ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

hala hastalanmamanın nedeni ne acaba bi doktora göründün mü canım.inşallah bu ay alırız güzel haberleri

Meraba canım bu ay nasıl gidiyor çalışmalar benim beklenen regılım 1 ay sonunda geldi ve bugün uyandıgımda hastalanmiştım biryandan sevindim bir taraftanda üzüldüm yine yok diye sende durumlar nasıl

Meraba canım bu ay nasıl gidiyor çalışmalar benim beklenen regılım 1 ay sonunda geldi ve bugün uyandıgımda hastalanmiştım biryandan sevindim bir taraftanda üzüldüm yine yok diye sende durumlar nasıl

meraba canım.baya bir gecikti senin hastalığın bu ay.valla bu ayda denemeler yaptık ama sanırım gene olmadı çünkü karnım falan ağrıyor,kasıklarım batıyo arada. benimde geçen ay geciktiği için hastalığım bu ay kaçında hastalancam hiç bilemiyorum.ama nedense bu ay hiç ümidim yok.ama genede diyorum allahtan ümit kesilmez.inşallah en kısa sürede bizde burdan mutluluğumuzu paylaşabiliriz.

İnşallah canım bizde bizim gibi bekleyenler de en kısa zamanda o mutlulugu tadarız inşallah

İnşallah canım bizde bizim gibi bekleyenler de en kısa zamanda o mutlulugu tadarız inşallah

inşallah canım bizde bunları söyletecez bu ay hamilelere bizde katılırız umarım

inşallah canım benim ya.ama nedense bu ay içimde hiç acaba mı diye bi kuşku bile yok.gene yok sanırım :)

konunun sohbet içerikli olması sebebiyle
genel gebelik başlığı altına taşıyorum
bütün sohbet başlıkları bi arada olsun diye
uzun zamandır gebelik başlığı editorsüz olduğu için biraz
karışıklıklar olmuş
ufak tefek düzeltmeleri hoş göreceğinizi umarak
keyifli paylaşımlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…