ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

ben hızlı bir griş yapmış olucam.idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.sonra bu gün kan tahlilinden sonra yeni anne adayıyım.çok şükür.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

canım çok sevindim senin adına. hadi bakalım darısı bizim başımıza. listemizde uğurlu geldi bu arada

üzme canım kendini. bu ay inşallah. ekledim senide. hamilelik belirtileri hissedersen yaz bize mutlu haberlerinide bekliyoruz.

bu ay sanki çok belirti var gibiydi ama şunu anladım ilk defa yapmaya başlayan herkes bir sürü belirti yaşıyomuş hissediyor ama bu sefer daha rahat olucam haber ederim inşallah

kendimizi dinlemeyelım bu ay rahatlayalımkı hormonlarda daha ii çalışsın bi yerde okudum kafanıza takmayın demekle olmuyo iştee kader kısmett bakalımm 2011 bebişle dolsuunn

kendimizi dinlemeyelım bu ay rahatlayalımkı hormonlarda daha ii çalışsın bi yerde okudum kafanıza takmayın demekle olmuyo iştee kader kısmett bakalımm 2011 bebişle dolsuunn

bence emelcim düşünmeyelim bu ay 10 gün öncesinden test yapmaya başlamıştım bu sfer 3 gün öncesinden deniyecem büyük bir gelişme benim için

bence emelcim düşünmeyelim bu ay 10 gün öncesinden test yapmaya başlamıştım bu sfer 3 gün öncesinden deniyecem büyük bir gelişme benim için

düşünmeyelim bencede benim kuzenim hiç hamılelık falan düşünmüyodu kaza diylar ya (sinir olurumda bu lafa) aynen öyle oldu onun için atalım biraz kafalardan inşşş fazla bekletmez bizleri

arkadaşlar hepinizin yeni yılı çok çok kutlu olsun. 2011 yılı hepimize sağlık,huzur,mutluluk veeeee birde bebiş getirsin. hepimizin duaları kabul olsun.amin.

herkese günaydın kızlar. umarım 2011 bıze saglıklı,mutlu,huzur getirir. ee bide bebek getirse iyi olur.
benımki de 18 ocak

Merhabalar. Bu ay foruma katılıp katılmama konusunda çok kararsızdım, ama sanırım sizlerle paylaşarak bu süreci yaşamak daha eğlenceli. Beni de ekler misiniz.. 14 Ocak.

Merhabalar. Bu ay foruma katılıp katılmama konusunda çok kararsızdım, ama sanırım sizlerle paylaşarak bu süreci yaşamak daha eğlenceli. Beni de ekler misiniz.. 14 Ocak.

gel tabi yaaa ya insan paylaşmayınca rahatlayamıyor offff karnım fena ağrıyooooo

bizde en kısa zamanda bebiş istiyoruz
ama ben bir yandan da korkuyorum.. çok isterken bi anda korku basladı bende, vajinismus tedavisi psikolojik tedavi derken yoruldum mu acaba... ne önerirsiniz ya da ne dersiniz bana arkadaslar

bizde en kısa zamanda bebiş istiyoruz
ama ben bir yandan da korkuyorum.. çok isterken bi anda korku basladı bende, vajinismus tedavisi psikolojik tedavi derken yoruldum mu acaba... ne önerirsiniz ya da ne dersiniz bana arkadaslar

arkadaşım vajinismus sorunu bendede vardı. biz kendimiz çözdük olayı. sen nasılsın? tedavinin faydası oldumu? şimdi rahatmısın? bebek içinde hiç acele etme. yaşın kaç bilmiyorum ama zamana bırak. zaten tamamen hazırım dediğin nokta yok aslında. bende istememe rağmen korkuyorum. nasıl olacak diye. onun sorumluluğunu almak zor tabi. yorulacaksın,yıpranacaksın. ama olsun kucağına aldınmı bunların hepsini unutursun. anne olan arkadaşlarım ne kadar yourucu olsada çocuk bambaşka birşey diyolar. bu kadar anne aynı şeyi söylediğine göre bence haklılık payı vardır. o yüzden korkuya yer verme sadece zamana bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…