Aile Planlaması Ocak Kizlarri😍

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Aynen öyle canım. Benimde 10. Gün adetten fsh benim 6 larda amh 2.8 mi neydi, adetin 3. Günü bakılsak daha bile iyi cıkar dedi. Sağda 10 solda 7 dedi, solumdan yumurta gelişiyormuş şuanda. Bencede senin testte sorun vardır rezerv iyiyse. Şuan anladıgım kadarıyla benim tek sorunum eşimin spermlerinin kalitesi. Bakalım dahiliyeye gidicek belkide insülin direnci için hap başlatır

Valla bende bu ara üst üste yapıyoruz allahım inşallah olur
Ah amin kuzum olur insallh aslinda biliyon dimi gun asiri diyolar ama ben 6 ay denedim gun asirida yaptim hergunde yine olmado
Solunda iyi benim onceki sezeryan da sikintim olmustu o yizdrn 2 kere amilyat oldum birirndede sol tarafta kkst vardi hazir amilyat olcan onuda alalim demisti o yuzden sol zayifmis sagdan gelisiyo benim genelde zaten hep orda agrim olur bu arada sag erkek sol kiz derler benim oglum varhamile kaldigimdada sag kasigim agrimisti

Sperm kalitesi icinde internette bir suru sey yaziyolar ozellikle de keciboynuzu denemk lazim zaten faydali bisi ben esime vitamin aldirmistim arastrip sperm kalitesine hangi vitaminler iyi geliyosa onlarin oldugu

İnşallah bu ay kalırız hamile kız olsa keşke canıma minnet valla bakalım şuan tek sorun eşimin beslenmesi gözüküyor 3-4 aya sonuç alırız eğer sebep o ise

İnşallah bu ay kalırız hamile kız olsa keşke canıma minnet valla bakalım şuan tek sorun eşimin beslenmesi gözüküyor 3-4 aya sonuç alırız eğer sebep o ise
Ay yok ya insulin direnci ile alakasi yoktur bence sperm kalitesi dusuk dendimi peki yoksa varsayimmi

Kızlar bu ay benim âdet bittikten sonra yumurtlama oldu erken oldu tamda değerlendirmedim acaba yine yumurtlama olurmu ki

Ay yok ya insulin direnci ile alakasi yoktur bence sperm kalitesi dusuk dendimi peki yoksa varsayimmi
Yok canım ya doktor dedi ki spermler şekerden besleniyor insülindeki dalganma direk olarak etkiliyor. Malesef cok etkiliymiş. İnsülin direnci oldugu için spermlerin kalitesi düşüyor dölleme kapasitesi azalıyormuş

Valla bu sefer gün aşırı yapalım bakalım hayırlısı

Kızlar klomen de kullanin mutlaka ben kullandığım ay 3 yumurtam oluşmuştu o ay hamle kalmıştım 7 sinde yine gidecem klomen için eğer bu ayda olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…