İstanbulda oturuyorum canım ben. Düğünüme 1 hafta kala bitmişti koronamız eşimden geçmişti bize deNerelerde oturyosunuz kizlar ayrica korona asisi oldunuzmu yada hastaligi gecirdinizmi
Vallaha ne güzel rabbim sağlık versinAksaraydayim canım ben aşı olmadım çok şükür hicde covid geçirmedim
Bu ay kalcaz insallhh29 canım. İnşallah ya. Yaza kadar müddet verdim hazirana kadar olmazsa tüp bebek düşünüyorum . Bana kalsa marta kadar olmazsa düşünürümde bakalım eşime bağlı :)
Yaptırıpta cok kolay keşke beklemeseymişim diyeni tanıdım. Çok zor diyip ağlayanıda. Heralde yaklaşım meselesi canım. Kimisi rahat kimisi evhamlı. Rahat olmak hep avantaj sanırımBu ay kalcaz insallhhama hani olduda kalamdin eylule kadar bekle daha yasin genc sorununuz yok
Ben bile nisana kadad beicem 35 yasimdaama olmazsa tup bebek yaparmiyim blmkyorum cok zor bi surec dglmi ya
Yani benin asla olmadigim asla rahat dglim nefret ediyorum bu halimdenYaptırıpta cok kolay keşke beklemeseymişim diyeni tanıdım. Çok zor diyip ağlayanıda. Heralde yaklaşım meselesi canım. Kimisi rahat kimisi evhamlı. Rahat olmak hep avantaj sanırım
Gerek kalmaz tüp Bebege belki canımBu ay kalcaz insallhhama hani olduda kalamdin eylule kadar bekle daha yasin genc sorununuz yok
Ben bile nisana kadad beicem 35 yasimdaama olmazsa tup bebek yaparmiyim blmkyorum cok zor bi surec dglmi ya
Canım bende okudum Amin inşallahAyyy sağol kizlarr hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Evet yarın Zehra için canoYarın zehraya okuyoruz dimi arkadaşlar
Olur canım bana uyarYarinda zehra icin okuyup sonra 41 yasin yada 41 fetih suresine gecelimmi 4 kisiyiz 3 gunden yapsak zaten 12 gun sonra bitiyo e anca bat gunleri oluyo
Olur canım tamamdırYarinda zehra icin okuyup sonra 41 yasin yada 41 fetih suresine gecelimmi 4 kisiyiz 3 gunden yapsak zaten 12 gun sonra bitiyo e anca bat gunleri oluyo
Tamamdır kızlar bana da uyarYarinda zehra icin okuyup sonra 41 yasin yada 41 fetih suresine gecelimmi 4 kisiyiz 3 gunden yapsak zaten 12 gun sonra bitiyo e anca bat gunleri oluyo
OlurYarinda zehra icin okuyup sonra 41 yasin yada 41 fetih suresine gecelimmi 4 kisiyiz 3 gunden yapsak zaten 12 gun sonra bitiyo e anca bat gunleri oluyo
Yasin okuyalım bnceBugunde zehraya okuyoruz ve bitiryoruz ismi azami insallhpeki yasin mi okuyalim fetihmi
Olur canım nasıl yapıyoruz şimdiYarinda zehra icin okuyup sonra 41 yasin yada 41 fetih suresine gecelimmi 4 kisiyiz 3 gunden yapsak zaten 12 gun sonra bitiyo e anca bat gunleri oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?