Bende 45 kiloyum evlendim hala 45 im bende kilo alamıyom yavbnde diyet yapmak istiyorum ama asla yapamıyorumboyum 160 kilom da 64 ama yok sürekli yemek istiyorum cips çikolata kola
Aynen öyle canım. Benimde 10. Gün adetten fsh benim 6 larda amh 2.8 mi neydi, adetin 3. Günü bakılsak daha bile iyi cıkar dedi. Sağda 10 solda 7 dedi, solumdan yumurta gelişiyormuş şuanda. Bencede senin testte sorun vardır rezerv iyiyse. Şuan anladıgım kadarıyla benim tek sorunum eşimin spermlerinin kalitesi. Bakalım dahiliyeye gidicek belkide insülin direnci için hap başlatırYavrum bisi sorcam rezv iyimi dedi folukuler sayisi soleidmi ben haziranda test yaptmiristim amh 4 fsh 29 cikmisti internette fsh icin menepoz diyodi doktora gittim tahlill yanlis fsh ile amh ters orantilidir fsh bu kdr yuksekken amh da dusuk olmali dedi. Adet doneminde normalde bakilirmis rezvlere ama ben gitmisken bakti sag yumurtalik 10 sol zayip 3 4 ama simd boleyse gununde baksak daha yuksek cikar demisti
Ay kiz bende snein gibiydim kilo alaamazdkm 30 dan sonra aliyon anam dikkat etmezsenBende 45 kiloyum evlendim hala 45 im bende kilo alamıyom yav
Ah amin kuzum olur insallh aslinda biliyon dimi gun asiri diyolar ama ben 6 ay denedim gun asirida yaptim hergunde yine olmadoValla bende bu ara üst üste yapıyoruz allahım inşallah olur
Solunda iyi benim onceki sezeryan da sikintim olmustu o yizdrn 2 kere amilyat oldum birirndede sol tarafta kkst vardi hazir amilyat olcan onuda alalim demisti o yuzden sol zayifmis sagdan gelisiyo benim genelde zaten hep orda agrim olur bu arada sag erkek sol kiz derler benim oglum varAynen öyle canım. Benimde 10. Gün adetten fsh benim 6 larda amh 2.8 mi neydi, adetin 3. Günü bakılsak daha bile iyi cıkar dedi. Sağda 10 solda 7 dedi, solumdan yumurta gelişiyormuş şuanda. Bencede senin testte sorun vardır rezerv iyiyse. Şuan anladıgım kadarıyla benim tek sorunum eşimin spermlerinin kalitesi. Bakalım dahiliyeye gidicek belkide insülin direnci için hap başlatır
İnşallah bu ay kalırız hamile kız olsa keşke canıma minnetAh amin kuzum olur insallh aslinda biliyon dimi gun asiri diyolar ama ben 6 ay denedim gun asirida yaptim hergunde yine olmado
Solunda iyi benim onceki sezeryan da sikintim olmustu o yizdrn 2 kere amilyat oldum birirndede sol tarafta kkst vardi hazir amilyat olcan onuda alalim demisti o yuzden sol zayifmis sagdan gelisiyo benim genelde zaten hep orda agrim olur bu arada sag erkek sol kiz derler benim oglum varhamile kaldigimdada sag kasigim agrimisti
Ay yok ya insulin direnci ile alakasi yoktur bence sperm kalitesi dusuk dendimi peki yoksa varsayimmiİnşallah bu ay kalırız hamile kız olsa keşke canıma minnetvalla bakalım şuan tek sorun eşimin beslenmesi gözüküyor 3-4 aya sonuç alırız eğer sebep o ise
Kızlar bu ay benim âdet bittikten sonra yumurtlama oldu erken oldu tamda değerlendirmedim acaba yine yumurtlama olurmu ki
Yok canım ya doktor dedi ki spermler şekerden besleniyor insülindeki dalganma direk olarak etkiliyor. Malesef cok etkiliymiş. İnsülin direnci oldugu için spermlerin kalitesi düşüyor dölleme kapasitesi azalıyormuşAy yok ya insulin direnci ile alakasi yoktur bence sperm kalitesi dusuk dendimi peki yoksa varsayimmi
Yok canım yumurtlama olunca anlıyorum zaten diye kullanmiyodum bakalım yinede bat 15 daha varOvuslasyob kullanıyor musun canım inş tekrar olur
Benimde pazartesi yumurtlama olcak bakalım ya saldım artıkYok canım yumurtlama olunca anlıyorum zaten diye kullanmiyodum bakalım yinede bat 15 daha var
Yaa valla bırakıyom akışınaAy kiz bende snein gibiydim kilo alaamazdkm 30 dan sonra aliyon anam dikkat etmezsen
Valla bu sefer gün aşırı yapalım bakalım hayırlısıAh amin kuzum olur insallh aslinda biliyon dimi gun asiri diyolar ama ben 6 ay denedim gun asirida yaptim hergunde yine olmado
Solunda iyi benim onceki sezeryan da sikintim olmustu o yizdrn 2 kere amilyat oldum birirndede sol tarafta kkst vardi hazir amilyat olcan onuda alalim demisti o yuzden sol zayifmis sagdan gelisiyo benim genelde zaten hep orda agrim olur bu arada sag erkek sol kiz derler benim oglum varhamile kaldigimdada sag kasigim agrimisti
Bence denemelisin belkide olur dahada 15 gün var sonuçtaYok canım yumurtlama olunca anlıyorum zaten diye kullanmiyodum bakalım yinede bat 15 daha var
Benimde yumurtlama pazartesi canım.Benimde pazartesi yumurtlama olcak bakalım ya saldım artık
YaaKızlar klomen de kullanin mutlaka ben kullandığım ay 3 yumurtam oluşmuştu o ay hamle kalmıştım 7 sinde yine gidecem klomen için eğer bu ayda olmazsa
Cidden sırf klomen için randevu aldım
Ben bir kere kullandım canım günde 1 tane içmiştim 5 gün. 3 yumurtam olmuştu ama o ay gebelik olmadı. Elimde 5 tane daha hap var,Cidden sırf klomen için randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?