Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
29 canım. İnşallah ya. Yaza kadar müddet verdim hazirana kadar olmazsa tüp bebek düşünüyorum . Bana kalsa marta kadar olmazsa düşünürümde bakalım eşime bağlı :)
Bu ay kalcaz insallhh ama hani olduda kalamdin eylule kadar bekle daha yasin genc sorununuz yok
Ben bile nisana kadad beicem 35 yasimda ama olmazsa tup bebek yaparmiyim blmkyorum cok zor bi surec dglmi ya

Bu ay kalcaz insallhh ama hani olduda kalamdin eylule kadar bekle daha yasin genc sorununuz yok
Ben bile nisana kadad beicem 35 yasimda ama olmazsa tup bebek yaparmiyim blmkyorum cok zor bi surec dglmi ya
Yaptırıpta cok kolay keşke beklemeseymişim diyeni tanıdım. Çok zor diyip ağlayanıda. Heralde yaklaşım meselesi canım. Kimisi rahat kimisi evhamlı. Rahat olmak hep avantaj sanırım

Yaptırıpta cok kolay keşke beklemeseymişim diyeni tanıdım. Çok zor diyip ağlayanıda. Heralde yaklaşım meselesi canım. Kimisi rahat kimisi evhamlı. Rahat olmak hep avantaj sanırım
Yani benin asla olmadigim asla rahat dglim nefret ediyorum bu halimden insallh gerek kalmadan bebislerimize kavusuruz

Gerek kalmaz tüp Bebege belki canım

Tamam o zmn yasin okuyoruz genelde 3 5 7 gun icinde bitirilmesi iyi diyolar 41 yasin icin ama biz 5 yada 7 gun yaparsak adet tarihlerimiz gecicek o yuzden 3 gun yapalim diyorum
her birimize 3 gun icinde 41 yasin okicaz okuyanlar 3 gunde 10 yasini okunan 3 gunde 11 yasini bitircek.
Bu seferde ters alfabeden baslayalim zehradan baslasin yarindan itibaren

Zehra icin : carsmba persmbe cuma
zehra 3 gunde 11 bizler 3 gunde 10 ar tane okicaz

Ülku icin cumartesi pazar pazartesi
Ülku 3 gunde 11 bizler 3 gunde 10 ar tane okicaz

Nihan icin sali carsmba persembe
Nihan 3 gunde 11 bizler 3 gunde 10 ar tane okicaz

Fatma icin cuma cumartesi pazar
Fatma 3 gunde 11 bizler 3 gunde 10 ar tane okicaz
boylece 9 ocakta yasinleri bitirmis oluruz
Belki arada kalan 3 4 gun icinde baska bi dua okuruz hele bi gelelimde o gunlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…