Tamamdır canım senden ses çıkmayınca bende öyle ettim rabbim kabul etsin inşallahCanikolar tum gun disardayin ne tele bakabildim ne okuyabildim yemekten sonra okmaya baskicam insalhhFh2512 yavrum yine ayni edelim duayi bence Allahim zehra kulunin gonlundeki dilegi hayirlisiyla nasip et gibi genel bi dua zehra kendine detayli eder
Evet canım 3 günde 10 tane okuycazAkşam başlıyacak bende üç gün de 10 tane demi kızlar 10
Günaydın canımm. Yarın ne olduğunu bile unutmuşum güzel bir abur cubur alışverisi ve Oses TürkiyeGünaydın kızlar. İnşallah 2022 bize bebeklerimizi verir. Yarın için planınız var mı? Biz evde olucaz
Ben 3 gündür diyetteyim, boyum 1.70 kilom 64 ama 60 a inmeye çalışıyorum . Bebek sürecinde stresten 4-5 kilo aldımGünaydın canımm. Yarın ne olduğunu bile unutmuşum güzel bir abur cubur alışverisi ve Oses Türkiye
Biz ayasofya camisine gitmeyi planlıyoruz bakalım canım gidersem güzel güzel dualar edicem hepimizeGünaydın kızlar. İnşallah 2022 bize bebeklerimizi verir. Yarın için planınız var mı? Biz evde olucaz
Biz şimdi bahçeciden cıktık doktor tahlil vermişti yaptırın diye. Muaynede oldum. Rezervlerin cok iyi dedi . Eşimde insulin direnci varmış ama diyet önerdi. Ona takviye verdi bilmiyorum sperm kaliteli olmazsa dölleyemiyormuş yumurtayı. Yemiycek artık ıvır zıvırBiz ayasofya camisine gitmeyi planlıyoruz bakalım canım gidersem güzel güzel dualar edicem hepimize
Allahım sağlık sıhhat versin canımBiz şimdi bahçeciden cıktık doktor tahlil vermişti yaptırın diye. Muaynede oldum. Rezervlerin cok iyi dedi . Eşimde insulin direnci varmış ama diyet önerdi. Ona takviye verdi bilmiyorum sperm kaliteli olmazsa dölleyemiyormuş yumurtayı. Yemiycek artık ıvır zıvır
bnde diyet yapmak istiyorum ama asla yapamıyorumBen 3 gündür diyetteyim, boyum 1.70 kilom 64 ama 60 a inmeye çalışıyorum . Bebek sürecinde stresten 4-5 kilo aldımşimdi hamile kalırsam bari kilom normal olsun
Çok doğru canım hiç bir zaman kutlamadik zaten sıradan bir gün o ses Türkiye bakarız sadeceNaçizane tavsiyem arkadaşlar yılbaşı diye adlandırılan günde bol bol kuran okuyalım ve salavat getirelim yahudilerin bayramını kutlamayalım o gün çünkü mekkenin fetih günü.
Şuan kapuska yapıyorum birde mercimek corbası . Eşimin ciddi diyet yapması gerek insülin direnci cok etkiliyormuş sperm kalitesinibnde diyet yapmak istiyorum ama asla yapamıyorumboyum 160 kilom da 64 ama yok sürekli yemek istiyorum cips çikolata kola
Hiç bilmiyordum benim eşimde çok yer ıvır zıvır bide bizde yaptırsam nerde yaptırdınız ürolojidemi canımŞuan kapuska yapıyorum birde mercimek corbası . Eşimin ciddi diyet yapması gerek insülin direnci cok etkiliyormuş sperm kalitesini
Yok canım dahiliye açlık kan şekerine ve insülinine bakıyorlar. Eşimde cok yiyordu . Artık yemiycek. 30.000 tl az mı tüp bebek için hem zayıflar hemde belki bebiş olurHiç bilmiyordum benim eşimde çok yer ıvır zıvır bide bizde yaptırsam nerde yaptırdınız ürolojidemi canım
Yavrum bisi sorcam rezv iyimi dedi folukuler sayisi soleidmi ben haziranda test yaptmiristim amh 4 fsh 29 cikmisti internette fsh icin menepoz diyodi doktora gittim tahlill yanlis fsh ile amh ters orantilidir fsh bu kdr yuksekken amh da dusuk olmali dedi. Adet doneminde normalde bakilirmis rezvlere ama ben gitmisken bakti sag yumurtalik 10 sol zayip 3 4 ama simd boleyse gununde baksak daha yuksek cikar demistiBiz şimdi bahçeciden cıktık doktor tahlil vermişti yaptırın diye. Muaynede oldum. Rezervlerin cok iyi dedi . Eşimde insulin direnci varmış ama diyet önerdi. Ona takviye verdi bilmiyorum sperm kaliteli olmazsa dölleyemiyormuş yumurtayı. Yemiycek artık ıvır zıvır
Aynen canımÇok doğru canım hiç bir zaman kutlamadik zaten sıradan bir gün o ses Türkiye bakarız sadece
Valla bende bu ara üst üste yapıyoruz allahım inşallah olurAyrica da Allahin izniyle aksam pomise basliyorum pazar dahil 4 gun ust uste denemk niyetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?