ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

sorma canım ya her lavobaya gittiğimde regli olcakmışım gibi geliyor.inşallah hamileyizdir ya.kan testi ne zaman yaptırcaksın

Canım paartesi test yapacam oda negatif çıkarsa kan tahlii yapmam heralde reglm gecikmiş derim ve umutlarım suya düşer heralde sen nezaman yapıcaksın

kimse yok mu arkadaşlar bu şekilde olupta hamile kalan yada test için kaçgün geçmesi lazım ki belli olsun fikir verin

Canım paartesi test yapacam oda negatif çıkarsa kan tahlii yapmam heralde reglm gecikmiş derim ve umutlarım suya düşer heralde sen nezaman yapıcaksın

bende pazar falan yapayım diyorum test negatif çıkarsa bide kan tahlili yaptırırım çünkü bazı kişilerde evdeki testlerde çıkmıyor bbi kaç kişinin okudum öyle.kandada negatif çıkarsa bi doktora giderim belki bir problem vardır diye.

bu şekilde beklemesi daha zor regl olmuyorsun ama hamile oldugunuda bilmiyorsun napacagını şaşırıyor insan

bu şekilde beklemesi daha zor regl olmuyorsun ama hamile oldugunuda bilmiyorsun napacagını şaşırıyor insan

evet cnm ya.başım ağrıyor ilaç falanda alamıyorum.ya hamileysem diye.belirsizlik çok kötü

Umarım o duyguyu bizde yaşarız eşim olsada olur olmasada diyordu ama regl olmayınca çok heyecenlandı ve negatif olunca üzüldü dün durup durup bakıyordu teste çünkü

Umarım o duyguyu bizde yaşarız eşim olsada olur olmasada diyordu ama regl olmayınca çok heyecenlandı ve negatif olunca üzüldü dün durup durup bakıyordu teste çünkü

inşallah cnaım ya Allah isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın. kan testi yaptıralım cnm biz pazartesiye kadar regl olmazsak.

2 gün gecikince baya umutlanmıştım ama bu ay da olmadı yine...bakalım önümüzdeki aylara bakıcaz artık...

arkadaşlar evde yapılan testlerden sağlıklı sonuç almak için bir hafta kadar beklemelisiniz. ilk günlerde güvenilir sonuç vermez. ben üç kez hamileik yaşadım üçünde de 8. günden sonra test pozitif çıktı. ilk günlerde yaptığımda negatif çıkmıştı. eğer belli belirsiz bir çizgi ise kesin hamilelik vardır. umarım hayırlı haberler ulaştırırsınız. Bol şanslar...

canım hasta olmadım 5gün oldu geçeli ama testte negatif çıkıyor umarım 10gün sonra pozitif çıkar çünkü böyle beklemek zor

canım hasta olmadım 5gün oldu geçeli ama testte negatif çıkıyor umarım 10gün sonra pozitif çıkar çünkü böyle beklemek zor

Bende daha hastalanmadım canım.benimde negatif çıktı test. moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…