ocak ayında hamilelik düşünenler

ovaluasyon testi sipariş etmiştim internetten bugün geldi
He evet dün konuşmuştuk. Hadi hayırlısı. Esimle konuştum az önce bi kere daha adet gör oyle korumayı bırakalım diyo hiç anlamiyosun beni ya yarın doktor korunma dese bile biz bi ay daha korunalim diyo

He evet dün konuşmuştuk. Hadi hayırlısı. Esimle konuştum az önce bi kere daha adet gör oyle korumayı bırakalım diyo hiç anlamiyosun beni ya yarın doktor korunma dese bile biz bi ay daha korunalim diyo
Hiç anlamıyor beni olacaktı anlamiyosun çıkmış canım yanlış anlama

Sanmiyorum canim hic sanmiyorum ocaktanda umudumu kestim ben ve bıktım artık oluruna birakcam okursa olur olmazsa olmaz

konuşarak ikna edebilirsin bence senin için de korkuyor olabilir benim eşimde ilk ayda öyleydi inan ki ama ben konuşarak ikna ettim sen kendini iyi hissetiğine ikna et düzelir bence çünkü senin üzülmenden korkuyor olabilir

Oyle yapicam artık yarın doktor korumayı bırak derse bi şekilde ikna edicem zaten benim uzulmemden korkuyo bisey olur diye korkuyo biliyorum onu ben hayırlısı artık bi yarın olsun da

Çok teşekkürler bende ayni şekilde yardımcı olmak isterim. Yok bugün is çıkışı alcam aksam yapip baslicam günde bi bardakti demi o

Çok teşekkürler bende ayni şekilde yardımcı olmak isterim. Yok bugün is çıkışı alcam aksam yapip baslicam günde bi bardakti demi o

evet aç karnına bir bardak :) inşallah canım :) bu arada ben ilk gebeliğimde kalana kadar arı sütü kullandım

Arı sütü her derde deva diyolar zaten şimdi kullanacakmisin peki bende soğan kuru duydum sence onu da yapalım mi :)

onu adet olmak içiyor bizim şirkettekiler :) adet söktürüyor diye duydum :) arı sütü 3,3 kat artırıyormuş ben bu ay böyle deneyeceğim olmazsa tekrar sipariş vereceğim arı sütü

onu adet olmak içiyor bizim şirkettekiler :) adet söktürüyor diye duydum :) arı sütü 3,3 kat artırıyormuş ben bu ay böyle deneyeceğim olmazsa tekrar sipariş vereceğim arı sütü
Aaa bende arastirdim şimdi iki dakikada: ) bence kesinlikle almaliyiz bende bulucam bi yerden memlekettekilere bi telefon acayim: )))

Aaa bende arastirdim şimdi iki dakikada: ) bence kesinlikle almaliyiz bende bulucam bi yerden memlekettekilere bi telefon acayim: )))

ben internetten almıştım istanbuldan geldi :) bizim burda aktara sordum burda da var ama biraz pahalı tabi ki :)
Arı Sütü ve Polen kullanımı hamile kalma, gebe bırakma yönünden kısırlık problemi yaşayan aile bireylerine tavsiye edilen etkin ürünlerdir. Önerilen kürün naturel gebelik veya tedavi yöntemlerinin başarı ihtimalini3.3 kat civarında artırdığı hesaplanmıştır. Normal gebelikte gerçekleşme ihtimali kat kat artırılmış olurken, tedavi sürecinde ürünlerin kullanımı ise sonuç alma ihtimalini yüzde 46'lara çıkarmaktadır. Oysa, sadece tedavi yöntemlerinin uygulanmasının net başarı şansı ise yüzde 14 (embriyonun tutunması ardından gerçekleşmeyen doğumlar çıkarıldığında) olarak hesaplanmaktadır.

Hamilelik sürecinde düşük riskinin yaşanması ihtimali de arı ürünlerinin kullanılmaya devam edilmesiyle önemli oranda azalmaktadır. Zira, yumurta ve sperm kalitelerinin belirgin yükselişi embriyo'nun tutunması ve sağlıklı gelişimi istikametinde en avantajlı başlangıcı oluşturmaktadır. Ayrıca, anne karnında embriyonun gelişmesinde, bebeğin zihin gelişimi ve fiziksel gelişiminde de etkindir.

Hey maşallah say say bitmiyor :) evet pahalı ama bence bi şekilde baslayalim ya eslerimizede verelim onlarda yesin içsin bence bu etkili bir şey canım buna başlayalım biz :)

Hey maşallah say say bitmiyor :) evet pahalı ama bence bi şekilde baslayalim ya eslerimizede verelim onlarda yesin içsin bence bu etkili bir şey canım buna başlayalım biz :)

ben kullandım faydasını gördüm canım :) Allahtan hayırlısı tabi gelişmemiş kürtaj olmak zorunda kaldık bundan sonrakiler için kullanmak lazım tabi

ben kullandım faydasını gördüm canım :) Allahtan hayırlısı tabi gelişmemiş kürtaj olmak zorunda kaldık bundan sonrakiler için kullanmak lazım tabi
Bence de canım kullanalım gerisini Allaha bırakalım biz herseyi yapsakta yapmasakta rabbim ol demektikten sonra olmayacak o izin vermezse agactaki yaprak bile hareket etmez biz elimizden geleni yapalım takdir güzel rabbimin: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…