ocak ayında hamile kalmak isteyenler buluşalım

umarım canım ya.eşimde kan testi yaptıralım diyo ama ondada negatif çıkçak diye korkuyorum.
İnan canım var mı diye çok merak ediyorum ama ya olmazsa diyincede ümitlerim gidiyo buyüzden biraz daha bekleyelim bakalım nolacak

İnan canım var mı diye çok merak ediyorum ama ya olmazsa diyincede ümitlerim gidiyo buyüzden biraz daha bekleyelim bakalım nolacak

bu hafta sonuna kadar sabretmeye çalışıcam ama bende çok merak ediyorum gerçekten.yoksada hayırlısı olsun napayım diyorum.

canım hasta olmadım 5gün oldu geçeli ama testte negatif çıkıyor umarım 10gün sonra pozitif çıkar çünkü böyle beklemek zor

canım bu kadar takma kafana stres yapma bu çok önemli her zaman olumlu düşün . biraz daha bekle eğer sabırsızlanıyorsan kan testi yaptır. orda kesin belli olur.

hepinize merhaba arkadaşlar.bu mutluluğu bir gün ben deburdan paylaşacak mıyım diye düşünürken, hayallerim gerçek oldu.az önce evde yaptığım ucuz testlerle hamile oldğumu öğrendim.bugün adetimin 34. günüydü. normalde 30 günde 1 olurum.7-8 aylık bir deneme sonucu başarabildikkk
ALLAHIM HER KADINA BU DUYGUYU YAŞATSIN.

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.darısı bizim başımıza olsun.benimde adetimden 7 gün geçti kan testi yaptırdım ama negatif malesef

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah.darısı bizim başımıza olsun.benimde adetimden 7 gün geçti kan testi yaptırdım ama negatif malesef

ben de son 7-8 ayda bi tomar test yaptım ama şunu anladım ki üstüne düşünce olmuyo.ben u ay hiç üstüne düşmedim.gezdim, alışveriş yaptım.hatta dün bile eşime hadi alışverişe gidelim diyordum ama o istemedi.düşün adetim geçti ama ben test yapmayıbile düşünüyorum.sonra kızdım eşime.arkadaş eczacı ona gittim konuşurken yapalım bakalım bi test dedi ve sonuç pozitiff.
SAKIN ONA ODAKLANMAYIN.PSİKOLOJİ OLUMLU OLSUN.ALLAH TEZ ZAMANDA DA İSTEYEN HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.SENİN DE CNM.

hayırlı olsun canım benim.bu ayda olmadı zaten az önce regl oldum

Canım tebrikederim darısı tüm hamile kalmak isteyenlere olsun

Merhaba 2 gündür kimse uğramamış buraya ama ben yinede yazayım. benim sat 21 ocak ve son 3 aydır 26 gün periyod. şaş kaza oldu ama bilmiyorum tutarmı? tutarsa çooooook sevinicem tutmazsa da kısmet değilmiş diycem. Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…