ocak ayında hamıle oldugunu öğrenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi brnh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar napiosunuz
Selam kizlarrr insulin direncim oldugu icin benim gebelik sekeri riskim yuksekti bastan tedbir almak icin bugun diyetisyene gittim.. En sevdigim sey meyve ve dondurmalar kisitlandi.. Oyle dolu bi liste var ki elimde bunlarin hepsini nasil yiyecegim bilmiyorum.. Butun hepsini yemelisin dedi

yavas yavas yersınn cnmmm sende bendee bırseyıyıyoorm burnumdan gelıyorr artıkk az önce yedım yanı normal bır ınsan doyar tıka basa 15 dk oldu he daha suann karnım aclıktan delınıyomuss gbı yanı anlayamıyorumm

Hehehe genelde ben de istahliyim ya fil gibi olmaktan korkuyorum :) Sut cok tok tutuyo yumurta da tavsiye ederim hem zaten gunde 1lt sut yada yogurt yemeliymisiz ne kadar da cokkkk :))

Hehehe genelde ben de istahliyim ya fil gibi olmaktan korkuyorum :) Sut cok tok tutuyo yumurta da tavsiye ederim hem zaten gunde 1lt sut yada yogurt yemeliymisiz ne kadar da cokkkk :))
ayy kız sorma bn uc gundur kendımde degılım ıstahım cok acıktı uc gundur perısan oldum bırsey yıyemedım mıdem hem ac gbı hemde mıdem kalkık gbıı olduu iştahım gttı tiksndm öğür öğür anca smdı yıyorum

Ayyy bulantin mi basladi..
Benim de henuz yok ama 6. 7.haftada baslar diyor herkes p.tesi itibari ile 6hafta bitiyo ben de katilabilirim bulantili kervana Allah kolaylik versin cnm

Ayyy bulantin mi basladi..
Benim de henuz yok ama 6. 7.haftada baslar diyor herkes p.tesi itibari ile 6hafta bitiyo ben de katilabilirim bulantili kervana Allah kolaylik versin cnm
bööyle tam bulantı gbı degılde mıdem kalkıo gbı yanıı tiksinmem de basladı gunde ıkı demlık cay ıcen ben cay ıcemıorm o derece agzımın tadıda degıstı yıormm ama ısteyerek degıl tuhafm yanı iştahım sıfır ama karnım deli gbi aç oluo napcmı sasırıyorum

Slm kızlar. Mide bulantısı bendede var ama çok şükür yiyorum kilo almaktan korkuyorum fil gibi olucam. 58 le başladım bakalım eylüle Nasıl olurum :) bugün turşuya boğuldum resmen

Slm kızlar. Mide bulantısı bendede var ama çok şükür yiyorum kilo almaktan korkuyorum fil gibi olucam. 58 le başladım bakalım eylüle Nasıl olurum :) bugün turşuya boğuldum resmen
:d aynenn bnde suan o kılodayım bılemıorm artıkk sonuc ne olurr

Bugunler de cabuk gececek az sabir zaman hic gecmiyo gibi gelse de..:)

bnmde sat 14aralik 13 ocakta ogrendim gecen hafta kalp atislarinida duydum sukur darisi tum bekleyenlere rabbim hepimize bebisleri saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

bnmde sat 14aralik 13 ocakta ogrendim gecen hafta kalp atislarinida duydum sukur darisi tum bekleyenlere rabbim hepimize bebisleri saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
gözzünn aydın cnm bızde kalp atısı ıcın gun sayıyoruz ınsallah bızde duyarızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…