ocak ayında hamilelik düşünenler

Meraba canım hoş geldin :) bidaki ay dualrimizin kabul olması dilegiyle inşallah ugurlu gelir ayakların da bu ay hep beraber bebis geliyo deriz: ) bencede gecikmende sıkıntı yoktur canım takma sen doktordan çıkınca bizi de bilgilendir: )

olmuş canım bende çok araştırdım...sana dediğim var ya face de grup orda çok kişi var çoğu öyle olmuş
canım bende baktım facedeki gruplara ama hiç bulamadım grubun adını söylersen bende baksam oradaki konuşmalara da teşekkürler

Merhaba kızlar
16 Ocak'ta adet oldum. Ay sonunda inşallah yumurtlama günümü yakalayabileceğim. Hem Ateş Ölçme Yöntemi hem de Ovulasyon Testlerini deniyorum. İki taraftan takip edersem ovulasyon gününü kaçırmam diye umuyorum.
Bu ay sonu hamile kalmayı çok istiyorum hayırlısıyla.

amin inşallahhh

M melek1212 E Ebrtrk Laboquick markalı testlerden aldım. Bugün adetim yeni bitmesine rağmen yaptım bir tane. C çizgisi normal kırmızılıkta T çizgisi çok açık,varla yok arasıydı.
Koyulaşmayı anlayabilmek için yaptım bugünkü testi. Hergün yapacağım ve T koyu kırmızıyken inşallah :) hamile kalabilirim.
Siz nasıl uyguluyorsunuz?

bende aynı uyguluyorum :) canım

Kızlar doktordan geldim, pek tatlı değil haberler. Gecikmenin sebebi kist(ler)miş. Kasım ayında klomen kullanmıştım, geçen ay sağda kist oluştuğu için tedaviye ara verdik. Geçeceğini düşünmüştüm ama büyümüş, üstüne solda da bi tane oluşmuş. Biri 3, biri 5,5cm mi mm mi ne. Doğum kontrol hapı verdi. Kısacası bana Şubat ayı boş geçiyor

üzülme canım kistlerin inşallah geçer sonraki aylarda denersin sende Allah inşallah en yakın zamanda nasip etsinn

canını sıkma canım sakın..sonraki aya denersin sende önemli olan kistlerin geçmesi şuan..sonraki aya kürler yaparz birlikte yeter ki üzülme

Üzülüyor muyum bilmiyorum ki çok tepkisizim. Annem, eşim, ablam ve kayınvalidem benden kötü etkilendiler. Psikolojim allak bullak oldu sanırım. Hayırlısıyla kistler geçsin de bebeği de düşünürüz inşallah. Allah herkesi korusun. Desteğin için çok teşekkür ederim.

ilaç verdi doktor

soğan suyu kürü yap istersen o kistler için faydalı oluyormuş

Tam onu soracaktım. Doğum kontrol hapı ile birlikte soğan suyu kürü anlamsız diyenler var forumda. Kullansam işe yarar mı?

bence dene çünkü çok faydası oluyormuş bizim şirkette biri kullandı hatta adet olmayınca kullanıyor ve düzene giriyor kistleri yok oldu

Az önce araştırdım biraz. Prof Dr Saraçoğlu adet bitiminden 2 gün sonra başlayın 15 gün devam edin diyor. İnşallah başlayacağım bu ay. Ne kaybederim ki, hiç yoktan gripten korunmuş olurum Desteğin için teşekkür ederim canım
bence dene çünkü çok faydası oluyormuş bizim şirkette biri kullandı hatta adet olmayınca kullanıyor ve düzene giriyor kistleri yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…