- 14 Aralık 2023
- 81
- 67
- 3
- 35
Canım çok geçmiş olsun darısı başıma inşallah birbirimize güzel haberler verelim olur mu peki ben özel hastaneye gidiyorum sperm vereceğiz pazartesi hemen çıkar mı sonucu adetim bu ayın 25 i olurum olunca ara dedi cagircam igneni vercem dediAfedin 2 ya da 3. Günü iğneler başlıyor.Benim benim 14 gün sürdü 15. Gün opu oldu
Opu genel anestezi altında yapılıyor.Herhangi bir sorun olmuyor ama benim sonrasında ağrım oldu
Ağrı kesici yaptılar azaldı şu an ama hala şişkinlik ve hafif ağrım var
İnşallah güzel haberlerinizi paylaşalımCanım çok geçmiş olsun darısı başıma inşallah birbirimize güzel haberler verelim olur mu peki ben özel hastaneye gidiyorum sperm vereceğiz pazartesi hemen çıkar mı sonucu adetim bu ayın 25 i olurum olunca ara dedi cagircam igneni vercem dedi
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim igneyi nasıl yapacağım bilmiyorum olmadı eşim yaparİnşallah güzel haberlerinizi paylaşalım
Sperm örneği verince 2 saat içinde çıkıyor regl olunca muayene sonrası hayırlısıyla iğnelere başlarsın inşallah bol şans diliyorum
Benim 5. Güne giden embriyolarım dondurulacak.Genetik sonucu bekleyeceğiz yaklaşık 1 ay kadarAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim igneyi nasıl yapacağım bilmiyorum olmadı eşim yaparsoruya cevap yazdığın için gerçekten iyiki varsınız sen şuanda transfer surecimi olacak sana inşallah ozamana bende gelirim
Çok heyecanlıyım çok mutluyum şuan inşallah pazartesi sperm iyi çıkar eşimin bi sıkıntı olmaz onu düşünüyorum iyiki varsınızBu süreçte insan en yakınlarından alamadığı desteği,anlatamadıkların burada paylaşıyor Allah hepinizden razı olsun sağlıkla bebeklerimizi göndersin inşallah
Hiç korkma sağlıkla geçecek inşallah sakin ol sadece
Sperm testi hemen çıkıyor.Zaten opu yapılırken aynı anda sperm örneği alınıyor ki embriyo haline getirilsin
Uzun soluklu bir iş bu birşey bitiyo bişey başlıyo iyi çıkar testiniz bende iğne oluyorum şuan 2.denememiz yaş 45 bakalım Allah isteyen herkese bebiş versinÇok heyecanlıyım çok mutluyum şuan inşallah pazartesi sperm iyi çıkar eşimin bi sıkıntı olmaz onu düşünüyorum iyiki varsınız
Çok haklısınız her aşaması ayrı stres heyecan,kaç geldi kaç embriyo oldugenetik sonra kese vs derken insanın ömründen ömür gidiyor resmenUzun soluklu bir iş bu birşey bitiyo bişey başlıyo iyi çıkar testiniz bende iğne oluyorum şuan 2.denememiz yaş 45 bakalım Allah isteyen herkese bebiş versin
Bende Acıbadem Maslaktayımselamlar ben de acibadem interde ocakta transfer olacagimdeneyimli bir transferci olarak:))
Amin canım benim yaşım 35 ikinci evliliğim benim 1 dogumum var igne faslına bende bi gecsemUzun soluklu bir iş bu birşey bitiyo bişey başlıyo iyi çıkar testiniz bende iğne oluyorum şuan 2.denememiz yaş 45 bakalım Allah isteyen herkese bebiş versin
Amin canım iyiki varsınız gerçekten kendimi yanlız hissetmiyorum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hep düşünüyorum heyecanlı gerçekten pazartesi sperm testi bakalımBenim 5. Güne giden embriyolarım dondurulacak.Genetik sonucu bekleyeceğiz yaklaşık 1 ay kadar
İnşallah sağlıklı gelir ve transfer olur
İğneler çok kolay hemşireler zaten anlatıyor
Allah hepimizden razı olsun dualarım bu süreci yaşayan tüm kız kardeşlerime
Benim içinde çok kıymetli,destek oldu bu konuşmalarAmin canım iyiki varsınız gerçekten kendimi yanlız hissetmiyorum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hep düşünüyorum heyecanlı gerçekten pazartesi sperm testi bakalım
Bizimde kimse bilmiyor aynıyızBenim içinde çok kıymetli,destek oldu bu konuşmalar
Kimse denediğimizi bilmiyor bi eşimle konuşuyorum bi de buraya yazıyorum
İnşallah güzel bir sonuç çıkar.Ama sperm varsa gerisine pek takılmıyorlar destek vitaminle süreç sağlıklı devam ediyor
Umarım sonucunuz pozitif olurkızlar selam umarım keyifleriniz yerindedirben 10 ocak çarşamba günü transfer olucam çok heyecanlıyım iyice heyecan bastırdı stres yapmamak lazım ama elimde değil günler kaldığı için. İnşallah hepimiz mutlulukla birbirimize burdan hamilelik haberlerimizi veririz
Bizimde kimse bilmiyor aynıyızinşallah canım içimi ferahlattin konuşalım burdan devamlı
Hiç stres yapma normal muayene gibi düşün benimde 10ocak günü 2.transferim öncesindende 2kez doğal yolla gebe kaldım biri düştü biri kürtaj oldu. Bu süreçte şunu anladım kı hep pozitif olmak zorundayız aklımızdan en ufak bile kötü birşey geçirirsek ne yazık kı onu yaşıyptuz. Sen duanı oku bol bol oku transfer olurken de oku. Sonra Rabbime emanet et Allahım işimizi gücümüzü rast getirsin yüzlerimizi kara çıkarmasın inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize ❤kızlar selam umarım keyifleriniz yerindedirben 10 ocak çarşamba günü transfer olucam çok heyecanlıyım iyice heyecan bastırdı stres yapmamak lazım ama elimde değil günler kaldığı için. İnşallah hepimiz mutlulukla birbirimize burdan hamilelik haberlerimizi veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?