ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

benim bugün ikinci günüm başladı adet az önce doktordan geldim.klomeni günde 3 e yükseltti.haftaya cuma kontrolüm var.mayısa kadar bu şekilde devam edecekmişim.eğer o zamana kadar olmazsa rahim filmi çekelim dedi.inş olur bu süre içinde ve gerek kalmaz başka şeylere hayırlısı :)

Herkese merhaba,
Ben de bu ay klomene başladım. 5. günümde başladım. Günde 2 adet olarak kullandım, bugün 11. günüm. Yarın doktora gideceğim. Ama ilacı bitirdiğimden beri kasıklarım şişlikten patlamak üzere, belim de ağrıyor, arada depresif ruh haline giriyorum. Sizde de benzer belirtiler oldu mu?Umarım bu kadar sıkıntıya değer.
Herkese iyi şanslar!

evet canım öncelikle aramıza hoşgeldin :) aynı şekilde benimde ağrılarım çok oldu.ilaç bittikten sonra 10 gün kadar sürdü kasık ve bel ağrılarım.ümitlenmiştim iyiye işaret olabilir mi die.ama değilmiş :) ama önemli değil.çektiğimiz sıkıntılara değer inş.en kısa sürede bebeklerimiz bizimle olur.tek dileğim bu :))

kızlar bende neredeyse 3yıllık evliyim 2.5 senedir bebek düşünüyoruz ikimizdede hiç bi problem yok geçen temmuz ayında bi kimyasal gebelik geçirmiştim klomen ve çatlatma iğnesini çok kullandım ama bende işe yaramadı ocak ayında ilk aşılamamı oldum ve sonuç negatif çokkkk üzgünüm artık dk ra falan gitmek istemiyorum cok yoruldum

canım bu konuda moralin herşeyden önemli olduğunu sende biliyorsun eminim.bak bana evliliğim 5. yıla girecek.1.5 yıldır hamile kalamadım.o kadar zaman beklediğime korunduğuma mı yanayım.böyle olacağını bilsem hemen düşünürdüm diyorum ona mı yanayım.hiçbir sorun yok diyor gittiğim tüm doktorlar olmuyor ona mı yanayım bilemedim.her ay bekleyip olumsuz olunca ne kadar üzüldüğümü anlatmama gerek yok aynı durum seninde başında.ancak bu bir sınav.sabredeceğiz,dua edeceğiz,bekleyeceğiz bn inanıyorum ki eninde sonunda tüp bebekle bile olsa bizde annelik duygusunu tadacağız inş.birinin hamile haberini yada doğum haberini duymak içimi acıtmaya başladı artık.kıskanmıyorum kesinlikle.allahım bana ve benim gibi isteyen herkese yaşat lütfen die dua ediyorum saatlerce.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun........

Benim durumum da aynı seninle. 5 yıldır evliyim ve 13 aydır uğraşıyoruz.
Keşke bu kadar beklemeseydim diyorum ben de kendi kendime.

hamile degilim kızlar sabah test yaptım negatifff cok yıkıldım
mutlaka yaz diyenler okur umarım :26:

hamile degilim kızlar sabah test yaptım negatifff cok yıkıldım
mutlaka yaz diyenler okur umarım :26:

üzüldüm sonuca.inş önümüzdeki ay olumlu olur hepimiz için.bu arada konuma cevap yazanların çoğu olumsuz sonuç aldı bu ay.üzerimizde bir negatiflik var hayırlısı...

üzüldüm sonuca.inş önümüzdeki ay olumlu olur hepimiz için.bu arada konuma cevap yazanların çoğu olumsuz sonuç aldı bu ay.üzerimizde bir negatiflik var hayırlısı...

hayırlısıı cnm vakti degilmis demekki.
ben asılama olmustum ya 23 ocakta bayaga umutlanmısdım bu ay

hayırlısıı cnm vakti degilmis demekki.
ben asılama olmustum ya 23 ocakta bayaga umutlanmısdım bu ay

evet aşılama olmuştun görür görmez hatırladım canım.evet vakti değilmiş.zamanı gelince bizimle olacak bebişlerimiz inş

evet aşılama olmuştun görür görmez hatırladım canım.evet vakti değilmiş.zamanı gelince bizimle olacak bebişlerimiz inş

insallah tatlımm hayırlısııı beklemek herseye zaman careee ...

Kızlar merhaba,
Bugün doktora gittim. 5 tane yumurtam oluşmuş. Sağda 3, solda 2 tane. Soldakilerin en büyüğü 16mm, sağdakiler genelde büyük 23mm.
Doktor daha 12. Günüm olduğu için erken olgunlaştığını ve kaliteli olmadıklarını söyledi 😞
Olursa çoğul gebelik olur, o da riskli olur dedi.
Ama yine de 2 gün çalışın, ptesi yine gel dedi.
Olumsuz konuştu biraz yani. Canım sıkıldı. Yine de çalışmalar devam 😄

ben gününden önce ve erken oluşan yumurtanın kalitesiz olduğunu bilmiyordum.belkide ben bu ay ondan hamile kalamadım.çünkü adetin 11.günü çatladı ilk yumurta.bunu hiç düşünmemiştim.yazdığın iyi oldu canım.bu konuyu ilk kontrolümde haftaya görüşücem doktorumla.

Sorunca bana haber verirsin di mi canım. Sağlamasını yapmış oluruz, bakalım ikisi de aynı şeyi mi söyleyecek :)
Benim pek umutlu durum kalmadı ama. Umarım bu ay senin iyi haberlerini alırız.

Sorunca bana haber verirsin di mi canım. Sağlamasını yapmış oluruz, bakalım ikisi de aynı şeyi mi söyleyecek :)
Benim pek umutlu durum kalmadı ama. Umarım bu ay senin iyi haberlerini alırız.

tabiki haber veririm canım :) bende yarın ikinci ay klomene başlıyorum.bugün adetin 3.günü.inş bu ay hepimiz için uğurlu gelir.bebiş haberi paylaşırız :)

Tedaviye baslayabilmen adina adet olmana sevindim canim.bakalim nasil bir tedavi onerecek doktorun.ben de yarin ilaca basliyorum 14 subatta ilk kontrolum var ;-)

amin canım teşekkür ederim mesajın için .... benimde etrafımdakiler hamile kalınca dogurunca içim paramparça oluyo kız kardeşım 7 ay oldu evleneli ve şimdi 4 aylık hamile ona bile sevinemez oldum koca koca iki teyzem dogum yaptı onlara mı sevinim hiççç sevinemiyorum allahım affetsin ama çok kıskanıyorum onları. inş bizimde minik mucizelerimiz en kısa zaman da bizi bulur canım allah yardimcimiz olsun kafayı üşüttüm üşütecegim çünkü herşeye ağlar oldum göz pınarlarım hala kurumadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…