- 6 Kasım 2015
- 153
- 111
- 23
- 32
Ultrasondan ultrasona değişebiliyor ama baya varmış arası dediğine göre doktorun. Bi doktora daha görün istersenSelam. Arkadaslar ben 13 haftalik hamileyim. Doktorumu değiştirdim yeni doktorum benim 13 haftalık hamile olduğumu söyledi eski doktorum ise 11 haftalık olduğunu söylemişti sizce hangisi doğrudur böyle karışıklık olabiliyor mu
Son adet tarihine göre hesapladığında kaç haftalık çıkıyor?Selam. Arkadaslar ben 13 haftalik hamileyim. Doktorumu değiştirdim yeni doktorum benim 13 haftalık hamile olduğumu söyledi eski doktorum ise 11 haftalık olduğunu söylemişti sizce hangisi doğrudur böyle karışıklık olabiliyor mu
İnternetten iki kitap sipariş ettim henüz elime ulaşmadı. Beğenirsem haber veririm :)merhaba okumak istiyorum ama maalesef daha başlayamadım. Okuyup önerdiğiniz varsa bende başlıcam inşaallah :)
Her iki doktoruna da aynı zamanlarda mı gittin yoksa aradan hafta geçti mi?Selam. Arkadaslar ben 13 haftalik hamileyim. Doktorumu değiştirdim yeni doktorum benim 13 haftalık hamile olduğumu söyledi eski doktorum ise 11 haftalık olduğunu söylemişti sizce hangisi doğrudur böyle karışıklık olabiliyor mu
evet cnm bugun gttım ultrasonda ölçmler normal cıktı cok sukur kan sonucu uc gun sonra cıkcakKızlar nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor. Topiğin sahibibrnh sen nasılsın seninle ben hemen hemen aynıyız ikili test için gittin mi doktora?
Çok sevindim canm bende salı gününe aldım randevumu bakalım nasıl olacak. Kan sonuçların çıktığında haber verirsin dimi merak ediyorumevet cnm bugun gttım ultrasonda ölçmler normal cıktı cok sukur kan sonucu uc gun sonra cıkcak
tabı cnm verrım bu arada cınsıyet tahmını de yaptı buyuk ıhtımalle erkek dedıÇok sevindim canm bende salı gününe aldım randevumu bakalım nasıl olacak. Kan sonuçların çıktığında haber verirsin dimi merak ediyorum
Hadi ya ben yanlış hatırlamıyorsam kız olmasını daha çok istiyordun. Bende kızım olmasını istiyorum ama içime erkek olacakmış gibi geliyor hayırlısı olsun tabikide sağlıklı olsunlardatabı cnm verrım bu arada cınsıyet tahmını de yaptı buyuk ıhtımalle erkek dedı
saglıklı olsun kızz ı ıstıodm ama hep basından berı oglum olck dıodum ve dogruda cıktıHadi ya ben yanlış hatırlamıyorsam kız olmasını daha çok istiyordun. Bende kızım olmasını istiyorum ama içime erkek olacakmış gibi geliyor hayırlısı olsun tabikide sağlıklı olsunlarda
Ben kilolu kaldim , göbek nerden baksan 4 aylik hamileymisim gibi duruyorBende direk göbek yaptı. Rahim büyümesinin etkiside var tabi. Birde göğüsler. Sizdede aynı etki var mı?
Kandan vitamin değerlerine toxoplazma değerine bakıyorlar idrarda ise enfeksiyon var mı gibi şeyler: tabi doktorun ekstra şeylerde istemiş olabilir. Sıradan rutin bir tarama bu. Sendeki gibi gecikmeler olabiliyor herkesin yumurtlama zamanı aynı olacak diye birşey yok. Bebişin sağlıklı olsun önemli olan o.Merhaba bende bugün Dr randevuma gittim , 9+2 saniyordum geç yumurtlama olmuş 8+2 dedi , nasil hesapliyorlar bunu bir önceki gidisimde birşey dememisti? 11 ocakti son adetim artik 19 ocak olarak soyleyecegiz dedi...birde bugün kan ve idrar testi yaptirdim o testlerin sonucunda ne cikiyor? İlk hamileligim hic bilgim yok
Amin inşallah sağol :)Kandan vitamin değerlerine toxoplazma değerine bakıyorlar idrarda ise enfeksiyon var mı gibi şeyler: tabi doktorun ekstra şeylerde istemiş olabilir. Sıradan rutin bir tarama bu. Sendeki gibi gecikmeler olabiliyor herkesin yumurtlama zamanı aynı olacak diye birşey yok. Bebişin sağlıklı olsun önemli olan o.
Bende çarşamba günü sonuçlarımı aldım benimkilerde güzel çıktı çok şükür ultrasondada herşey yolundaydı bana %85 kız dedi kemik yapısına göre. Ne güzel senin kesinleşmiş benim yine de ihtimal olduğu için hiç birşey alamıyorum. Sen oğluna bişeyler almaya başladın mı ya da oda yapmayı düşünüyor musun?tubisimben canım nasılsıınn kan sonucum normal cıktı cok şükür dun kontrolumuz vardı ucuncu ayı bıtrdıkk sukurler olsun sag salım pipi yi gördük oglum olcak ınsallah
dun ılk takımımızı esımle aldık heveslendıkk eveett tasınmayı bıle dusunuyorum ev arıyoruzz suan daha genıs ferah bı eve gecmek ıcın ayrıca bebısımıze oda hazırlamak ıcın ınsallahh öyle kaba esyalar almak ıstemıormm cocuklar cabuk buyuyo kucuk besık falan alcamm mobılya almamBende çarşamba günü sonuçlarımı aldım benimkilerde güzel çıktı çok şükür ultrasondada herşey yolundaydı bana %85 kız dedi kemik yapısına göre. Ne güzel senin kesinleşmiş benim yine de ihtimal olduğu için hiç birşey alamıyorum. Sen oğluna bişeyler almaya başladın mı ya da oda yapmayı düşünüyor musun?
İyi günlerde kullansın cicilerinidun ılk takımımızı esımle aldık heveslendıkk eveett tasınmayı bıle dusunuyorum ev arıyoruzz suan daha genıs ferah bı eve gecmek ıcın ayrıca bebısımıze oda hazırlamak ıcın ınsallahh öyle kaba esyalar almak ıstemıormm cocuklar cabuk buyuyo kucuk besık falan alcamm mobılya almam
zatenn bebeıkler sımdı kucuk olucak besık alsann bıle yanında yatıcakk hepp sımdılık öyle bısey almana gerek yok bence bır bucuk sene sonra oda buyumus olck ınsallah o zaman ona göre seyler alırsınnnİyi günlerde kullansın cicileriniBende oda konusunda kararsızım 1,5 yıl sonra iş durumundan zorunlu şehir değişikliği yapmamız gerekecek bu evimiz geniş ama taşınacağımız ev nasıl olacak bilmiyorum Şimdiki evimde de bir odam neredeyse boş ona oda olsun istiyorum böyle kararsızım yani
Mantıklı olan senin dediğin tabi ben dayanabilirsemzatenn bebeıkler sımdı kucuk olucak besık alsann bıle yanında yatıcakk hepp sımdılık öyle bısey almana gerek yok bence bır bucuk sene sonra oda buyumus olck ınsallah o zaman ona göre seyler alırsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?