sorma canım ya her lavobaya gittiğimde regli olcakmışım gibi geliyor.inşallah hamileyizdir ya.kan testi ne zaman yaptırcaksın
Canım paartesi test yapacam oda negatif çıkarsa kan tahlii yapmam heralde reglm gecikmiş derim ve umutlarım suya düşer heralde sen nezaman yapıcaksın
meraba canım bende sizdenim benide ekleyin ama olmuyoki her ay hüsranla bitiyor
bu şekilde beklemesi daha zor regl olmuyorsun ama hamile oldugunuda bilmiyorsun napacagını şaşırıyor insan
Umarım o duyguyu bizde yaşarız eşim olsada olur olmasada diyordu ama regl olmayınca çok heyecenlandı ve negatif olunca üzüldü dün durup durup bakıyordu teste çünkü
kan testi de negatif olursa kötü olurum buyuzden korkuyorum kan tahlilinden
arkadaşlar evde yapılan testlerden sağlıklı sonuç almak için bir hafta kadar beklemelisiniz. ilk günlerde güvenilir sonuç vermez. ben üç kez hamileik yaşadım üçünde de 8. günden sonra test pozitif çıktı. ilk günlerde yaptığımda negatif çıkmıştı. eğer belli belirsiz bir çizgi ise kesin hamilelik vardır. umarım hayırlı haberler ulaştırırsınız. Bol şanslar...
canım hasta olmadım 5gün oldu geçeli ama testte negatif çıkıyor umarım 10gün sonra pozitif çıkar çünkü böyle beklemek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?