ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

Merhaba kızlarr...

Öncelikle allah herkesinde benimde gönlümüze göre versin inş...Bendede polikistik over sendromu var ve dolayısıyla adet düzensizliğim var..Buda yumurtalarımın gelişmesine engel oluyor ve 3 aydır klomen kullanıyorum doktor kontrolünde, bu ay klomenim bitti ve çatlatma iğnesine gerek kalmadı dedi doktorum bakalım 8 ocak adet tarihim bakalım inş. gelmezde bende şu çift çizgiyi görebilirim artık...

slm bende uc yıllık evlıyım pukoluyum rahım fılmı falan tedavıler gordum olmadı amelıyat bıle oldum en son gecenlerde rahım fılmı cektırdım doktor hersey yolunda kendılıgınden olur dedı ıkı aydır denıyoruz gecen ay olmadı bu ayda adetım gecıktı aksam test yaptım yok bır sey normale adet olacagım zmaan kasıklarım ızlerım cok agrırıdı bu ay bunların hıcbırı yok sadece goguslerım coook agrıyor cok dolgunluk hıssedıyorum artık aet belırtılerım bıle degısıyor mu ne normalde 26 aralık aet tarıhım ve son bır yıldır nerdeyse duzenlı adet gorurum ama hala olmadı hayırlısı ınsallah

Geç döllenme olabilir canım sen istersen kan testi yaptır yarın yada bekleye bilirsen birkaç gün sonra tekrar idrar testi yap ve inşallah güzel haberini alirsin canım haberini bekliyorum

evet canım tesekkurler cok guzel dusunuyorsun bende hamile kalmak istiyorum am olmuyor olas adetim 8 ocak bekliyorum allah sanada sabır versin banada:26:

Arkadaşlar hepimizin adet tarihini ilk sayfama yazdım. Ordan bakabilirsiniz. Yanlış yada eksik olan varsa söyleyin. Mutlaka düzeltirim. Hepimize yeni yılda mutlu mutlu haberler diliyorum.

Sağol canım listen hayırlı olsun inşallah hepimize de hayırlı olur gerçi benim girdiğim listelerin hatti hesabı yok ama inşallah bu son listem olur ve bundan sonra hepimiz hamile listesi yaparız

bende geldıım benide ekleyin kızlarr 18 ocak ama inşşş olmam bool bebişli bi ay diliyrm güsel haberler verelim

herkese sağlıklı mutlu huzurlu ve bebişli bir yıl diliyorum arkadaşlar... yeni yılınız kutlu olsunnnnn

ben hızlı bir griş yapmış olucam.idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.sonra bu gün kan tahlilinden sonra yeni anne adayıyım.çok şükür.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

10.papaty 9 ocak

ben hızlı bir griş yapmış olucam.idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.sonra bu gün kan tahlilinden sonra yeni anne adayıyım.çok şükür.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

tebrik ederm cnm bencede baya hızlı giriş yaptın ne güsel bu günlerin keyfini cıkarr yenıyıl hediyeniz bebişinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…