Meraba canım hoş geldin :) bidaki ay dualrimizin kabul olması dilegiyle inşallah ugurlu gelir ayakların da bu ay hep beraber bebis geliyo deriz: ) bencede gecikmende sıkıntı yoktur canım takma sen doktordan çıkınca bizi de bilgilendir: )Slm bayanlar. Yeni üyeyim ve başlığı yeni gördüm. Ocak, Aralık, Kasım ve gerisinde tam 12 aydır hamilelik için planlar yapıyorum. Bu ay 8gün geciktim ama dün kırmızıları gördümeşim ve ben resmen yıkıldık. Bugün doktora Gideceğiz, neden geç kaldığını araştırmak için. Çünkü şimdiye kadar hiç gecikmemişti. İnşallah kötü bir haber almazsam yeni hedefimiz Şubat ayı umudumuzu kırmamak lazım. Cümlemiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah.
AYNEN CANIMYok zaten asla soylemem sonra bu kadar kastigin için psikolojik olarak yipraniyosun diyo canim
canım bende baktım facedeki gruplara ama hiç bulamadım grubun adını söylersen bende baksam oradaki konuşmalara da teşekkürlerolmuş canım bende çok araştırdım...sana dediğim var ya face de grup orda çok kişi var çoğu öyle olmuş
CANIM GİZLİ GRUP O YÜZDEN GÖREMEMİŞSİNDİR SEN İSTERSEN BENİ EKLE BEN SENİ EKLEYİM GRUBAcanım bende baktım facedeki gruplara ama hiç bulamadım grubun adını söylersen bende baksam oradaki konuşmalara da teşekkürler
amin inşallahhhMerhaba kızlar
16 Ocak'ta adet oldum. Ay sonunda inşallah yumurtlama günümü yakalayabileceğim. Hem Ateş Ölçme Yöntemi hem de Ovulasyon Testlerini deniyorum. İki taraftan takip edersem ovulasyon gününü kaçırmam diye umuyorum.
Bu ay sonu hamile kalmayı çok istiyorum hayırlısıyla.
CANIM GİTTİ GİDİYOR DA 50 TANE + 8 gebelik testi 30 tl normalde pahalı ben öyle aldım.. çift çizgiyi görünce gün aşırı olması gerekiyor canım çatlayınca 12 saat içinde tekrar ilişki olması lazım...adetin 8.günü başladım 17.gün çift çizgiyi gördüm
Teşekkürler canım. Şey bisey daha sorcam: ) şimdi ben çift cizgiyi girdim diyelim ilişkiye girdim o gün sonra bi gün ara tekrar iliski bu şekilde devam edecek degilmi tek cizgi olana kadar: ) detayli detayli bilmek istiyorumda
M melek1212 E Ebrtrk Laboquick markalı testlerden aldım. Bugün adetim yeni bitmesine rağmen yaptım bir tane. C çizgisi normal kırmızılıkta T çizgisi çok açık,varla yok arasıydı.
Koyulaşmayı anlayabilmek için yaptım bugünkü testi. Hergün yapacağım ve T koyu kırmızıyken inşallah :) hamile kalabilirim.
Siz nasıl uyguluyorsunuz?
İNŞALLAH BİŞR SORUN YOKTUR AMA 10 GÜNE KADAR GECİKMELERİ NORMAL KARŞILIYORLAR YADA KİSTTE OLABİLİR AMA EN BÜYÜK NEDENİ PSİKOLOJİKMİŞ..İNŞALLAH KÖTÜ BİRŞEY ÇIKMAZ CANIM BİZE DE HABER VER
Meraba canım hoş geldin :) bidaki ay dualrimizin kabul olması dilegiyle inşallah ugurlu gelir ayakların da bu ay hep beraber bebis geliyo deriz: ) bencede gecikmende sıkıntı yoktur canım takma sen doktordan çıkınca bizi de bilgilendir: )
Kızlar doktordan geldim, pek tatlı değil haberler. Gecikmenin sebebi kist(ler)miş. Kasım ayında klomen kullanmıştım, geçen ay sağda kist oluştuğu için tedaviye ara verdik. Geçeceğini düşünmüştüm ama büyümüş, üstüne solda da bi tane oluşmuş. Biri 3, biri 5,5cm mi mm mi ne. Doğum kontrol hapı verdi. Kısacası bana Şubat ayı boş geçiyor
Kızlar doktordan geldim, pek tatlı değil haberler. Gecikmenin sebebi kist(ler)miş. Kasım ayında klomen kullanmıştım, geçen ay sağda kist oluştuğu için tedaviye ara verdik. Geçeceğini düşünmüştüm ama büyümüş, üstüne solda da bi tane oluşmuş. Biri 3, biri 5,5cm mi mm mi ne. Doğum kontrol hapı verdi. Kısacası bana Şubat ayı boş geçiyor
ilaç verdi doktorÜzülüyor muyum bilmiyorum ki çok tepkisizim. Annem, eşim, ablam ve kayınvalidem benden kötü etkilendiler. Psikolojim allak bullak oldu sanırım. Hayırlısıyla kistler geçsin de bebeği de düşünürüz inşallah. Allah herkesi korusun. Desteğin için çok teşekkür ederim.
Üzülüyor muyum bilmiyorum ki çok tepkisizim. Annem, eşim, ablam ve kayınvalidem benden kötü etkilendiler. Psikolojim allak bullak oldu sanırım. Hayırlısıyla kistler geçsin de bebeği de düşünürüz inşallah. Allah herkesi korusun. Desteğin için çok teşekkür ederim.
Gynelle diye bi doğum kontrol hapı verdi. Bugün adetimin ikinci günü, bugün başladım. 21 günlükilaç verdi doktor
Tam onu soracaktım. Doğum kontrol hapı ile birlikte soğan suyu kürü anlamsız diyenler var forumda. Kullansam işe yarar mı?soğan suyu kürü yap istersen o kistler için faydalı oluyormuş
Tam onu soracaktım. Doğum kontrol hapı ile birlikte soğan suyu kürü anlamsız diyenler var forumda. Kullansam işe yarar mı?
bence dene çünkü çok faydası oluyormuş bizim şirkette biri kullandı hatta adet olmayınca kullanıyor ve düzene giriyor kistleri yok oldu
Soğan Kürü nedir? Neden kullanıyorsunuz?
Adet duzenni sağlamak ve kistleri yok etmek içinSoğan Kürü nedir? Neden kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?