Benimde bugün iğnelerimin 2.günü. haftaya perşembe ya da cumartesi bir aksilik olmazsa opu yaparız dedi doktor. Belki bir dahaki pazartesi gününede sarkabilir dedi. Duruma bakacağız dedi. 5 günlük iğne verdi cuma son iğnelerimi olcam. Cumartesi kontrole gideceğiz hormon testi yaptırcaz
yaa doktoruna söyledinmi hayırlı olsun cok yeni ama var allahın izniyle katlanmasını bekleyeceksin. cok sevindim senin adına. 11 ocaktan bu yana nasıl geçti
yaa doktoruna söyledinmi hayırlı olsun cok yeni ama var allahın izniyle katlanmasını bekleyeceksin. cok sevindim senin adına. 11 ocaktan bu yana nasıl geç
Psikolojik olarak çok zorladi beni ama olacak diye hiç şartlandirmadim kendimi olsada allahtan olmasada dedim bi nevi kendimi herşeye hazirladim.dr 4 gun sonra tekrar test ver dedi.çunku bugun 8. Gün cok erken
Psikolojik olarak çok zorladi beni ama olacak diye hiç şartlandirmadim kendimi olsada allahtan olmasada dedim bi nevi kendimi herşeye hazirladim.dr 4 gun sonra tekrar test ver dedi.çunku bugun 8. Gün cok erken
çok şükür ilk etabı geçtin yani. hayırlı olsun canım. rabbim sağlıcakla kavuştursun. nasıl hissediyosu :) bende adetimi bekliyoum. transfer öncesi için dikkat etmem gereken bişey varmı hangi ilaçları kullanılıyor merak ediyorum.