Ocak Ayında Transfer Olacaklar

Bugün 5. Gün aslında sayı olarak bi bilgi vermedi bende sormadım açıkçası gelişmeye devam ediyor değindi bi kaçının yavaş dedi sadece bugün dondurma işlemi yapılacak bugün de arayacaklar mutlaka soracağım inşallah hayırlı haberler alırız

Merhaba, ben de 9-10 Ocak gibi transfer olacağım inşallah. 4 Ocak'ta muayenem var. Maslak Acıbadem'de tedavi oluyorum. Umarım heer şey hepimiz için çok güzel olur
Ben de Acıbadem Maslak’ta devam ediyorum2 ocakta opu oldu bekliyorum şimdi

Opu işlemim o kadar rahat ve ağrısızdı ki hiç korkma bende dondurulmuş embriyo transferi olacağım , rahim dinlendirme yapılacak. Umarım güzel haberler alırız
Opu ağrısızdı narkoz altında oldu zaten ama sonrasında biraz ağrım var.14 yumurta toplandı 10 tane olgun 8 embriyo oldu şimdi beşinci gün kaç kalacak onu bekliyoruz biraz endişeliyim

Ben de Acıbadem Maslak’ta devam ediyorum2 ocakta opu oldu bekliyorum şimdi
bende 2 ocakta opu oldu . nasıl oldun nasılsın. ansteji ve serum vardmıydı sendede b,rde kaç dk sürdü senin ay coksoru sordum ama cok opu için giren cıkan vardı herkes farklı şekilde girdi cıktı kafama takıldı

Opu ağrısızdı narkoz altında oldu zaten ama sonrasında biraz ağrım var.14 yumurta toplandı 10 tane olgun 8 embriyo oldu şimdi beşinci gün kaç kalacak onu bekliyoruz biraz endişeliyim
2. haber verdilermi 1.3.5 demi veriyolar

İlk gün ağrım fazlaydı biraz da lekelenme oldu bugün de hafif var ama daha iyiyim. Anestezi altında oldu ve serum vardı sen de kaç tane toplandı kaç olgun çıktı

İlk gün ağrım fazlaydı biraz da lekelenme oldu bugün de hafif var ama daha iyiyim. Anestezi altında oldu ve serum vardı sen de kaç tane toplandı kaç olgun çıktı
ay içim rahatladı. serum varmış sizdede . bende kimse serumdan bahsetmiyor. bişeyler ters mi gittide bana serum taktılar acba dedim korktum

ay içim rahatladı. serum varmış sizdede . bende kimse serumdan bahsetmiyor. bişeyler ters mi gittide bana serum taktılar acba dedim korktum
Yok yok benim yaptırdığım yerde herkese standart serum taktılar işlem yapılırken sonrasında ağrı kesici taktılar
Aşırı derecede gaz ve şişkinlik oldu hala da bitti diyemem ciddi ödemem oldu

Yok yok benim yaptırdığım yerde herkese standart serum taktılar işlem yapılırken sonrasında ağrı kesici taktılar
Aşırı derecede gaz ve şişkinlik oldu hala da bitti diyemem ciddi ödemem oldu
bende aynı durumdayım. hem midemde bi şişlik hemde karnımda gaz var. gece cok fazla vc cıkıyorum ama gazda hiç gecmedi. ayağa kalkınca belimi büküyor hafif. dik durursam karnım ağrıyor

bende aynı durumdayım. hem midemde bi şişlik hemde karnımda gaz var. gece cok fazla vc cıkıyorum ama gazda hiç gecmedi. ayağa kalkınca belimi büküyor hafif. dik durursam karnım ağrıyor
dik yürüyemiyorum karnımda hep bir batma hissi var
Kaç yumurta toplandı sizde kaç embriyo oluştu

Hayırlı olsun nerde başladınız ücret neydi acaba
İstanbul medicalpark çok teşekkür ederim prof doktor benim doktorum 2400tl muayenesi toplam bi ücret sormadık ama sırf tahlillerim 4bini buldu şimdi sperm verecek eşim oda 1350tl iğneler var vs. Zorlu bir süreç olsun ama mutluyum Allah'ım büyük

Zor bi işlem mi opu bende olacağım önce igneler adette tabi onu vereceğim dedi doktor
Afedin 2 ya da 3. Günü iğneler başlıyor.Benim benim 14 gün sürdü 15. Gün opu oldu
Opu genel anestezi altında yapılıyor.Herhangi bir sorun olmuyor ama benim sonrasında ağrım oldu
Ağrı kesici yaptılar azaldı şu an ama hala şişkinlik ve hafif ağrım var

Hangi şubesine gidiyorsunuz doktorun kim bende medicalpark

Çok teşekkür ederim bilgi verdiginiz için Allah razı olsun bakalım benim iğnelerim kaç gün sürecek çok geçmiş olsun herşey dilediğiniz gibi olsun inşallah bende heyecanlı birazda korkuyorum nasıl olacak diye peki bi sorum var size sperm testi hemen çıkıyor mu

Bu süreçte insan en yakınlarından alamadığı desteği,anlatamadıkların burada paylaşıyor Allah hepinizden razı olsun sağlıkla bebeklerimizi göndersin inşallah
Hiç korkma sağlıkla geçecek inşallah sakin ol sadece
Sperm testi hemen çıkıyor.Zaten opu yapılırken aynı anda sperm örneği alınıyor ki embriyo haline getirilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…