıl yonlendırıyoo. bide 2 gecedır sağ kasıgımda yıne sağ bacagıma dogeu ınen acımsı bır agrı var sızce bunlar yalancı sancımı arkadaslar.

Allah kurtarsın diablo,Yalancidir canim gerçek olsa evde duramazsin.ilk bebeğin mi olacak ınş.?
Benim dogum yaptığım yerde normal doguma öncelik veriyorlardi.heryeri bilemem tabi..

evet ilk bebegım ınsallah. uzun zamandır adet olmayınca adet sancısını bıle unutmusum :) 2-3 gundur karın agrım var ama bende yalancıdır dıye sesımı cıkarmıyorum. kız cocukları erken gelır derler ama benım kızdan hıc tık yok. her tuvalete gıttıgımde nısan geldımı dıye bakıyorum ama o da yok. sanrım son haftaya kadar gelmeyecek:)
çok sık tuvalete gıder oldum, bazen cok enerjık bazende cok bıtkın hıssedıorum sızdede oluyormu? artık egılıp kalkamaz durumdayım zorlanıyorum.
normal dgum ıstıyorum aılemde kımse yok sezeryan olan bıde korkuyorum sanırım amelıyattan doktorda sancın olunca hemen gel evde sancını bekleme bebek strese gırmesın dedı. mantıklı geldı ama bazı doktorlar kordon dolandı, bılmem ne oldu dıye sezeryana yonlendırıo korkuyprum. sızın doktorlar ne dıyor

merhaba cici anneler:) yok bebişim inmedi yok yoğuramadım derken 40+2de canım kızım ep.normal doğumla aramıza katıldı:) ne harika bir duyguymuş bu ya:) doğumum kolay oldu çok şükür plesenta çıkma kısmı zor oldu biraz.hemen kalktım ayağa dikişlerimde geçmek üzere bugün 8.gün.Allahım herkese kolay doğumlar iyi doktorlar nasip etsin ben doktorumdan çok memnun kaldım çınarlı hastanesindende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…