Ocak Ayında Transfer Olacaklar

Canım çok geçmiş olsun darısı başıma inşallah birbirimize güzel haberler verelim olur mu peki ben özel hastaneye gidiyorum sperm vereceğiz pazartesi hemen çıkar mı sonucu adetim bu ayın 25 i olurum olunca ara dedi cagircam igneni vercem dedi

İnşallah güzel haberlerinizi paylaşalım
Sperm örneği verince 2 saat içinde çıkıyor regl olunca muayene sonrası hayırlısıyla iğnelere başlarsın inşallah bol şans diliyorum

İnşallah güzel haberlerinizi paylaşalım
Sperm örneği verince 2 saat içinde çıkıyor regl olunca muayene sonrası hayırlısıyla iğnelere başlarsın inşallah bol şans diliyorum
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim igneyi nasıl yapacağım bilmiyorum olmadı eşim yapar soruya cevap yazdığın için gerçekten iyiki varsınız sen şuanda transfer surecimi olacak sana inşallah ozamana bende gelirim

Benim 5. Güne giden embriyolarım dondurulacak.Genetik sonucu bekleyeceğiz yaklaşık 1 ay kadar
İnşallah sağlıklı gelir ve transfer olur
İğneler çok kolay hemşireler zaten anlatıyor
Allah hepimizden razı olsun dualarım bu süreci yaşayan tüm kız kardeşlerime

Çok heyecanlıyım çok mutluyum şuan inşallah pazartesi sperm iyi çıkar eşimin bi sıkıntı olmaz onu düşünüyorum iyiki varsınız

Çok heyecanlıyım çok mutluyum şuan inşallah pazartesi sperm iyi çıkar eşimin bi sıkıntı olmaz onu düşünüyorum iyiki varsınız
Uzun soluklu bir iş bu birşey bitiyo bişey başlıyo iyi çıkar testiniz bende iğne oluyorum şuan 2.denememiz yaş 45 bakalım Allah isteyen herkese bebiş versin

Uzun soluklu bir iş bu birşey bitiyo bişey başlıyo iyi çıkar testiniz bende iğne oluyorum şuan 2.denememiz yaş 45 bakalım Allah isteyen herkese bebiş versin
Çok haklısınız her aşaması ayrı stres heyecan,kaç geldi kaç embriyo oldugenetik sonra kese vs derken insanın ömründen ömür gidiyor resmen
Allah hepimize yardım etsin inşallah

Amin canım benim yaşım 35 ikinci evliliğim benim 1 dogumum var igne faslına bende bi gecsem

Amin canım iyiki varsınız gerçekten kendimi yanlız hissetmiyorum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hep düşünüyorum heyecanlı gerçekten pazartesi sperm testi bakalım

Amin canım iyiki varsınız gerçekten kendimi yanlız hissetmiyorum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hep düşünüyorum heyecanlı gerçekten pazartesi sperm testi bakalım
Benim içinde çok kıymetli,destek oldu bu konuşmalar
Kimse denediğimizi bilmiyor bi eşimle konuşuyorum bi de buraya yazıyorum
İnşallah güzel bir sonuç çıkar.Ama sperm varsa gerisine pek takılmıyorlar destek vitaminle süreç sağlıklı devam ediyor

Bizimde kimse bilmiyor aynıyız inşallah canım içimi ferahlattin konuşalım burdan devamlı

kızlar selam umarım keyifleriniz yerindedir ben 10 ocak çarşamba günü transfer olucam çok heyecanlıyım iyice heyecan bastırdı stres yapmamak lazım ama elimde değil günler kaldığı için. İnşallah hepimiz mutlulukla birbirimize burdan hamilelik haberlerimizi veririz

Umarım sonucunuz pozitif olur ben de pazartesi sürece başlayacağım transfer ve diğer süreçler nasıldı acaba çok zorluğu var mı

Kızlar selam 8 ocak pzartesi transfer olucam dualarınızı beklerim. Hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum. Aşırı kaygılı bi insanım bundan sebepte elimde olmadan kendimi körüyü düşünürken buluyorum. Psikolojimiz sağlma bu süreci atlatırız umarım inşallah bebeklermiz annelerine tutunur İnşallah hepimiz süreci kolayca atlatır bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Bahçeçi fulya da Özkan Özdamar hocamda 10 ocak günü donmuş 5. Gün embriyosu transferim var. Bu benim ikinci tüp bebek tedavim ilki 12.haftada düştü Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin kolay yoldan evlatlarımıza kavuşalım❤

Hiç stres yapma normal muayene gibi düşün benimde 10ocak günü 2.transferim öncesindende 2kez doğal yolla gebe kaldım biri düştü biri kürtaj oldu. Bu süreçte şunu anladım kı hep pozitif olmak zorundayız aklımızdan en ufak bile kötü birşey geçirirsek ne yazık kı onu yaşıyptuz. Sen duanı oku bol bol oku transfer olurken de oku. Sonra Rabbime emanet et Allahım işimizi gücümüzü rast getirsin yüzlerimizi kara çıkarmasın inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize ❤

burada yazan çoğu kişiyle aynı duygu hissiyatlarda olmak aynı aşamalarda aynı şeyleri yaşamak gerçekten bu süreçte biraz da olsa umut ışığı oluyor transfer olacak herkese bol dualar inşallah stressiz güzel bi transfer olur ve embriyolarınız sizinle kalır Bende Tedavi sürecinde transfer için adet olmayı bekliyorum ondan sonra ilaç başlayacağım ilk tüp bebek denememiz hiç başka bir şey denemedik daha öncesinde . adetten kaç gün sonrasında transfer gününe karar veriliyor acaba net bir günü var mıdır ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…