- 13 Aralık 2022
- 88
- 11
- 8
- 41
Yaaa çok sevindim, inşAllah hepimiz de sorunsuz atlatırız şu süreçleriBence estrofemden dolayı o akıntı ben pco yumurtam kendiliğinden gelişmiyor iğne yada ilaçla gelişiyor şuan transfer için bende estrofem kullandım bendende o şekilde yumurta akı gibi akıntı geldi bende çok sasrdm kontrole gittiğimde rahim duvarimin kalinlastigini söyledi yani yumurtlamayla alakası yokmuş
Şimdiden hayırlı transferler diliyorum, güzel haberler almanız dileğiyle…11 ocak perşembe gunu transfer olucam .bakalim hayırlısı. 5.gun embriyosu pgt li ve ngs yapilmiş .
Bende 4 ocakta oldum belirti yok benmki de 5. Gün embriyoBende 3 Ocak'ta transfer oldum, 5.gün birinci kalite çift embriyo. Belirtileriniz var mı
günaydın , rabbim hakkında en hayırlı olanı versin. kolay eylesin vuslatınız olsun inşallah. müsit olduğunda bizede anlatırmısın nasıl olduğunuGünaydın kızlarbugün 15.30 da transferim var bana dua ederseniz sevinirim
Hayırlısıyla atlatayım akşam yazarım inşallahgünaydın , rabbim hakkında en hayırlı olanı versin. kolay eylesin vuslatınız olsun inşallah. müsit olduğunda bizede anlatırmısın nasıl olduğunu
Rica ederim amin inşallah çok stresli süreçler beklemek ayrı bir sıkıntımıs Rabbım isteyen herkese nasip etsinYaaa çok sevindim, inşAllah hepimiz de sorunsuz atlatırız şu süreçleriçok teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için, içime su serptiniz…
Ben oldum transfer bugün 7,gün test gününü bekliyorum . Bakalım sonuç ne olacakYaaa canım ciddi misin? Benim de başka bir merkezde 4 ocak muayenem ve yine doktorumun söylediğine göre yaklaşık 9-10 ocak gibi de transferim olacak. Çok şaşırdım bunu okuyuncaumarım ikimiz de kavuşuruz bebeklerimize
Benimde 7.gun transferin bekliyorum güzel sonuçlarimiz olsunBende bugün transferimin 3. günündeyim..heyecanla bekliyorum test yapacağım tarihi.. Rabbim bu yolda mücadele eden herkesin yüzünü güldürsün inşallah
İnşallahBenimde 7.gun transferin bekliyorum güzel sonuçlarimiz olsun
Benimde 3. Günüm inşallah dualarımız kabul olurBende bugün transferimin 3. günündeyim..heyecanla bekliyorum test yapacağım tarihi.. Rabbim bu yolda mücadele eden herkesin yüzünü güldürsün inşallah
Belirtin varmı canm bi değişiklikBenimde 7.gun transferin bekliyorum güzel sonuçlarimiz olsun
Eda bende İstanbul'da oldum ama geri dönmeye cesaret edemedim bı de ilk 3 gün önemli diye dediler bana bende 7.gune kadar kalıp 7. Gün dönmeyi düşünüyorum imkanın varsa kal derimKızlar, ben çarşamba günü transfer olacağım istanbulda ama istanbulda yaşamıyorum. O gece otelde konaklamak gerekir mi diye sorunca hocam gerek yok dedi ama çok insan burda ben kaldım vs demiş sizde de aynı durumda olan var mı acaba ? Kalacak ya da direk yola çıkacak olan?
İnşallah canım emeklerimiz boşa çıkmazBenimde 3. Günüm inşallah dualarımız kabul olur
Sen baya kalıcaksın sanırım, ben yalnızca 1 geceden bahsediyorum aslında direk yola çıkmamak adına sarsıntı vs risk olur denmiş ama o kadar uzun malesef kalamam sen neden o kadar uzun düşünüyorsun?Eda bende İstanbul'da oldum ama geri dönmeye cesaret edemedim bı de ilk 3 gün önemli diye dediler bana bende 7.gune kadar kalıp 7. Gün dönmeyi düşünüyorum imkanın varsa kal derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?