bende bu ay klomen kullandım 3 tane yumurtam vardı çatlatma iğnesi vermedi doktor kendisi çatlıyacak dedi bide progestany kullandırdı adetime 3 gün kaldı ama sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var beyaz akıntı var bu ay ilk defa sivilce çıkmadı her ay çıkardı belimde çok ağrırdı ama hafif ağrıyor inşallah hamileyimdir
ben geçen ay kullandım, 3 tane sapasağlam yumurta oluştu, çatlatma iğneside yaptırdık fakat tutmadı.. bu ay kullanmadım, agnuscaston die bi hap vardı ona başladım
Selam kızlar bende ocak ayında adetimin 5ci gününden itibaren klomen kullandım 2yumurtam oluştu 15mm ve 17 mm di 2gün sonra takipde 19mm ve 20mm olduklarını öğrendim ayın 30unda çatlatma iğnesi oldum bugün 4cü günüm bitiyor bebek nezaman oluşmaya başlar bunun belirtileri nelerdir tutma ihtimali varmı ilk tedavim benim
adet söktürücü kullanıyorum adetin 3. günü çağırdı doktor büyük ihtimal klomen vericek ozaman bende burda gelişmeleri paylaşırım
bundan 5-6 ay önce kullandım ama hamilelik oluşmadı ama kızım 5 sene önce ilk ayda kalmıştım klomen benzeri bir ilaçla gonopheneydi ismi bakalım 2. bebiş ne zaman nasip olucak yada olucakmı
Bende bu ay ilk defa klomen ve catlatma ignesi kullandim adetim iki gun gecikti negatif gormekten korkuyorum bakalim bi kac gun daha bekliycem ins. hamileyimdir
inş hamilesindir canım.sonucunu alınca bizimle paylaşırsan sevinirim.benimde adet belirtilerim ne var ne de yok gibi iyice karıştı kafam hayırlısı bakalım.negatif görmekten bende korkuyorum.bekleyelim bakalım :)
paylaşırım tabi inş. bebişler bizimledir:)
ben hemen paylaşayım sonucu.ne yazıkki kahverengi geliyor dün akşamdan bu yana yavaş yavaş.((yani ilk ay başarılı olamadık.ilk gördüğümde üzüldüm ancak çabuk toparladım.umudumu kaybedersem hiç olmaz dedim.bir an önce adetin 3.günü gelsin ve ilacıma başlayayım.yeni ay yeni umutlar kendimi teselli ediyorum böyle :)) inş sizlerin olumlu sonuçlarını alır birlikte seviniriz bekliyorum haberlerinizi :))
Maalesef canim ya bende hastalandim moralim cok bozuk hayirlisi diyelim
ben hemen paylaşayım sonucu.ne yazıkki kahverengi geliyor dün akşamdan bu yana yavaş yavaş.((yani ilk ay başarılı olamadık.ilk gördüğümde üzüldüm ancak çabuk toparladım.umudumu kaybedersem hiç olmaz dedim.bir an önce adetin 3.günü gelsin ve ilacıma başlayayım.yeni ay yeni umutlar kendimi teselli ediyorum böyle :)) inş sizlerin olumlu sonuçlarını alır birlikte seviniriz bekliyorum haberlerinizi :))
söktürücüm bitti ama hala adet olmadım o gelmedikçe ben geriliriyorum bir an önce olsamda tedaviye başlasam artık
selam cnm bende klomen & catlatma ignesi = asılama oldum ocakta sormak istediklerini sorabilirsin?[/QUOTE
slm canım.klomenin kaçıncı ayında aşılama oldun ? bende yarın doktora gidiyorum ikinci klomen ayım için.ancak direkt aşılama imkanım var mı görüşmeyi düşünüyorum.spermiogramda yada bende herhangi bir sorun görünmüyor.tahlil sonuçlarım temiz.yalnızca rahim filmi çekilmedi.çatlatma iğnesi de vermedi.sonucun ne zaman belli olacak ? haber verirsen sevinirim.inş bebiş bizimledir :)
selam kızlar. bende bu ay klomen e başlıcam. bakalım nasıl bir süreç olacak heyecanla bekliyorum
söktürücüye rağmen hala başlamdı mı.neden uzadı acaba ?
söktürücüye rağmen hala başlamdı mı.neden uzadı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?