ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

d_celebi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
71
0
36
Çanakkale
yeni yıla gireceğimiz son günlerimizi yaşıyoruz. eminim bu sene içerinde benim gibi deneyipte bebek sahibi olamayan bi sürü arkadaşım vardır. ama moralimizi bozmayalım.
Bu sene hepimize uğur getirecek inşallah. yılbaşında sakın dualarınızı eksik etmeyin.
hadi bakalım bu ay benim gibi anne olmak isteyenler bu köşemizde yazışalım.
bu arada benim olası adet tarihim 25 ocak. sizlerde yazın.veeeee bu süre içinde hamile kalanlar yada kaldığını hissedenlerde hamilelik belirtilerini yazsın.
sizleride bekliyorum. iyi şanslar...
1. adet tarihim 25 ocak
2. minik yaramaz 16 ocak
3. esra ersoy 27 ocak
4. heaven1 16 ocak
5. özlemnisandoğan 8 ocak
6. defnek 8 ocak
7. esma 22 3 ocak
8. emelmurat 18 ocak
9. elatuğba 31ocak
10. papaty 9 ocak
11. cimbom 33 18 ocak
12. atlanta 14 0cak
13. flzarda 6 ocak
14. ozlemk 9 ocak
15. mrv091010 19 ocak
16. izmit_1982 5 ocak
17. noree 12 ocak
18. a_d 27 ocak

Son düzenleme:
inş. canım hamiş kalırız.,benimde beklenmeyen tarih 16 ocak...!
bu ay ilk kez ovul.testi yaptım.dün ve bugün koyu şekilde 2. çizgiler çıktı.
inş. bebişlerimiz göbüşlerimize gelir.

slm kızlar benıde ekleyın gercı daha adet olmadım normalde aralıgın 26 sında olmam gerekıyordu hala tık yok test falan yapmadımda bekleyecegım adet olana kadar gercı bu ay adet olacakmısım gıbı hıc bır belırtıde yasamıyorum ama yınede beklıyorum adet olmayı artık heray hayal kırıklıgı yasamaktan bıktım

inş. canım hamiş kalırız.,benimde beklenmeyen tarih 16 ocak...!
bu ay ilk kez ovul.testi yaptım.dün ve bugün koyu şekilde 2. çizgiler çıktı.
inş. bebişlerimiz göbüşlerimize gelir.

nasıl yapıyon canım o testi. bende istiyorum ama pek bilgim yok. seninki idrardamı yoksa tükürüklemi? banada anlatırsan çok sevinirim. gerçekten faydası oluyormu?

ınsallah 2011 herkese ıstedıgını verır bızlerede bırer bebek ınsallah ya rabbım hayırlısı ıleeee

hadi canım hayırlısı inşallah hamilesindir. haberlerini mutlaka bekliyorum.

slm canım sen ne zamandır bebıs beklıyorsun

6-7 aydır deniyoruz. ama bakalım. doktora gittim ben. hormonlarıma baktılar,rahim filmi çektiler,eşimede baktılar.hiçbirşey yok. zamanı var diyorum. bide küçük yerdeyim. istediğim gibi doktor edinemedim açıkçası. sen canım. yenimi deniyorsunuz? kaç yaşındasın?

Geçen ay ilkk denememizi yaptık
11aylık evliyiz bebek düşünüyoruz geçen ay ilk tecrübemizdi . Bebek içinde baya umutluyuz ,
Fakat gebe kalmak için netten bi sürrü şey okudum yok ilişkiye girerken beline yastık koy ,yok bacaklarını dik kafam çok karışık hamilelik için yapılması gereken ön hazırlıkların olduğunu okuyunca kafam çok karıştı ?

Slm kızlar bende 9ayı devirdim ve hala hamile kalamadım şimdi regl 2günündeyim ocak ayimda olur artık inşallah beklenen ama beklenmeyen tarih 27 ocak bir arkadaş dr gittiğini ve birşeyin yok dediklerini yazmış canım bende ilk 3ayimda bir dr gittim sadece smear testi yaptı ve bir yıl geçmeden başka birşey yapamayacağını söyleyip yolladı daha sonra kaşık ağrım olunca 6denememde tekrar başka bir dr gittim ve o dr iki ay çağırdı sonra hiç birşeyin yok boşa geliyorsun dedi ve geçen ay yeni bir dr buldum ve gidiyorum o dr allah razı olsun pko tanısı koydu hormonsal bozukluklar vardı ve geçen ay hormon için ilaç kullandım ve klomen+çatlama iğnesi oldum ama regl oldum ve dün kan verdim testler temiz çıktı şükür yine klomene başlıyorum yarın hayırlısı inşallah olur bu ay olmazsada canım sağolsun alıştım artık her ay hüsrana uğramaya:2::2:

canım geçmiş olsun. bende kullanmıştım ilaç serophone. ama bende faydasını göremedim. ayrıca sonuçların güzel çıkması çok iyi. bende çok doktora gittim. hormonlarıma baktılar,rahim filmi çektiler,eşime baktılar bişey yok. sanada rahim filmi çektilermi? pko da bende yapısal olarak var demişti bi doktor. sonra başka bi gittiğimde yok dedi. o kadar gittiğim doktor arasında sadece bir tanesi var demişti. bende bilmiyorum açıkçası varmı yokmu. seninki nasıl tespit edildi? bu arada kaç yaşındasın? umarım bir an önce kavuşuruz bebişimize.

Şöyle başlıyım canım ben 20 yaşındayim ve inanırmısin o kadar çok araştırıyorum ki eşim bana senin dr gitmene gerek yok artık herşeyi anlıyorsun sen diyor ya canım bak pko polikistik over yani over de kist demek over de yumurtalık demek yani senin anlayacağın yumurtalıklarımda kist çıktı ve canım adet ağrısı hormon bozuklukların varsa bu pko belirtisi oluyormuş yani her dr açıkça anlatmıyor bunları

Hıım bu arada ben rahim filmi çektirmedim canım ama inşallah gerekte kalmaz çünki çok korkuyorum

canım hormon değerlerin çokmu yüksek . kaç değerleri? rahim filmindende korkma.bende korkuyordum. bende kasılma olduğu için anestezi ile yapalım dedi bende kabul ettim. en kötü ihtimal öyle yaparsın. inşallah gerkte kalmaz canım.bu arada neredensin?

Tsh 5.4çıktı prolaktin 32.69çıktı geçen ay bu ayda tsh 2.60 prolaktin 4.5çıktı canım
Ay inşallah rahim filmine gerek kalmaz ama ben pelvic usg çekindim geçtiğimiz ay rahim kalınlığına vs... Baktılar birde yumurtalıklara filan yani böyle ışte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…