Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Tamamdır canım senden ses çıkmayınca bende öyle ettim rabbim kabul etsin inşallah

Günaydın kızlar. İnşallah 2022 bize bebeklerimizi verir. Yarın için planınız var mı? Biz evde olucaz

Günaydın canımm. Yarın ne olduğunu bile unutmuşum güzel bir abur cubur alışverisi ve Oses Türkiye
Ben 3 gündür diyetteyim, boyum 1.70 kilom 64 ama 60 a inmeye çalışıyorum . Bebek sürecinde stresten 4-5 kilo aldım şimdi hamile kalırsam bari kilom normal olsun

Biz ayasofya camisine gitmeyi planlıyoruz bakalım canım gidersem güzel güzel dualar edicem hepimize
Biz şimdi bahçeciden cıktık doktor tahlil vermişti yaptırın diye. Muaynede oldum. Rezervlerin cok iyi dedi . Eşimde insulin direnci varmış ama diyet önerdi. Ona takviye verdi bilmiyorum sperm kaliteli olmazsa dölleyemiyormuş yumurtayı. Yemiycek artık ıvır zıvır

Naçizane tavsiyem arkadaşlar yılbaşı diye adlandırılan günde bol bol kuran okuyalım ve salavat getirelim yahudilerin bayramını kutlamayalım o gün çünkü mekkenin fetih günü.

Allahım sağlık sıhhat versin canım

Ben 3 gündür diyetteyim, boyum 1.70 kilom 64 ama 60 a inmeye çalışıyorum . Bebek sürecinde stresten 4-5 kilo aldım şimdi hamile kalırsam bari kilom normal olsun
bnde diyet yapmak istiyorum ama asla yapamıyorum boyum 160 kilom da 64 ama yok sürekli yemek istiyorum cips çikolata kola

Naçizane tavsiyem arkadaşlar yılbaşı diye adlandırılan günde bol bol kuran okuyalım ve salavat getirelim yahudilerin bayramını kutlamayalım o gün çünkü mekkenin fetih günü.
Çok doğru canım hiç bir zaman kutlamadik zaten sıradan bir gün o ses Türkiye bakarız sadece

bnde diyet yapmak istiyorum ama asla yapamıyorum boyum 160 kilom da 64 ama yok sürekli yemek istiyorum cips çikolata kola
Şuan kapuska yapıyorum birde mercimek corbası . Eşimin ciddi diyet yapması gerek insülin direnci cok etkiliyormuş sperm kalitesini

Şuan kapuska yapıyorum birde mercimek corbası . Eşimin ciddi diyet yapması gerek insülin direnci cok etkiliyormuş sperm kalitesini
Hiç bilmiyordum benim eşimde çok yer ıvır zıvır bide bizde yaptırsam nerde yaptırdınız ürolojidemi canım

Hiç bilmiyordum benim eşimde çok yer ıvır zıvır bide bizde yaptırsam nerde yaptırdınız ürolojidemi canım
Yok canım dahiliye açlık kan şekerine ve insülinine bakıyorlar. Eşimde cok yiyordu . Artık yemiycek. 30.000 tl az mı tüp bebek için hem zayıflar hemde belki bebiş olur

Ohhh kizlar kaynatmissiniz bizde annemlere gidicez her sene oldugi gibo Fh2512 yavrum bemim bildigim mekkenin fethi 11 i muslumanlar yilbasi yerine mekkenin fethini kutlasinlar die 31 araliga cekildi ama yilbasinda yeni yilin hayirli olmasi icin dua etmek en guzeliii

Yavrum bisi sorcam rezv iyimi dedi folukuler sayisi soleidmi ben haziranda test yaptmiristim amh 4 fsh 29 cikmisti internette fsh icin menepoz diyodi doktora gittim tahlill yanlis fsh ile amh ters orantilidir fsh bu kdr yuksekken amh da dusuk olmali dedi. Adet doneminde normalde bakilirmis rezvlere ama ben gitmisken bakti sag yumurtalik 10 sol zayip 3 4 ama simd boleyse gununde baksak daha yuksek cikar demisti

Bu ay hamila kalamazsam bende esime test yaptir dicem gitsin baktirsin neyi var neyi yok her pazar diyete karar verip carsmba bozuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…