- 27 Aralık 2018
- 90
- 66
- 3
- 30
- Konu Sahibi SenDeliBenDeli
-
Canım umitlendirmek istemiyorum ama ben yakınlaştırıp baktım sanki çok hafif bi ikinci çizgi var gibi ama çok hafif gene bilemeyiz tabi inşallah vardirKızlar merhaba
Ocağı bekliyemeden yaptim ben ama ne olduğunu anlıyamadım
Eşime bile söylemiyorum desemo da ben üzülürüm diye sormuyor annemin de geç olmuş üzülme diyor teselli ediyor.inşallah tutar emekleriniz boşa gitmez. Eşimin bi arkadaşının eşi de beş yıllık evli yıllarca herşeyi denemiş kaç defa tüp denemişler pes etmemiş tüp bebekle bu ay hamile kaldı nasıl sevindim. Umut olsun hepimize
Acaba pazartesi idrar testi alıp yapsammki gerçi dün yaptim negatif di ama korkuyorum cikmicak diyeEşime bile söylemiyorum desemo da ben üzülürüm diye sormuyor annemin de geç olmuş üzülme diyor teselli ediyor.inşallah tutar emekleriniz boşa gitmez. Eşimin bi arkadaşının eşi de beş yıllık evli yıllarca herşeyi denemiş kaç defa tüp denemişler pes etmemiş tüp bebekle bu ay hamile kaldı nasıl sevindim. Umut olsun hepimize
Kan tahlili kesn sonuç imkanın var ise bence kan verirsen emin olursun sonuçtan. Tabi kendin bilirsn yinedeAcaba pazartesi idrar testi alıp yapsammki gerçi dün yaptim negatif di ama korkuyorum cikmicak diye
Kan tahliline daha çok Ya 8 gün var:)Kan tahlili kesn sonuç imkanın var ise bence kan verirsen emin olursun sonuçtan. Tabi kendin bilirsn yinede
Çokmuş :) beklemek zor tabi, bikaç gün daha geçip öyle yap bence canım.Kan tahliline daha çok Ya 8 gün var:)
Inşallah canımCanım umitlendirmek istemiyorum ama ben yakınlaştırıp baktım sanki çok hafif bi ikinci çizgi var gibi ama çok hafif gene bilemeyiz tabi inşallah vardir
Yok ondan deil ertesi gün çektim fotoyu o yüzden öyle duruyor canimİkinci çizgiyi göremedim test bozulmuş olabilir mi? Sıvı taşması var gibi geldi bilemiyorum ama
Bilmiyorum içimden bi his tutmadığını söylüyor tutmamış gibi hissediyorumÇokmuş :) beklemek zor tabi, bikaç gün daha geçip öyle yap bence canım.
Kimyasal gebelik bende 3 oldu hiç bişeyiniz yoksa kafana taktigindan olmuyordur dusunmemeye çalış eğer 1 yıl daha olmazsa aşılama deneMerhaba kizlar benimde 2 yildir olmuyor esim ve bende hersey normal. hsg cekildim tum tahliller yapildi hersey normal. 2 aydir klomen tedavisi uygulaniyor bakalim hayirlisi bat 15 ocak. Gecen ay adete yakin testte silik cizgi cikti 2 gun ust uste ama sonra hasta oldum bir kezde yazin oyle oldu sanirim kimyasal oldu 2 kezde
kimyasal oldugundan emin degilim ama evdeki testler silik cikmisti zaten 2 yildir olmuyor bir yil daha bekleyemem. Subatta asilama olmaya karar verdim en gec marttaKimyasal gebelik bende 3 oldu hiç bişeyiniz yoksa kafana taktigindan olmuyordur dusunmemeye çalış eğer 1 yıl daha olmazsa aşılama dene
Benim bat 30 aralikdi.olmadim henüz bir hafta falan beklemek istiyorum bakalm nasip
Inşallah olur canım hayırlısı şuan bende korkmaya başladım sanki regl olacakmışım gibi hissediyom herhalde tüp bebek tutmadı bu seferkimyasal oldugundan emin degilim ama evdeki testler silik cikmisti zaten 2 yildir olmuyor bir yil daha bekleyemem. Subatta asilama olmaya karar verdim en gec martta
Merhaba kızlar nasılsınızz[/QUOTE iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasilsin
O his hep oluyor malesef ama güçlü olup inanmak zorundayız. Umut et inan inşallah olur.Bilmiyorum içimden bi his tutmadığını söylüyor tutmamış gibi hissediyorum
Ya ondan değilde sanki regl olacakmis gibi hissediyorum kasiklarim agriyo akintim var açık kahverengi göğüs uçlarım acio ilk tüp bebekte böyle olmamıştım ondan belkideO his hep oluyor malesef ama güçlü olup inanmak zorundayız. Umut et inan inşallah olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?