Amin canım,İnşaallah.
inş. canım hamiş kalırız.,benimde beklenmeyen tarih 16 ocak...!
bu ay ilk kez ovul.testi yaptım.dün ve bugün koyu şekilde 2. çizgiler çıktı.
inş. bebişlerimiz göbüşlerimize gelir.
slm kızlar benıde ekleyın gercı daha adet olmadım normalde aralıgın 26 sında olmam gerekıyordu hala tık yok test falan yapmadımda bekleyecegım adet olana kadar gercı bu ay adet olacakmısım gıbı hıc bır belırtıde yasamıyorum ama yınede beklıyorum adet olmayı artık heray hayal kırıklıgı yasamaktan bıktım
nasıl yapıyon canım o testi. bende istiyorum ama pek bilgim yok. seninki idrardamı yoksa tükürüklemi? banada anlatırsan çok sevinirim. gerçekten faydası oluyormu?
slm canım sen ne zamandır bebıs beklıyorsun
hadi canım hayırlısı inşallah hamilesindir. haberlerini mutlaka bekliyorum.
Geçen ay ilkk denememizi yaptık
11aylık evliyiz bebek düşünüyoruz geçen ay ilk tecrübemizdi . Bebek içinde baya umutluyuz ,
Fakat gebe kalmak için netten bi sürrü şey okudum yok ilişkiye girerken beline yastık koy ,yok bacaklarını dik kafam çok karışık hamilelik için yapılması gereken ön hazırlıkların olduğunu okuyunca kafam çok karıştı ?[/Q
arkadaşım şunları yapsan yeter. ilişkiden sonra 20-30 dakika yatakta yat.ayaklarında yüksekte kalsın. bu önemli. onun dışında pek birşey yok. inşallah bir an önce hamile kalırsın. ben 6 aydır deniyorum. nasip.bu arada yaşın kaç?
Slm kızlar bende 9ayı devirdim ve hala hamile kalamadım şimdi regl 2günündeyim ocak ayimda olur artık inşallah beklenen ama beklenmeyen tarih 27 ocak bir arkadaş dr gittiğini ve birşeyin yok dediklerini yazmış canım bende ilk 3ayimda bir dr gittim sadece smear testi yaptı ve bir yıl geçmeden başka birşey yapamayacağını söyleyip yolladı daha sonra kaşık ağrım olunca 6denememde tekrar başka bir dr gittim ve o dr iki ay çağırdı sonra hiç birşeyin yok boşa geliyorsun dedi ve geçen ay yeni bir dr buldum ve gidiyorum o dr allah razı olsun pko tanısı koydu hormonsal bozukluklar vardı ve geçen ay hormon için ilaç kullandım ve klomen+çatlama iğnesi oldum ama regl oldum ve dün kan verdim testler temiz çıktı şükür yine klomene başlıyorum yarın hayırlısı inşallah olur bu ay olmazsada canım sağolsun alıştım artık her ay hüsrana uğramaya:2::2:
Hıım bu arada ben rahim filmi çektirmedim canım ama inşallah gerekte kalmaz çünki çok korkuyorum
canım hormon değerlerin çokmu yüksek . kaç değerleri? rahim filmindende korkma.bende korkuyordum. bende kasılma olduğu için anestezi ile yapalım dedi bende kabul ettim. en kötü ihtimal öyle yaparsın. inşallah gerkte kalmaz canım.bu arada neredensin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?