ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

lokumn

umutla melegini bekliyor....
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
413
24
118
merhaba arkadaşlar.ben ocak ayında klomen tedavisi ve yumurta takibine başladım.benimle aynı durumda olanlar daha önce klomenle hamile kalan arkadaşlar da yaşadıklarını bizimle paylaşırsa çok sevinirim.birlikte umutlanmaya,beklemeye var mısınız ??? bu yolda başımızdan geçenleri burada paylaşalım bilgilerimiz çoğalsın :)))

kimse yok muuu.yalnızca ben miyim bu durumda olan

sanırım yalnızım ben (((

merhaba Lokumn,

klomenle hamile kalanlardan biriyim :) hemde vücudum 0 yumurta üretiyordu. adetin 3. gününden itibaren günde 2 tane kullandım. aman Allahım hayatımda böyle bir yumurtlama ağrısı yaşamadım. 2 kez kullandım. ikisinde de hamile kaldım. ilki düşükle sonuçlandı fakat şu an çok şükür herşey yolunda. hemde hiç çatlatma iğnesi olmadım.
dilerim sende çok fazla beklemeden meleğine kavuşursun.. Allahım kimselere evlat hasreti yaşatmasın..

Cevabin icin tesekkur ederim canim.su anda bende yumurtlama agrisi cekiyorum dayanilmaz halde cok kotu agrilarim var ozellikle de bugun :-( 4 tane yumurtam olustu ikisi catlamis durumda.doktorumun onerdigi sekilde devam ediyoruz.ins olumlu sonuclar aliriz.allah yardimcimiz olsun bu yolda

bu arada sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş.darısı başımıza :)

bugün de kimse yok anlaşılan...ne kadar yalnız kaldım bennn (((

Merhaba..
bende bi süre kullandım klomen çatlatma iğnesi olduğum ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı..
bu ay tekrar kullandım klomen yumurtamda çatlatıldı şimdi bekliyorum günümün gelmesini haftaya çarşamba tes yapıcam..

Cevabin icin tesekuur ederim canim.benim sali gunu bir tane catlamis uc tane catlamamis yumurtam vardi.iki tanesini agrilardan hissettim catladilar.doktorun verdigi takvime uymaya calisiyoruz simdilik.test son.ucunu buraya yazarsan sevinirim.ins olumlu sonuclar aliriz.benim subatin sekizinde test gunum.biraz daha beklemem gerekiyor :-(

yazarım inşallah..yumurta çatladıkdan 14 gün sonra regl olunur senin baya uzun sanırım:26:

yazarım inşallah..yumurta çatladıkdan 14 gün sonra regl olunur senin baya uzun sanırım:26:

benim sat 9 ocak.yumurtaların ilki adetin 9.gününde çatladı diğerleri birer gün arayla çatladı.dolayısıyla hesap biraz karıştı sanırım benim.son yumurtanın bugün çatlaması gerekiyor.bugün 16.gün oluyor.30 hgünde bir olduğumu düşünürsek 7 şubat oluyor sanırım.ay kafam karıştı şimdi :26:

kafam karıştı bilen kimse yok mu acaba ...

Boşver canim çok düşünme ayrıntılara takılma bende serophone kullandım arkasından catlatma iğnesi beklemedeyim iğneden sonra bugün 9.
Günüm daha

inş olumlu sonuçlar alırız bir an önce bekleyip görelim :)

test günü gelen var mı ?? ya da sonuç alan ?

yok mu klomenle hamile kalanlar,şu an kullananlar yada test yapan kimse.....neden cevap yok (((

bende bu ay klomen kullandım 3 tane yumurtam vardı çatlatma iğnesi vermedi doktor kendisi çatlıyacak dedi bide progestany kullandırdı adetime 3 gün kaldı ama sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var beyaz akıntı var bu ay ilk defa sivilce çıkmadı her ay çıkardı belimde çok ağrırdı ama hafif ağrıyor inşallah hamileyimdir

yok mu klomenle hamile kalanlar,şu an kullananlar yada test yapan kimse.....neden cevap yok (((

ben geçen ay kullandım, 3 tane sapasağlam yumurta oluştu, çatlatma iğneside yaptırdık fakat tutmadı.. bu ay kullanmadım, agnuscaston die bi hap vardı ona başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…