Ocak Ayında Transfer Olacaklar

Yaaa çok sevindim, inşAllah hepimiz de sorunsuz atlatırız şu süreçleri çok teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için, içime su serptiniz…

Günaydın kızlar bugün 15.30 da transferim var bana dua ederseniz sevinirim
günaydın , rabbim hakkında en hayırlı olanı versin. kolay eylesin vuslatınız olsun inşallah. müsit olduğunda bizede anlatırmısın nasıl olduğunu

günaydın , rabbim hakkında en hayırlı olanı versin. kolay eylesin vuslatınız olsun inşallah. müsit olduğunda bizede anlatırmısın nasıl olduğunu
Hayırlısıyla atlatayım akşam yazarım inşallah duanız için Allah razı olsun

Merhaba kızlar. Transferim gerçekleşti. İçiniz rahat olsun hiç bir zorluğu yok. Dua ettim duygulandım tabii korku heyecan hepsi bir arada oluyor. Yarım saatte beni kaldırmadan yatırdılar. Böyle geçti12 sonrada test var. Bakalım inşallah tutunur bebeğim

merhaba, bende transfer hazırlıgındayım estoferm kullanıyorum. 6. günüm. karnımda şişlik gaz sancısı, hazımsızlık, bağırsaklarımda bır hareketlılık ağrı gıbı şeyler oluyor. sizlerde de oldu mu?
çok tedırgın oldum yarın doktora gıdıp bır tahlıl yaptıracagım. hergün ağrı için parol kullanıyorum.

Bende bugün transferimin 3. günündeyim..heyecanla bekliyorum test yapacağım tarihi.. Rabbim bu yolda mücadele eden herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Ben oldum transfer bugün 7,gün test gününü bekliyorum . Bakalım sonuç ne olacak

Kızlar, ben çarşamba günü transfer olacağım istanbulda ama istanbulda yaşamıyorum. O gece otelde konaklamak gerekir mi diye sorunca hocam gerek yok dedi ama çok insan burda ben kaldım vs demiş sizde de aynı durumda olan var mı acaba ? Kalacak ya da direk yola çıkacak olan?

Eda bende İstanbul'da oldum ama geri dönmeye cesaret edemedim bı de ilk 3 gün önemli diye dediler bana bende 7.gune kadar kalıp 7. Gün dönmeyi düşünüyorum imkanın varsa kal derim

Eda bende İstanbul'da oldum ama geri dönmeye cesaret edemedim bı de ilk 3 gün önemli diye dediler bana bende 7.gune kadar kalıp 7. Gün dönmeyi düşünüyorum imkanın varsa kal derim
Sen baya kalıcaksın sanırım, ben yalnızca 1 geceden bahsediyorum aslında direk yola çıkmamak adına sarsıntı vs risk olur denmiş ama o kadar uzun malesef kalamam sen neden o kadar uzun düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…