- 29 Mayıs 2019
- 85
- 129
- 93
- 33
- Konu Sahibi Osmaniye li gelin
Ben 16 17 su gibi olacağım insallhhh bı skinti çıkmazsa sizlerin ne zaman transferiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de ocak ayı içinde olacak sanırım cuma günü 2. kontrole gideceğim size ne yapıldı kaç kez daha kontrol olur sizceBen 16 17 su gibi olacağım insallhhh bı skinti çıkmazsa sizlerin ne zaman transferiniz![]()
Adet olduğumda gittim bı henuz ayın 11 de kontrol denildi bidaha cagrirlarmi bilmiorum o gün transfer günü kesinleşecekMerhaba benim de ocak ayı içinde olacak sanırım cuma günü 2. kontrole gideceğim size ne yapıldı kaç kez daha kontrol olur sizce
güzel sanırım aynı süreçteyiz ben senden önce 2. kontrole gidicem 6 ocak ve transfer belli olacak inşallah hayırlısıysaAdet olduğumda gittim bı henuz ayın 11 de kontrol denildi bidaha cagrirlarmi bilmiorum o gün transfer günü kesinleşecek
tebrikler canım hayırlısı olsun transfer öncesi kaç kez gittin dr a hangi ilaçları kullandın şuan devam eden ilaçlar var mı merak ediyorum ilaçlar bende hep yan etki yapıyor o yüzden merak ediyorum daha ne kadar sabretmem gerekMerhabalar bende bugün 3 oldu transfer olalı inşallah tutar 15 Ocak da tahlil yaptiricaz hayırlısıyla
Transfer oldunuz mu yoksa hala süreçte misiniztebrikler canım hayırlısı olsun transfer öncesi kaç kez gittin dr a hangi ilaçları kullandın şuan devam eden ilaçlar var mı merak ediyorum ilaçlar bende hep yan etki yapıyor o yüzden merak ediyorum daha ne kadar sabretmem gerek
ben süreçteyim 2. kontrol olarak cuma gidicem sanırım transfer bi aksilik çıkmaz ise belli olur diye düşünüyorumTransfer oldunuz mu yoksa hala süreçte misiniz
İnsalhhh canmm dualarım hepinizlegüzel sanırım aynı süreçteyiz ben senden önce 2. kontrole gidicem 6 ocak ve transfer belli olacak inşallah hayırlısıysa
Merhaba inşallah meleginiz size tutunur peki bu transfer öncesi sonrası ilaçlar ne kadar tutuyor devlette yazdırılabiliyor diye duymuştumSağolasın canım transfer öncesi bu 10/ 12 gün önce ilaclar iğne kulladindim halada kullanıyorum kullandığım ilaçlar şöyle estrofem/ lutinus tablet vajinadan / prolutexs iğne kullandim yeni bitane de progestan iğne verdi doktorum
Yaaa hadi hayırlısı olsun süreç nasıl geçiyor sizin için beklemek biraz stres yapar galibaMerhaba kizlar bende 3 ocakta 2.transferimi oldum 16 Ocak test günüm![]()
Teşekkür ederim inşallah tutarMerhaba inşallah meleginiz size tutunur peki bu transfer öncesi sonrası ilaçlar ne kadar tutuyor devlette yazdırılabiliyor diye duymuştum
Anladım hayırlısı olsun inşallah tutunur bebiisinzHalada aynı ilaçları kullanmaya devam ediyorum
Allah razı olsun canımAnladım hayırlısı olsun inşallah tutunur bebiisinz
Evet beklemek çok zor maalesef bol bol dua ederek kendimi çok odaklamiyorum kafamı başka şeylere yoruyorum stresten uzak kalmak içinYaaa hadi hayırlısı olsun süreç nasıl geçiyor sizin için beklemek biraz stres yapar galiba
İnsalhh güzel haberinizi paylaşın bizimleEvet beklemek çok zor maalesef bol bol dua ederek kendimi çok odaklamiyorum kafamı başka şeylere yoruyorum stresten uzak kalmak için