ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

canım hamilelik takvimi görüyorum profilinde sanırım sonuç pozitif. :) benimde son 3 gün belirtiler seninkilerle aynı inş bende hamileyimdir :)

ben geçen ay kullandım, 3 tane sapasağlam yumurta oluştu, çatlatma iğneside yaptırdık fakat tutmadı.. bu ay kullanmadım, agnuscaston die bi hap vardı ona başladım

inş bu ay olumlu sonuçlanır canım.bu ilacı hiç duymamıştım.klomenle eşdeğer sanırım.aynı şekilde mi kullanılıyor ?

Selam kızlar bende ocak ayında adetimin 5ci gününden itibaren klomen kullandım 2yumurtam oluştu 15mm ve 17 mm di 2gün sonra takipde 19mm ve 20mm olduklarını öğrendim ayın 30unda çatlatma iğnesi oldum bugün 4cü günüm bitiyor bebek nezaman oluşmaya başlar bunun belirtileri nelerdir tutma ihtimali varmı ilk tedavim benim

adet söktürücü kullanıyorum adetin 3. günü çağırdı doktor büyük ihtimal klomen vericek ozaman bende burda gelişmeleri paylaşırım
bundan 5-6 ay önce kullandım ama hamilelik oluşmadı ama kızım 5 sene önce ilk ayda kalmıştım klomen benzeri bir ilaçla gonopheneydi ismi bakalım 2. bebiş ne zaman nasip olucak yada olucakmı

inş tutmuştur canım.ben çatlatma iğnesi olmadım.kendiliğinden çatladı yumurtalarım.bebek eğer döllenme olmuşsa 4-5 gün içerisinde rahme ulaşıyor tüplerden.böyle biliyorum.yani henüz erken gibi görünüyor belirtiler için

inş hemen olur ve bizimle burda paylaşırsın birlikte seviniriz canım.her gün dua ediyorum isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin diye.benimde ilk klomen ayım.adete birkaç gün kaldı.kasık ağrım klomenden bu yana devam ediyor.bugün özellikle kasığımın sağ ve sol tarafından belime ulaşıyor.anlamadım gitti.çarşamba yada perşembeye kadar değişiklik olmazsa test yapmayı düşünüyorum :)

Bende bu ay ilk defa klomen ve catlatma ignesi kullandim adetim iki gun gecikti negatif gormekten korkuyorum bakalim bi kac gun daha bekliycem ins. hamileyimdir

Bende bu ay ilk defa klomen ve catlatma ignesi kullandim adetim iki gun gecikti negatif gormekten korkuyorum bakalim bi kac gun daha bekliycem ins. hamileyimdir

inş hamilesindir canım.sonucunu alınca bizimle paylaşırsan sevinirim.benimde adet belirtilerim ne var ne de yok gibi iyice karıştı kafam hayırlısı bakalım.negatif görmekten bende korkuyorum.bekleyelim bakalım :)

paylaşırım tabi inş. bebişler bizimledir:)

paylaşırım tabi inş. bebişler bizimledir:)

ben hemen paylaşayım sonucu.ne yazıkki kahverengi geliyor dün akşamdan bu yana yavaş yavaş.((yani ilk ay başarılı olamadık.ilk gördüğümde üzüldüm ancak çabuk toparladım.umudumu kaybedersem hiç olmaz dedim.bir an önce adetin 3.günü gelsin ve ilacıma başlayayım.yeni ay yeni umutlar kendimi teselli ediyorum böyle :)) inş sizlerin olumlu sonuçlarını alır birlikte seviniriz bekliyorum haberlerinizi :))

Maalesef canim ya bende hastalandim moralim cok bozuk hayirlisi diyelim

Maalesef canim ya bende hastalandim moralim cok bozuk hayirlisi diyelim

evet canım hayırlısı diyelim.hastalanmana üzüldüm.benim olmadı ama belki sizlerden iyi haberler gelir diyordum.nasip diyelim.umudumuzu kaybetmeden devam edeceğiz. (

söktürücüm bitti ama hala adet olmadım o gelmedikçe ben geriliriyorum bir an önce olsamda tedaviye başlasam artık

selam cnm bende klomen & catlatma ignesi = asılama oldum ocakta sormak istediklerini sorabilirsin?

selam kızlar. bende bu ay klomen e başlıcam. bakalım nasıl bir süreç olacak heyecanla bekliyorum

selam kızlar. bende bu ay klomen e başlıcam. bakalım nasıl bir süreç olacak heyecanla bekliyorum

selam canım.aramıza hoşgeldin :)) inş hemen başarılı olur.hamile haberlerini alırız buradan :) bu arada birbirimiz için de dua etmeyi unutmayalım ben sizler için hergün dua ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…