Opu işlemim o kadar rahat ve ağrısızdı ki hiç korkmaMerhaba benim de cumartesi günü muhtemelen toplama olacak ama ben genetik taramalı tüp bebek yaptığım için dondurulmuş embriyo transferi olacağım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Yaaa canım ciddi misin? Benim de başka bir merkezde 4 ocak muayenem ve yine doktorumun söylediğine göre yaklaşık 9-10 ocak gibi de transferim olacak. Çok şaşırdım bunu okuyuncaMerhaba, ben de 9-10 Ocak gibi transfer olacağım inşallah. 4 Ocak'ta muayenem var.Maslak Acıbadem'de tedavi oluyorum. Umarım heer şey hepimiz için çok güzel olur
Canım iyi tedaviler diliyorum sana :) ben de bu ay transfer olacağım konuşalım paylaşım burdanMerhaba Güzel Kızlar. Bursa bahçeci tüp bebek merkezinde Doç. Dr. Betül Dündar’da tedavi görüyorum. İlk tüp bebek deneyimim ve şuana kadar herşey yolunda gitti. Nasipse Ocak ayında transfer olacağım. Aynı doktora giden veya benzer tarihlerde bu deneyimi yaşayacak olan kız kankalarımla konuşmak isterimUmarım hepimizin süreci pozitif ile sonuçlanır
Aaa ben de çok şaşırdım şu anYaaa canım ciddi misin? Benim de başka bir merkezde 4 ocak muayenem ve yine doktorumun söylediğine göre yaklaşık 9-10 ocak gibi de transferim olacak. Çok şaşırdım bunu okuyuncaumarım ikimiz de kavuşuruz bebeklerimize
Kızlar salı günü Allah ın izniyle transferim olacak. Bugün laboratuvarda embriyoların 3. Günüydü. 12 yumurtam toplandı, 10 tanesi işleme alındı 1. Günde 9 tane, 2. Günde yani dün 6 tane kaldı. Bugün hala 6 tanesi devam ediyormuş ama biri durmak üzere salı günü transfere gelin dediler. 5 tanesinin kalitesi iyi denildi. Sizce 5. Güne gider mi embriyolar?Aynı durumu yaşayan var mı? Bir de yarın aranmayacaksınız dediler neden aramıyorlar bilen var mı sormayı unuttum
Merhabalar hanımlar ben gruba yeni katıldımMerhaba Güzel Kızlar. Bursa bahçeci tüp bebek merkezinde Doç. Dr. Betül Dündar’da tedavi görüyorum. İlk tüp bebek deneyimim ve şuana kadar herşey yolunda gitti. Nasipse Ocak ayında transfer olacağım. Aynı doktora giden veya benzer tarihlerde bu deneyimi yaşayacak olan kız kankalarımla konuşmak isterimUmarım hepimizin süreci pozitif ile sonuçlanır
5. Gün beklenecek mi kaç tane kaldıBende 30 aralıkta opu oldum 9 yumurta toplandı ertesi gün aradılar 8 i döllendi diye bilgi verdiler ertesi gün aramadılar bugün aramalarını bekliyorum sanırım 1 Ocak resmî tatil diye mi aramadılar
Merhaba bende bugün gittim doktora tüp bebek tedavisine başladım kan testleri verdik eşimle pazartesi günü sperm verecek eşim bu ay 25 i adet olurum olunca ara dedim doktorum iğne için cagircaz dedi öğreteceğim sana dedi evde yapacakmışım yumurtalıklarım gayet iyi herhalde igne sonrası transfer olayı olacak sordum ağrılı işlem onun için narkoz vericez dedi hislerim güzel inşallah ilk denemeden tutar amatör birazda bilgim olmadığı için tedirginim tüp bebekle ilgili benim gibi olan varmıMerhaba Güzel Kızlar. Bursa bahçeci tüp bebek merkezinde Doç. Dr. Betül Dündar’da tedavi görüyorum. İlk tüp bebek deneyimim ve şuana kadar herşey yolunda gitti. Nasipse Ocak ayında transfer olacağım. Aynı doktora giden veya benzer tarihlerde bu deneyimi yaşayacak olan kız kankalarımla konuşmak isterimUmarım hepimizin süreci pozitif ile sonuçlanır
Kaç toplandı dolu folikül sayısı kaçMerhaba bende bugün opu oldum embriyolar oluşursa inşallah cmtsi transfer olacağım kızlar
Hayırlı olsun nerde başladınız ücret neydi acabaMerhaba bende bugün gittim doktora tüp bebek tedavisine başladım kan testleri verdik eşimle pazartesi günü sperm verecek eşim bu ay 25 i adet olurum olunca ara dedim doktorum iğne için cagircaz dedi öğreteceğim sana dedi evde yapacakmışım yumurtalıklarım gayet iyi herhalde igne sonrası transfer olayı olacak sordum ağrılı işlem onun için narkoz vericez dedi hislerim güzel inşallah ilk denemeden tutar amatör birazda bilgim olmadığı için tedirginim tüp bebekle ilgili benim gibi olan varmı
5. Gün beklenecek mi kaç tane kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?