ben hızlı bir griş yapmış olucam.idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.sonra bu gün kan tahlilinden sonra yeni anne adayıyım.çok şükür.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
10.papaty 9 ocak
üzme canım kendini. bu ay inşallah. ekledim senide. hamilelik belirtileri hissedersen yaz bize mutlu haberlerinide bekliyoruz.
kendimizi dinlemeyelım bu ay rahatlayalımkı hormonlarda daha ii çalışsın bi yerde okudum kafanıza takmayındemekle olmuyo iştee kader kısmett bakalımm 2011 bebişle dolsuunn
bence emelcim düşünmeyelim bu ay 10 gün öncesinden test yapmaya başlamıştım bu sfer 3 gün öncesinden deniyecem büyük bir gelişme benim için
Merhabalar. Bu ay foruma katılıp katılmama konusunda çok kararsızdım, ama sanırım sizlerle paylaşarak bu süreci yaşamak daha eğlenceli. Beni de ekler misiniz.. 14 Ocak.
herkese günaydın kızlar. umarım 2011 bıze saglıklı,mutlu,huzur getirir. ee bide bebek getirse iyi olur.
benımki de 18 ocak
Merhabalar. Bu ay foruma katılıp katılmama konusunda çok kararsızdım, ama sanırım sizlerle paylaşarak bu süreci yaşamak daha eğlenceli. Beni de ekler misiniz.. 14 Ocak.
gel tabi yaaa ya insan paylaşmayınca rahatlayamıyor offff karnım fena ağrıyooooo
canım çok güzel söyledin. paylaşınca gerçekten daha güzel oluyo. hayırdır karnın neden ağrıyo. varmı bişeyler?
canım ne güzel dilemişsin. umarım dediğin gibi olur. ekledim seni.
bizde en kısa zamanda bebiş istiyoruz
ama ben bir yandan da korkuyorum.. çok isterken bi anda korku basladı bende, vajinismus tedavisi psikolojik tedavi derken yoruldum mu acaba... ne önerirsiniz ya da ne dersiniz bana arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?