İnan canım var mı diye çok merak ediyorum ama ya olmazsa diyincede ümitlerim gidiyo buyüzden biraz daha bekleyelim bakalım nolacakumarım canım ya.eşimde kan testi yaptıralım diyo ama ondada negatif çıkçak diye korkuyorum.
İnan canım var mı diye çok merak ediyorum ama ya olmazsa diyincede ümitlerim gidiyo buyüzden biraz daha bekleyelim bakalım nolacak
canım hasta olmadım 5gün oldu geçeli ama testte negatif çıkıyor umarım 10gün sonra pozitif çıkar çünkü böyle beklemek zor
canım bu kadar takma kafana stres yapma bu çok önemli her zaman olumlu düşün . biraz daha bekle eğer sabırsızlanıyorsan kan testi yaptır. orda kesin belli olur.
Çok fazla takmıyorum sadece regl olmadım ya buüzden varsada çıksın hani
hepinize merhaba arkadaşlar.bu mutluluğu bir gün ben deburdan paylaşacak mıyım diye düşünürken, hayallerim gerçek oldu.az önce evde yaptığım ucuz testlerle hamile oldğumu öğrendim.bugün adetimin 34. günüydü. normalde 30 günde 1 olurum.7-8 aylık bir deneme sonucu başarabildikkk
ALLAHIM HER KADINA BU DUYGUYU YAŞATSIN.
belirsizlik beni deli edicek ya birşey varsa biran önce çıksın yoksada regl olayım istiyorum ...
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.darısı bizim başımıza olsun.benimde adetimden 7 gün geçti kan testi yaptırdım ama negatif malesef
ben de son 7-8 ayda bi tomar test yaptım ama şunu anladım ki üstüne düşünce olmuyo.ben u ay hiç üstüne düşmedim.gezdim, alışveriş yaptım.hatta dün bile eşime hadi alışverişe gidelim diyordum ama o istemedi.düşün adetim geçti ama ben test yapmayıbile düşünüyorum.sonra kızdım eşime.arkadaş eczacı ona gittim konuşurken yapalım bakalım bi test dedi ve sonuç pozitiff.
SAKIN ONA ODAKLANMAYIN.PSİKOLOJİ OLUMLU OLSUN.ALLAH TEZ ZAMANDA DA İSTEYEN HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.SENİN DE CNM.
İnan canım var mı diye çok merak ediyorum ama ya olmazsa diyincede ümitlerim gidiyo buyüzden biraz daha bekleyelim bakalım nolacak
hepinize merhaba arkadaşlar.bu mutluluğu bir gün ben deburdan paylaşacak mıyım diye düşünürken, hayallerim gerçek oldu.az önce evde yaptığım ucuz testlerle hamile oldğumu öğrendim.bugün adetimin 34. günüydü. normalde 30 günde 1 olurum.7-8 aylık bir deneme sonucu başarabildikkk
ALLAHIM HER KADINA BU DUYGUYU YAŞATSIN.
varmı canım olumlu bir gelişme.ben malesef bu sabah regl oldum.[/QUOTEBuara pek internete giremedim canım bu yüzden geç okuyabildim hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay olur inşallah.Ben hala olmadım iki gün damla şeklinde pembemsi kan geldi tek seferlik başka birşey olmadı reglda olmadım bekliyorum böyle bakalım
varmı canım olumlu bir gelişme.ben malesef bu sabah regl oldum.[/QUOTEBuara pek internete giremedim canım bu yüzden geç okuyabildim hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay olur inşallah.Ben hala olmadım iki gün damla şeklinde pembemsi kan geldi tek seferlik başka birşey olmadı reglda olmadım bekliyorum böyle bakalım
inşallah yerleşme kanamasıdır canım.kan tahlili yaptırdın mı
inşallah yerleşme kanamasıdır canım.kan tahlili yaptırdın mı
yok canım kan tahlili yapmadım test yaptım tek çizgi bukadarda uzun olmaz heralde yerleşme bu ay yok sanırım ama neden regl gecikti anlamadım halada olmadım çünkü
yok canım kan tahlili yapmadım test yaptım tek çizgi bukadarda uzun olmaz heralde yerleşme bu ay yok sanırım ama neden regl gecikti anlamadım halada olmadım çünkü
bazen idrarda çıkmıyobiliyomuş canım.sen bence kan tahlili yaptır.
bazen idrarda çıkmıyobiliyomuş canım.sen bence kan tahlili yaptır.
bu haftada bi kalsın baktım testte tekrar çıkmadı kan tahlili yaparım ozaman
bu haftada bi kalsın baktım testte tekrar çıkmadı kan tahlili yaparım ozaman
canım benim ya inşallah bebiş vardır.kendini göstermekte nazlanıyordur.iyi sabırlısın valla ben olsam şimdiye kadar 50 kere yaptırmıştım kan tahlili
canım benim ya inşallah bebiş vardır.kendini göstermekte nazlanıyordur.iyi sabırlısın valla ben olsam şimdiye kadar 50 kere yaptırmıştım kan tahlili
canım yarın gebelik testi tekrar yapıcam çıkmazsa kan testi için gidicem bende merak ediyorum çünkü kaçgündür gögüslerim felaket agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?